FIFA Ultimate Team

Beyler oyunu playstore'dan aldımda iki tane key yollamış biri normal oyun diğeride FUT kodu 4 tane gold paket veriyomuş sanırım bunu nereye yazacaz? Origin redeem kabul etmiyo oyun indikten sonra mı aktive edecez bunu anlamadım

Aynen, önce oyunu aktive et, sonra o kodu aynı yerden aktive et. Olmazsa oyuna girip "My Fifa 14 > Fifa Store > Redeem Code" bölümünden yapabilirsin sanırım.

t1z2c.bmp

Yedek kadro da tamamdır. 4 maç as kadroyla, 1 maç da bununla oynarım. Böyle bir döngü olur. Altın biriktirir biriktirir pack açarım bundan sonra.

geleneksel fifa ut server cökme senlikleri baslamistir. Vatana millete hayirli ugurlu olsun

gün yüzü görmeyesin EA.

Ulan akşam oynayacaktım yaaa hay kafana senin EA. Bütün gün trade yaptım la Hulk u aldım insafsız!

Yeni Esswein, Ya Konan sanırım.

Çoğu kadroda var durdurma yolunu da henüz bulamadım :D

la sözlesme zimbirtisi aldim, simdi takima ekleyemiyom

colugundan cocugundan cikar insallah EA ve calisanlari.

Bu kadroda da baya iş var beyler. Döngüyü 3 maç BPL - 2 maç Serie A yapabilirim :D 4-1 kazandım şimdi Muriel 2 gol 1 asist, Vucinic 2 gol 1 asist, Asamoah 1 asist, Candreva 1 asist :D

Oyun size de yavas gelmedi mi a dostlar cevap verin. Oyun hızından bahsediyorum akıcı degil gibi oyuncular hantal?

Tapatalk ile gönderildi

Vurun gözüne bizim ps3 gitti çöpe

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Oyun size de yavas gelmedi mi a dostlar cevap verin. Oyun hızından bahsediyorum akıcı degil gibi oyuncular hantal?

Tapatalk ile gönderildi

Yavaş. 13'e göre çok farklı bir anlayış var. Sürekli çarpışan düşen kalkan adamlar var. Fiziksel mücadele en planda. Hız pek bir işe yaramıyor.

beyler bu sene Ultimate Team de hani su Coins boostlar yok mu ya? (10x200 ,5x1000 Coins ,10X1000 Coins vs vs)

2 Accountumda baktim, ikisindede yoktu bu secenek

4-2-3-1 ile ofansif olarak çok etkisiz kalıyorum ya. Defans sağlam oluyor diye devam ediyorum ama.

Diego'nun zaten 5 metre çapında adam dursa yere düşüyor. Onu değiştirmek lazım. KP Boateng'i mi alsam ayı gibi adam.

Fifa 13e göre oyun hızını düşürmüşler iyi de olmuş Wellinton'u alan uçuyodu 13de

Geri
Üst Alt