H/H adam yok ki, Pedro H/L oyunda. Futhead yanlış. :ka25:
Talha yeni bir kadro kurmak istiyorum da hangi ligi tavsiye edersin 60-70'lik bir kadro kurmayı düşünüyorum. Vidal biraz pahalı ve H/H olması da var değer mi ki almaya?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
H/H adam yok ki, Pedro H/L oyunda. Futhead yanlış. :ka25:
Talha yeni bir kadro kurmak istiyorum da hangi ligi tavsiye edersin 60-70'lik bir kadro kurmayı düşünüyorum. Vidal biraz pahalı ve H/H olması da var değer mi ki almaya?
:2aloh1:
Ya Talha ne diycem sana; su kontrat olayini nasil cözüyorsun? Bende su an 18 kontrat kartlari var ama hizli bir sekilde azalmaya basliyor. 15k var ve daha yedek kadro bile yok. Dolaysiyla menajer alacak gücümde yoktu. Simdi kontrat kartlari mi alsam, yedek kadromu kursam karar veremiyorum bir türlü..

İyi TOTW olduğunda, yani sıkça pack açıldığında ucuza al kontratları, dursun. Bi de menajerlerle %50 bonus olayı var onu bilmediğini söyleme :redface:
Ben baya pack açtığım için 100 tane falan kontrat var ordan sıkıntı yokD1'e kadar götürür beni, D1'de de düzenli şekilde kupayı alacağım için kontrat sıkıntısı olmaz
![]()
O menajer olayini bilmiyorum. FIFA 13'te oldugu gibi degilmi? Cok menajer kartlari aldigin vakit bonus oluyor.. Ama dedigim gibi daha 1 tane gold menajer alacak gücüm yoktu, 15k var ve düsünüyorum, yedek mi alsam, menajr mi alsam, kontrat mi alsam..
![]()
benim bi forvetim h/h herif aqiyor
Değebilir. H/H kötü değil bu arada, mesela 4-2-3-1'de CDM'lerden biri H/H, öteki M/H ise baya iyi oluyor (Misal, Vidal-DeRossi) ben sadece sevmiyorum H/H.
Lig tavsiye etmem. Sevdiğin 2-3 adam seç, onların etrafını en uygun formasyonda doldur derim. Ben çoğu kadroma öyle karar veriyorum son kadroda da olduğu gibi (Schürrle-Jovetic ve Pedro'yu seçip doldurdum)
![]()
Teşekkür ederim geri dönüş için bende iki kadro kurmayı düşünüyorum işte ama ilk tercihim Vidal ile çevresi olan Serie A gibi ama oyuncu fiyatlar çok yüksek senin kadro güzelmiş Shürrle bende de var iki gündür satmayı çalışıyorum gitmiyor bir türlü.Birde ben böyle karışık liglerden kadrolar kuramıyorum daha doğrusu denemiyorum nasıl bir planlama yapabilirim bilmediğimden. Genelde ucuza oyuncu bulup en azından sattığımda da zarar etmeyim düşüncesi ile lig lig kadro kuruyorum.
Karışık liglerden kurmak 13'te daha kolaydı o yüzden bu sene genelde aynı kulüpten olmalarına ve en azından aynı lig+ırk'tan olmalarına dikkat etmen gerekiyor kırmızı linkleri telafi etmek için.
Vidal istiyorsun demek... 60-70 var dedin, formasyon ne olsun?
Formasyon aslında 4-2-3-1(2) düşünüyorum eğer Vidal'i alıp CDM yapabilirsem ama tek bir taktik kullanıcısı değilim maç içinde rakibe göre değişiklik yapabiliyorum sence hangi formasyon daha kullanışlı mesela 4-3-3 de olabilir.
Kardesimde ut oynamak istiyor kendine kariyer açabilmesi için ne yapması lazım kendi hesabını oluşturduğunda oda sıfırdan ut katılabilirmi aynı pcdeyiz
Kardesimde ut oynamak istiyor kendine kariyer açabilmesi için ne yapması lazım kendi hesabını oluşturduğunda oda sıfırdan ut katılabilirmi aynı pcdeyiz