FIFA Ultimate Team

Ispanya Ligi 11im suan su sekilde tikir tikir isliyor. Pahalida degil.

------------Gameiro------------

-------Rakitic------Susaeta-----

Arda--------------------Feghouli

------------Illaramendi----------

Eliseu---------------------Joao Pe.

-----------Godin---Mathieu--------

----------------Bravo-------------

Yedekte: Bangoura,Aduriz,Adrian,Granero ... fln iste

Basta Galatasarayla baslamistim, baya zorlaniyordum, ama bu 11le simdilik nerdeyse her maci aliyorum. Özellikle Susaeta ve Arda muazzam oynuyor.

kolay kolay sinirlenmem oyunlarda ama resmen sovdum kapattim cileden ciktim.

Beklenen oldu 6 ligten 8.lige.. Tribünler de yönetim istifa sesleri. Formasyon değiştiriyorum. 4-1-2-1-2 oynayamadık. :(

ben de taktik degistirecegim gibi. nasriyi almam gerek once

Ben de geçen seneki taktiğime döndüm. Artık pas pas pas, sonra rakibin açtığı yerlere öldürücü pas = gol. 4'te 4 yaptım D3'te şu ana kadar. 3-1, 4-0, 3-2 ve 1-0'lık skorlarla. Son maçta %68 posession vardı. :D

Top sürmek boş alan hariç anlamsız. Sakin oynayınca kazanmak baya kolay geride bile olsan (3-2'lik maçta geriden geldim). Hep hırslanıyordum, ondan kaybediyordum.

Diamanti manyak bu arada :016:

pas oyunu kesinlikle çok daha etkili

6. lige geldim yeni kadromal, 3-4-1-2'den vazgeçme zamanı sanırım :P

d7ye geldik allaha sukur

alexi iyi yapmislar (fbli olan)

Tokatlanmaktan bıktım usandım. Bana biri öğretsin şu oyunu.

Pas, pas, pas. Barca kadar abartma tabi ama paslı oyna. İlla ki alan boşaltcak rakibin, o alanı kullan, gol at. :ka19: 11 maçtır böyle oynamaya başladım, 8 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyetim var D3 & D2'de.

Pas, pas, pas. Barca kadar abartma tabi ama paslı oyna. İlla ki alan boşaltcak rakibin, o alanı kullan, gol at. :ka19: 11 maçtır böyle oynamaya başladım, 8 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyetim var D3 & D2'de.

Yan pas mı dikine mi? Dikine oynayınca çok top kaybediyorum ayrıca benim asıl sorunum defansta. Bir türlü oturmadı. Pepe'yi almadan önce rezaletti, şimdi ortalama.

Aynen pasa dayalı oyun oyna.

pas yaptıkca rakip otamtikmen boş alan bırakıyor bir süre sonra.

İlk başlarda bende dikine giderdim perişan oldum. Pas sistemine geçtiğimden beri Galatasaray kadrosu ile div 3'e kadar çıktım. Kolay iş değil.

Topu kaptırdığında deli gibi saldırma bırak üstüne gelsin, kanatlardan akıyorsa agresif oynamaya bak yoksa işin zor kanat oyununu bilen bir adım öndedir.

div4 te rakiplerin kadrosu hem çok güçlendi hemde sadece çizgiye inip orta falan yapmaya başladılar.Şuan zevk alarak oynayamıyorum yani.Orta kafa olayına bi çözüm bulmalılar.Hakkaten saçma.Oynamayı hiç bilmeyen biri sen istediğin kadar iyi oyna maçı kazanabiliyor.

Arkadaşlar bende oyun çalışmayı durdurdu hatası veriyor veri yürütme engellemesine de ekleyemedim fifa 14 ü dep kapatamazsnız uyarısı veriyor bana bir çözüm yolu sunabilecek var mı dün akşamdan beri açamıyorum oyunu ea sports logosu geliyor hata veriyor.

div4 te rakiplerin kadrosu hem çok güçlendi hemde sadece çizgiye inip orta falan yapmaya başladılar.Şuan zevk alarak oynayamıyorum yani.Orta kafa olayına bi çözüm bulmalılar.Hakkaten saçma.Oynamayı hiç bilmeyen biri sen istediğin kadar iyi oyna maçı kazanabiliyor.

PC'de düzelttiler, konsolda haftaya hallolacak.

O yine çok problem değil, ben genelde orta şansı tanımıyorum rakiplere de şu havadan ara pas olayı çok kötü.

Yerden ara pasi degilde havadan defansimin arkasına her topu nasıl geciriyorlar anlamis degilim.

Duzeldi gibi görünsede hic pas yapmadan her ortalarinda gol atip mac kazaniyorlar.

D8 de paslasarak oynadım 2 de 2 yaptim ama belkide kolay rakipler gelmistir.

Yalniz son 10 dk ya 3-0 onde girsem bile diken ustundeyim:(

♧tapatalk♧

Geri
Üst Alt