FIFA Ultimate Team

Pace çok önemli değil defansta, şu ana kadar Dante >>>> Thiago Silva ; ) (İkisi de aynı takımımda)

Ayrıca Kirikeş H/H olduğundan yerini boş bırakır sonra gelip oyuna sövmeyin ; )

+ İkisi de güçlü olmayan ve düşük aggressionlı adamlar, oyunda güç & aggression önemli, özellikle stoperlerde. M'Biwa ve Sakho mantıklı tercihler olacaktır, Sakho pahalı gelirse en azından M'Biwa'yı tercih ediniz bana sorarsanız. ; )

EX4th6e.jpg

FUT'a ilk defa bu yıl başladım. Sardı bayağı. Şuanda Burak'ın yerine birini arıyorum ama ne yapsam, kimi alsam bilemedim.

Yedekte Palacio var onu koyunca kimya dağılıyor.

Özellikle @Talha Küllü başta olmak üzere tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ya Konan'ı durdurma yolunu buldum. 2 gol attı bana ama ben 5 tane atınca sorun olmadı. :D

2014'te çok dinamik değil sanki yanılıyor muyum?

valla denedim desem yalan soylemis olurum fekat buyuk ihtimalle degildir. lakinki chemistry acisindan bakacak olursak drogbadan baska sansin yok gibi

yapabilecegin seyler -> chicarito ve young/ chicarito ve dos santos falan filan iki adam degistirmen gerekir r.tas. tabi bu durumlarda chem nolur bilmiyorum

EX4th6e.jpg

FUT'a ilk defa bu yıl başladım. Sardı bayağı. Şuanda Burak'ın yerine birini arıyorum ama ne yapsam, kimi alsam bilemedim.

Yedekte Palacio var onu koyunca kimya dağılıyor.

Özellikle @Talha Küllü başta olmak üzere tavsiyelerinizi bekliyorum.

Coin durumu nedir renkdaş? Burak'ı yollarsan sadece Drogba'yı alabilirsin yoksa tam kimyaya ulaşamazsın. Drogba baya iyi, deneyebilirsin.

Ayrıca Vela da 6 kimyada sanırım (veya 7), coin açısından sıkıntı yoksa sağ tarafı Montoya+Pedro yapabilirsin :ka19: Para yetmezse Payet+Fanni kombinasyonu da iş yapar.

2014'te çok dinamik değil sanki yanılıyor muyum?

Denedim ben, bende de full GS kadrosu vardı da, Sneijder'ın pasifliği ve Selçuk ile Melo'nun CDM'deki yetersizliklerinden sattım.

Drogba çok iyi, hiç düşünmeden al derdim, zaten almışsın. :D Normalde H/H oyuncu sevmem ben ama çok iyiydi.

Denedim ben, bende de full GS kadrosu vardı da, Sneijder'ın pasifliği ve Selçuk ile Melo'nun CDM'deki yetersizliklerinden sattım.

Drogba çok iyi, hiç düşünmeden al derdim, zaten almışsın. :D Normalde H/H oyuncu sevmem ben ama çok iyiydi.

Birazdan bir maç atmak lazım :) Tips'ler için teşekkürler.

Birazdan bir maç atmak lazım :) Tips'ler için teşekkürler.

Onemli değil. Vela da iyidir bu arada da full kimyada olmayan topçu sevmiyorum hiç, gözüme batıyor, ondan söyledim. :D Yalnız kadro baya iyiymiş Pepe-Xabi-Coentrao güzel. Kendi yedek kadromu satıp bunu kurmayı düşündüm bi an, sağ tarafta Montoya ve Pedro ile. :D

Geri
Üst Alt