FIFA Ultimate Team

arklar 15500 coins bütçem var kastım biraz futda

kadromda abidal, arshavin ve downing dışında futbolcuya benzer kimse yok

kimleri alayım kadroma

chemistry de 90+ olsun istiyorum

g42P1b.jpg

14000e kurarsin bunu

dayanamadım forvete bacca ve cerciyi aldım

stopere pepe

sağ açık portodan ispanyol telloyu aldım süratli diye

hepsine 5bin ödedim 10 bin kaldı

ama pişmanım şimdi bacca ve cerci uyumları yok

cok acele davranmisin
uyumsuz bir kadro ile fazla gidemezsin
chem 100 olmali mutlaka

4-3-1-2 oynayin renkdaslar bu Formasyon la birinci ligde mac kaybetmeden sampiyon oldum.

Serie A öneririm.

Bu oyun dert sahibi yapar he adamı ciddi diyorum kol kıranları falan anlıyorum. Şu pace olayı hala çok saçma salak yeminle rakipte Doumbia'yı görünce oynamadan strese giriyorum adam maçta 50 tane l1+üçgen ara pası yapıyor illaki kaçıyor adam kaçınca da gol zaten direk. 14 iyiydi şu orta kafa gol salaklığına çözüm bulsalar yeterdi defans ayarlarıyla falan oynayıp b.k ettiler oyunu. Yani normalde bi futbolcunun çalım atmasının zor olması gerekli ama bu oyunda asıl topu almak zor çalım atmak aşırı kolay. Arkaya atılan toplara çözüm için savunmayı geride kuruyorum- counter attack yapıyorum bu seferde ya öne rahat çıkamıyorum ya da forvet-defans arası 100 metreye çıkıyor. Önde kurunca da o adam arkaya kaçıyor çözümü yok. Division 4'e kadar çatır çatır geldim alt liglerde başlayınca zevkli vs. iyi gidiyor ama lig atladıkça sinir katsayısı da artıyor. 4'te kilitlendim resmen. Son maç 5 topum direkten döndü havadan- yerden dalıyorum yok aga girmeyecek o top. 2-0 yenildim adam 3-4 kere orta sahayı geçti zaten 2 tanesi gol oldu. 1 tanesi santradan gelip attı. Adam santradan dalınca ben defanstaki oyuncuyu seçmiyorum araları açılmasın vs. diye tutuyor genelde çok yemiyorum da hiç abartmıyorum herif Aguero ile dimdirek daldı hepsinin ortasına. Bacak aralarından mı geçti nasıl oldu bilmiyorum hepsinin arasından gitti attı golü. Hayır oyunu kuralına göre oynayak Pace'li adamları takıma doldurup defans arkasına paso sarkmaya çalışarak oynayalım da ne zevk alır ya bi insan bundan tamam yeniyorsun da. Geçen sene Fifa çok zor diye eleştiriliyordu galiba akıllarınca ona ayar çekmeye çalışmışlarda oyunun içine edilmiş. Veya kasıtlı yapıldı bilmiyorum çünkü Fifa'nın sabit oynayıcıları zaten kalacak artı Pes ergenlerini de çekecek bi oyun çünkü bu. Fazla kolay. Kısaca tavsiye etmiyorum ama el mahkum oynayacağız gibi yine. PS4 platform bu arada PC'de aynıdır gerçi.

Son düzenleme:
Beyler ben bu oyunu ipadden oynuyorum hatta online maç yapıyorum fifa 14 teyken beceri tuşu vardı ama nedense 15 te beceri tuşu yok yada Bende mi gözükmüyor? biriniz ilgilenirse sevinirim

Begoviç harika.

Balotelli almak istiyordum, ama Lukakuyla pek farki yok, ve Lukaku daha ucuz oldugu için Lukaku'yu satin aldim.

Yakinda Cesc ve Fernandinho'yu da alacagim.

Tiki taka oynicam

80k (pc)

Bi tiki taka takimi tavsiye edin.

Son düzenleme:
Cesc alacaktım ama adamın pace baya düşükmüş

Takımda da Cabella var

Sizce Cabella mi, Cesc mi?

Geri
Üst Alt