FIFA Ultimate Team

Konu dışı mesajlar yazmaktan kaçınalım pls. Çabamızın adı FUT!

Completing Glitch var yine, hala çözemediler şu sorunu. :redface:

Ünlü biri değil normal bir üniversite öğrencisi.

Bende Battlefield gta fifa hepsi var ps3 yandı moralim bozuldu oyunları 10 ar euro ucuza sattim. Ps4 alacam

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

yaw ozaman yrn gosteririm. glitch mlitch anlamam yaw o nedir. gume gitmeyelim rd.

yok rd. ps3

Hani bi item'a bid yapıyon, kazanınca falan "completing" diyo 2 saniye kadar sonra "place in active squad"vs vs kısmı çıkıyo ya. Ha işte o completing kısmı 2 saniye sürmüyo işte şu anda, bozmuşlar oyunu yine, ne zaman düzeleceği belli değil. Genelde de hafta sonu pek umursamıyolar, P.tesi düzelebilir.

Yani kısaca topçuları "buy now" seçeneği ile kulübüne dahil etsen iyi olcak gibi.

Hani bi item'a bid yapıyon, kazanınca falan "completing" diyo 2 saniye kadar sonra "place in active squad"vs vs kısmı çıkıyo ya. Ha işte o completing kısmı 2 saniye sürmüyo işte şu anda, bozmuşlar oyunu yine, ne zaman düzeleceği belli değil. Genelde de hafta sonu pek umursamıyolar, P.tesi düzelebilir.

Yani kısaca topçuları "buy now" seçeneği ile kulübüne dahil etsen iyi olcak gibi.

good lookin out tk niga

oynamayi planliyordum bugun o zman biraz fazla verip buy now yapicaz napalim

ea sportsda bir sorun var,aldığım oyuncular hala active gözüküyor,kulübe gönderemiyorum

Geri
Üst Alt