Orhan ÇERTÜRK
Aslan Üye
- 1 Temmuz 2010
- 8.781
- 1
- 1.173
Çıkmıyor.
Geçen sene mal gibi almıştım görünce onu hatırladım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıkmıyor.
Olmaması lazım bir sorun ama yeni hesap açsan da en güzeli olur sıfır risk.
Hesabını nasıl banlattın yahu
Talha nasil zengin oldun yine ya? Daha iki hafta olmadi. Bende 7bin coins var en degerli oyuncu da Coutinho![]()
Daily Gift ve az biraz tradingden para yaptım, pack açtım, aynı packte Suarez ve Toure çıktıOrdan yürüdüm.
![]()
Coutinho yu satsam mi acaba, 4000 ediyordu en son.
@Özgür Kızılaslan @Talha Küllü @S.Suha Dogan Geçen yıl Bpl kadrom vardı. Bu yıl Bundesliga mı kursam diye karar veremedim. Sizce ne yapayım.? Bundesliga daha ağır basıyor.
Ben olsam satardım ama değeri yükselebilir oyun çıkınca.
Bundesliga da olur, Premier lig de. Ben Almanya ligini tercih edebilirim ama sırf Aubameyang yüzünden.![]()
@Özgür Kızılaslan @Talha Küllü @S.Suha Dogan Geçen yıl Bpl kadrom vardı. Bu yıl Bundesliga mı kursam diye karar veremedim. Sizce ne yapayım.? Bundesliga daha ağır basıyor.
Almanya ve İngiltere kadroları genelde en popüler kadrolar oluyor. Ben geçen sene Fransa'dan başlamıştım o da baya keyifli aslında.
İtalya'da çok sağlam adamlar var gene. Bir tek İspanya da zorlandım beceremedim yani bir tuhaf geldi.
Alman liginin kötü yanı çok fazla hybrid'e izin vermemesi. Gustavo, Santana falan üzerinden Brezilya'lı oyuncuları linkleyebilirsin belki. Dışarıdan ise bir tek Podolski var alınabilecek Alman linki ile.
İngiltere ligi o açıdan daha geniş imkanlara sahip Nasri-Remy üzerinden Fransa gibi.
Geçen yıl İspanya kadrosu da kurmuştum en başlarda.. Bende çok zorlanmıştım. Sanki adamlar koşmuyorlar,gamepad'in başında kasım kasım kasılıyordum. Olmayacak demiş İngiltereye yönelmiştirm. Brezilya'dan başlayım bpl'ye dönmüştüm.
Aslında İngiltere kadrosu kurup fantezi olsun diye Aubemyang efendiyi alabilirim.![]()
Renktaş paketten Hummels çıktı piyasası 10000 civarı sence satıyım mı yoksa bekleyim mi değeri yükselir mi oyun çıkınca çünkü Bundesliga'nın en iyi savunmalarından biri sonuçta.
Bu sene İspanya'da canlı olur bence özellikle Pace olayı çözüldüyse şuan Puyol bedavaya satılıyor gibi bir şey.