FIFA Ultimate Team

beyler benim fifa 13 oynarken hesabım banlanmıştı ama ultimate team web appına erişebiliyorum, şimdi key alıp fifa 14ü redeem etsem sıkıntı olur mu acaba yoksa yeni origin hesabı mı açayım

Olmaması lazım bir sorun ama yeni hesap açsan da en güzeli olur sıfır risk.

Hesabını nasıl banlattın yahu

IF Jo supermis ya keske bugun pack acmasaydim ne guzel alirdim simdi tam takimima otururdu. :( Bekliycez. :(

Talha nasil zengin oldun yine ya? Daha iki hafta olmadi. Bende 7bin coins var en degerli oyuncu da Coutinho :(

Origin'den Pc için aldım Preload yapıyor şuanda. Gayet hızlı server.

@Özgür Kızılaslan @Talha Küllü @S.Suha Dogan Geçen yıl Bpl kadrom vardı. Bu yıl Bundesliga mı kursam diye karar veremedim. Sizce ne yapayım.? Bundesliga daha ağır basıyor.

Almanya ve İngiltere kadroları genelde en popüler kadrolar oluyor. Ben geçen sene Fransa'dan başlamıştım o da baya keyifli aslında.

İtalya'da çok sağlam adamlar var gene. Bir tek İspanya da zorlandım beceremedim yani bir tuhaf geldi.

Alman liginin kötü yanı çok fazla hybrid'e izin vermemesi. Gustavo, Santana falan üzerinden Brezilya'lı oyuncuları linkleyebilirsin belki. Dışarıdan ise bir tek Podolski var alınabilecek Alman linki ile.

İngiltere ligi o açıdan daha geniş imkanlara sahip Nasri-Remy üzerinden Fransa gibi.

Almanya ve İngiltere kadroları genelde en popüler kadrolar oluyor. Ben geçen sene Fransa'dan başlamıştım o da baya keyifli aslında.

İtalya'da çok sağlam adamlar var gene. Bir tek İspanya da zorlandım beceremedim yani bir tuhaf geldi.

Alman liginin kötü yanı çok fazla hybrid'e izin vermemesi. Gustavo, Santana falan üzerinden Brezilya'lı oyuncuları linkleyebilirsin belki. Dışarıdan ise bir tek Podolski var alınabilecek Alman linki ile.

İngiltere ligi o açıdan daha geniş imkanlara sahip Nasri-Remy üzerinden Fransa gibi.

Geçen yıl İspanya kadrosu da kurmuştum en başlarda.. Bende çok zorlanmıştım. Sanki adamlar koşmuyorlar,gamepad'in başında kasım kasım kasılıyordum. Olmayacak demiş İngiltereye yönelmiştirm. Brezilya'dan başlayım bpl'ye dönmüştüm.

Aslında İngiltere kadrosu kurup fantezi olsun diye Aubemyang efendiyi alabilirim. :D

ispanyayi ben de becerememistim

Geçen yıl İspanya kadrosu da kurmuştum en başlarda.. Bende çok zorlanmıştım. Sanki adamlar koşmuyorlar,gamepad'in başında kasım kasım kasılıyordum. Olmayacak demiş İngiltereye yönelmiştirm. Brezilya'dan başlayım bpl'ye dönmüştüm.

Aslında İngiltere kadrosu kurup fantezi olsun diye Aubemyang efendiyi alabilirim. :D

Bu sene İspanya'da canlı olur bence özellikle Pace olayı çözüldüyse şuan Puyol bedavaya satılıyor gibi bir şey.

Renktaş paketten Hummels çıktı piyasası 10000 civarı sence satıyım mı yoksa bekleyim mi değeri yükselir mi oyun çıkınca çünkü Bundesliga'nın en iyi savunmalarından biri sonuçta.

Bilmiyorum ama değerinin düşeceğini sanmam.

Geri
Üst Alt