FIFA Ultimate Team

Jo bi dene Arif,gecen gün Season'de JO ile 3 Tane kafa golü attim :D Ayni zamanda Hayvan gibi,Topu iyi sakliyor vs vs yaninda da Pato iyi gider. Kanatlarda iki tane hizli Winger.

dogru dürüst forvet yok... COSTA vardi o da gitdi... bakarim..berkide HYBRID yaparim sag taraf Brezilya..sol Ispanyol/Arjantin/Columbia

not: Pato fena degil ama abence.... at uzun bi top herif iyi kontrol ediyor ve cok hizli

Telles FUT'de Galatasaray'a eklendi. Arda seasons'da 85 oldu aylar sonunda feedback'ime cevap aldım. Sneijder'e yakın zamanda hız upgrade gelecek.

sonunda fut'da:) bu arada eline sağlık süper olmuş sneijder sonunda tam bitirici vuruş goller yapabiliyor tabi sneijder biraz daha hızlı bir oyuncu inşallah o da düzelir bu arada semih kaya 80 olma ihtimali ve musleranın da artık en azından 83 olma ihtimali ne hocam? bence dünyanın en iyi kalecilerinden birine sahibiz tamam bi neuer veya courtious değil ama valdezden(83) veya hart(83) ne eksiği var?

sonunda fut'da:) bu arada eline sağlık süper olmuş sneijder sonunda tam bitirici vuruş goller yapabiliyor tabi sneijder biraz daha hızlı bir oyuncu inşallah o da düzelir bu arada semih kaya 80 olma ihtimali ve musleranın da artık en azından 83 olma ihtimali ne hocam? bence dünyanın en iyi kalecilerinden birine sahibiz tamam bi neuer veya courtious değil ama valdezden(83) veya hart(83) ne eksiği var?

Aynen .

Sneijer icin hiz update gelecek. (via. @Şerafettin KOÇ ) :D

Muslera zor Update alacak sanki. Adam 2 senedir Overall 82 var,bence kesinlikle Handanovic ve Sirigu veya Hart , Valdes dan kötü bir Kaleci degil

Bana göre 83/84 Overall hak ediyor. Daha iyi bir ligde oynasaydi Overall muhtamelen en az 84 olacakti...

Sen ne diyorsun Basgan ? @Şerafettin KOÇ

wep appte packten gelen bedava oyuncuları takas edebiliyormuyuz ?

Overall'e değil attributelara bakılmalı. Muslera saçma sapan hatalar yapıyor daha fazla yükseltmezler. Hele bizim takım bu haldeyken.

Barclays PL sezonuna başladım ama benden bişey istiyor oynayabilmek icin ne istediğini de anlamadım yazmıyor yardımcı olabilecek var mı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arif anasını satayım millet oyunu raf'a kaldırp,yenisini beklemeye başladı. Sen gittin milletin bıraktığı dönem de oyuna başladın. :D

Beyler ultimate i bırakadan olduysa Pc üzerinden yardımlarını bekliyorum:nightmare:

gidin fifa 13 oynayin, 14'den cok daha iyi.

Fitnes için oynadığım single div in packinden Tots Danny çıktı 140k ya sattım la liga kadroma CAM a Neymar ı aldım süper adam:D

ps4 aldiktan sonra ben de tekrar 14'e gectim. :D

ps3 versiyonuna göre daha az sinir bozucu gibi sanki ya da daha 5.ligde oldugum icin cok kolay rakipler geliyor olabilir. :asd:

yalniz su son 1 haftada 3-4 cok efso gol attim ama dogru düzgün kayit yapmasini ögrenemedim daha ps4 ile. bir tanesi disinda hepsi güme gitti malesef.

Geri
Üst Alt