FIFA Ultimate Team

Saka gibi yahu GS logosunu aldigimdan beri her mac 10 kisi Demiroren buradada calisiyor hakemlerin!!!

Fifa 14 bende hayal kırıklığı yarattı, hiç oynayasım gelmiyor. Nadiren kaybetmeme rağmen kazandığım maçlardan bile zevk almıyorum. Biri yukarda bahsetmiş kazanırken bile diken üstünde oynuyorum diye. Evet aynen öyle oluyor.

Pato yu tavsiye ederim 38maç-38gol.Willianı da çok beğendim.Hulk tan verim alamıyorum Lucas ile oynayananı var mı?

bu ultimate team deki division da 9 puan olunca mı çıkıyoruz yoksa 12 puan mı beyler bide division 10 dan 11 e düşülüyormu ?

kadro lazim beyler 50k yim var

Serie A olsa iyi olur..4-3-3 de Hernanes harici futbolcu tavsiyeleri pls ?

Dakika 10 1-0 öne geçtim. sonra dakika 30da falan eleman korner kullandı benim kalecide topu tuttu. ondan sonra elle oyuna hızlı başlatacam attım da topu sonra bi baktım hakem benim kale sahama doğru geliyor dedim noluyo bi baktım penaaltı:mad:

Dedim neye çalşmış acaba bi baktım abi kaleci topu tutmuş topu atarken felan top bende yani benim Naldo öküzü de hücuma gitmek için koşuya başlıyor sonra adama çarpıyor ve adam düşüyor:mad:

Lan böle penaltımı olur. Lan top kalecimde. Çok sinirlendim yaa moralim bozuldu ondan sonrada maç gitti zaten yenildim:(

6rgo.png

saka mi lan :o

Dakika 10 1-0 öne geçtim. sonra dakika 30da falan eleman korner kullandı benim kalecide topu tuttu. ondan sonra elle oyuna hızlı başlatacam attım da topu sonra bi baktım hakem benim kale sahama doğru geliyor dedim noluyo bi baktım penaaltı:mad:

Dedim neye çalşmış acaba bi baktım abi kaleci topu tutmuş topu atarken felan top bende yani benim Naldo öküzü de hücuma gitmek için koşuya başlıyor sonra adama çarpıyor ve adam düşüyor:mad:

Lan böle penaltımı olur. Lan top kalecimde. Çok sinirlendim yaa moralim bozuldu ondan sonrada maç gitti zaten yenildim:(

Yönetim istifa,yönetim istifa. :D Orhan bizimdir yedirmeyiz.! Kardeşim bir maçta 3 penaltı çaldı haken 2 çıkardım 1 yedim. 1 de kırmızı kart verdi. :(

Geri
Üst Alt