FIFA Ultimate Team

Kanada atınca çaprazdaki adam deparla araya giriyor. 14'te paslar bir yavaş gidiyor.

Buna biz çözüm geliştireceğim yoksa durum kötü :D

Genelde CDM'lerden en az biri boş oluyor, ona doğru çevir kamerayı, 1.5 barlık degaj yap, kafayla veya ayakla sağa sola oyna. Radarda hep boş bi adam bulup ben ona yolluyorum topu bu şekilde, boş adam bulamazsam da forvetim uzunsa direk ona, değilse kanatlardan birine degaj yapıyorum. Uzun zamandır yemedim bu sayede.

3 pack açtım şimdi, sırayla Felipe Santana, Boateng ve Sturridge çıktı. :D

Bundesliga'da sol kanat yok ya sağ kanat alıp sola mı koysak

Bazıları öyle yapıyor. Blazs-Farfan falan yapıyor. Sol kanat olarak Elia var bir tek, sonra Reus direk 150 bine..

Eskiden Schürlle vardı o da gitti

İş yapar mı? 11tane Hulk Hogan gibi olacak mı takım?

Hayır ben bunu aslında ofansif hareket için hazırlamıştım (daha doğrusu hazırlayan bi kişininkini örnek almıştım :D ) ve işe yarıyordu ofansif olarak. Verkaçlar için çok iyi oluyor mesela ve ön taraftaki oyuncular sık sık kaleye yakın pozisyon alıyorlar. Topu da iyi saklıyorum.

İyi bi pivot lazım PL takımına 20 bine kadar çıkarım kimi alsam?

Şuan kadrom budur. Son packten çıkan Sturridge'yi biraz kullanacağım.

Colugundan cocugundan ciksin EA, senin yapacagim oyunu ben...

Fifa 14 rezalet ötesi, her oyuncu servet cetin olmus, baska bisey de ea den beklenmezdi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hayır ben bunu aslında ofansif hareket için hazırlamıştım (daha doğrusu hazırlayan bi kişininkini örnek almıştım :D ) ve işe yarıyordu ofansif olarak. Verkaçlar için çok iyi oluyor mesela ve ön taraftaki oyuncular sık sık kaleye yakın pozisyon alıyorlar. Topu da iyi saklıyorum.

Ben 11tane Hogan istiyorum:(

Ben 11tane Hogan istiyorum:(

11 Hogan'ı kim kaybetmiş biz bulalım? :D

Sana tavsiyem şu olur, sakin oyna, pas yap, ayağa oyna. Bi de forvetine/kanatlarına sık sık yerden ara pası at, manyak koşular yapıyorlar. Bu yüzden vision ve positioningi yüksek adamları seç

Defans için aggression'ı yüksek adamlar iyidir.

Geri
Üst Alt