FIFA Ultimate Team

@Şerafettin KOÇ ben şahsen Galatasarayın hakkının yendiğini düşünüyorum Balance olayını hiç anlamadım zaten geçen sene fifa 13 te balence 90 olan Sneijder "bu sene ovarelini 84'e çekelim nasıl olsa Galatasaray da oynuyor" düşüncesi hakim neden 83' e düştü sneijder maç boyunca kolay kolay yere düşmüyor dengesiz bir oyuncu değil ayrıca boyu 170 cm ve yere yakın olduğundan balansı en az 85 olması gerekir finishing olayına girmiyorum bile rezillik arda turan 3 gol finishing 72 sneijder 10 gol 64 finishing, gk ile karşı karşıya gol atamıyor sneijder fifa da bu mu adalet? neyse boşuna çabalıyoruz ben Galatasarayın hakettiği değeri görmesini istiyorum sadece bu bütün suçlu Sneijder ispanyada,italyada hiçbir halt yiyemedi geldi Türkiyeye Gollerini attı demi? Dünya kupasında 5 golü şampiyonlar liginde barcelonayı paslarıyla tarumar eden başka Sneijderdi(!)...

Ligimizin değersizliğinden oluyor bunlar Sneijder hakkında verdiğim feedback bir kaç aydır bekletiliyor.

Pirlo yu aldim... iyi katki veriyor

Ama bu kanatsiz formasyonla pek verim alamiyorum

Sola sharawi saga di natale en önde Balo ve Vucinic/Gomez nasil olur ?

Balo nun yanina kim iyi gider ?

Para olursa illerde tevez alcam

442 veya 41212 wide kanatlı

* LG G2 Tapatalk *

onu bunu gectim formalara biraz önem versinler. parcali ve kirmizi forma rezalet bu sene.

kirmizinin sortu beyaz, komple kirmizi olmasi gerekirken. parcali da komple kirmizi, halbuki dogru kombinasyon beyaz sort kirmizi konc.

zaten kırmızı formayı giymiyoruz ki? bi malaga hazırlık bi de real deplesman ligde giydik mi ki? anca siyah ne varsa şu siyah da gıcık oldum o formaya zatne..

Ligimizin değersizliğinden oluyor bunlar Sneijder hakkında verdiğim feedback bir kaç aydır bekletiliyor.

anladım ama alex telles süper olmuş tebrikler uyardığın için ea'yı keşke 80 olsa ama bu sene olmaz dedin yapcak birşey yok adam her maç çatır çatır oynuyor..marca'Nın da 11'ne seçilmiş

anladım ama alex telles süper olmuş tebrikler uyardığın için ea'yı keşke 80 olsa ama bu sene olmaz dedin yapcak birşey yok adam her maç çatır çatır oynuyor..marca'Nın da 11'ne seçilmiş

Bir kaç maç daha iyi oynasın top kontrolü, dribling ve gücünü yükseltmeye çalışacağım.

Sneijder Fifa 15'te 83 Overall olursa sasirmam....

Normalde Overall en az 86 olmasi lazim bence. Ama EA iste...

Sneijder Fifa 15'te 83 Overall olursa sasirmam....

Normalde Overall en az 86 olmasi lazim bence. Ama EA iste...

drogba adından dolayı 84'dür renktaş Sneijder bi kötü oynasa anında düşürürler Galatasarayın en büyük suçu Türkiye ligi gibi kalitesiz ligde oynuyor olmasıdır eğer EPL 'de falan olsaydı. sneijder bu oyunuyla en az 86 olurdu..

Bir kaç maç daha iyi oynasın top kontrolü, dribling ve gücünü yükseltmeye çalışacağım.

Adamin dibisin Kardes. :) :005:

Bu arada Telles neden Ultimate Team'de bize hala transfer olmadi? Büyük ihtimalle de gelmeycek dimi? Bi 76 Upgrade Alex Telles,Galatasaray fena olmazdi aslinda.

div 1deydim zaten ama sonra bütün takımı satıp pack açmıştım bişey çıkmadı tabi yine portekiz kadrosu kurdum sonra tekrar oynamaya başladım işte :D

bende italya kadrosu var şu an

ikisiylede oynadım di natale daha iyi gibi ama sen karar ver yine

kadro bu şuan tavsiyen var mı bu kadroya

şuan için tevez ve pogbanın winter uptade olan kartı alınabilir

kus.bakma görmemişim pogbanın winter updateli kartı çok iyi beğendim balo'yu ben hiç sevmiyorum ama neyse di natele'yi veya tevezi alacağım hafta sonu.candreva da iyi öneririm hocam.. yine de sen bilirsin

Ultimate Team'i bırakıyorum

yine son dakika 1-0 öndeyim div 1 e çıkıcam uzatmalarda pardon 90+89 da bu anlamsız golü yiyorum :(

[media]https://www.youtube.com/watch?v=nOiRMGG6zWQ[/media]

BASKI YİYORUM OLABİLİR AMA DAHA NEYİNİ OYNATIYORSUN

ULAN YAZIK DEĞİL Mİ BU MÜCADELEYE NE YANİ UZATIYOSUN :mad-49::mad-49::mad-49:

pes 13e geçiş yapıyorum hurşutla yardırırım en azından :(

[media]https://www.youtube.com/watch?v=jUfPjDdd_ws[/media]

Pirlo yu aldim... iyi katki veriyor

Ama bu kanatsiz formasyonla pek verim alamiyorum

Sola sharawi saga di natale en önde Balo ve Vucinic/Gomez nasil olur ?

Balo nun yanina kim iyi gider ?

Para olursa illerde tevez alcam

442 veya 41212 wide kanatlı

* LG G2 Tapatalk *

Beyler ???

* LG G2 Tapatalk *

@Şerafettin KOÇ ben şahsen Galatasarayın hakkının yendiğini düşünüyorum Balance olayını hiç anlamadım zaten geçen sene fifa 13 te balence 90 olan Sneijder "bu sene ovarelini 84'e çekelim nasıl olsa Galatasaray da oynuyor" düşüncesi hakim neden 83' e düştü sneijder maç boyunca kolay kolay yere düşmüyor dengesiz bir oyuncu değil ayrıca boyu 170 cm ve yere yakın olduğundan balansı en az 85 olması gerekir finishing olayına girmiyorum bile rezillik arda turan 3 gol finishing 72 sneijder 10 gol 64 finishing, gk ile karşı karşıya gol atamıyor sneijder fifa da bu mu adalet? neyse boşuna çabalıyoruz ben Galatasarayın hakettiği değeri görmesini istiyorum sadece bu bütün suçlu Sneijder ispanyada,italyada hiçbir halt yiyemedi geldi Türkiyeye Gollerini attı demi? Dünya kupasında 5 golü şampiyonlar liginde barcelonayı paslarıyla tarumar eden başka Sneijderdi(!)...

FİFA ve Pes gibi önemli futbol oyunlarında oyuncu overall'ları Football Manager kadar gerçeğe yakın değil zaten :)

Ultimate Team'i bırakıyorum

yine son dakika 1-0 öndeyim div 1 e çıkıcam uzatmalarda pardon 90+89 da bu anlamsız golü yiyorum :(

[media]https://www.youtube.com/watch?v=nOiRMGG6zWQ[/media]

BASKI YİYORUM OLABİLİR AMA DAHA NEYİNİ OYNATIYORSUN

ULAN YAZIK DEĞİL Mİ BU MÜCADELEYE NE YANİ UZATIYOSUN :mad-49::mad-49::mad-49:

pes 13e geçiş yapıyorum hurşutla yardırırım en azından :(

[media]https://www.youtube.com/watch?v=jUfPjDdd_ws[/media]

Ah bende dün kafayi yedim.. ölye bi sini oldum ki.

1. Mac Macin kontrolu bende habere atak yapiyorum bi türlü girmiyor ve pas uzun kaliyor.. herif bikere geliyor ve GOL.

kaybetdim.

2. Bu sinir ile ikinci maci oynadim... Durum 2:2 ve 90'dak da golu atdim... baya sevindim. Dedim mac cepde.. Herif santrayi kulanioyr atak yapiyor orta ve kafa gol... öyle birsey yok.. nerdeyse Gamepadi firlaticakdim ( @Akif Emin Empak :D )

Berbaer bitdi.

3. Mac artik fena sinirli, kazanim de nasil olacaksa olsun duygsu ile oynadim...(zaten hatali..) Mac baslioyr, herif santra kulaniyor, Balotellini en öne kosuduriyor ve topu öne atiyor (bu gicik santra baslayis uzun top seyi..ilk defa gördüm) .. Kalecim cikartiyor ..balo ile carpisiyorlar ve Top kaleye girdi.. O maci da sinirli snirli kaybetdim.

Bazen öyle maclar oliyor ki.. Yok artik diyorsun fea sinir yapiyorsun.

Geri
Üst Alt