FIFA Ultimate Team

Abi maç almak bu kadar zor mu olur.? Niye bu kadar yavaş yaptılar acaba. Attığım çoğu top hedefini bulmuyor. Başıma ağrılar girdi.

donanim haberde adamin biri takipe ediyormus 400 vermis. sonra nete dalmis 1-2 dk sonra bakmis 850 den gitti diyor

Muhtemelen serverlarda problem olduğu ana denk gelmiştir veya birisi trade offer yapmıştır, o kabul edilince de en son bid orda kalmıştır. :ka19:

Yönetim istifa,yönetim istifa. :D Orhan bizimdir yedirmeyiz.! Kardeşim bir maçta 3 penaltı çaldı haken 2 çıkardım 1 yedim. 1 de kırmızı kart verdi. :(

Agalar bişi sorcam oyunda iksir falan mı var? Benim rakiplerim öküz gibi kuvvetli adamlarımı dövüyorlar. Kornerleri hiç anlatmıyim hepsini yiyorum. Allahını severseniz iksir falan varsa söleyin benimkinlere mesir macunu yedirdim bi işe yaramadı:(

Bu divisonlar niye bu kadar zor olmuş yahu?7. divisondan bile ucuna ucuna çıktım

Oyun resmen cöp .

9.Ligdeyim 3 Galibiyet 3Beraberligim var ama Oynadigim Futbol ve oyundan hic memnun degilim.Hic keyif vermiyor.Her sey cok yavas.

Kafa Golleri acayip Overpowered olmus.Kaleciler Mal gibiler..bir Top tutamiyorlar.

İki yıldır UT oynuyorum, bir maç ilk defa 0-0 bitti.

Formasyon zorunluluğu olmamasını iyi değerlendirin. Oyun akışından memnun değilseniz sürekli taktik deneyin.

5 farklı dizilişle çıktım 5 maça. Sonunda bir dizilişte iyi oynamaya başladım :D 2 kere 15 puanda kaldım 6. lide (çıkmak için 16 lazım), bu sefer çıkacağım gibi ama iyi gidiyor.

5. Div'e çıkmak üzereyim. 28-12-17 lik bir oran yakaladım ama her maç zorluyor. Tam bir sinir harbi. :)

Defansa Ogbonna'yı almam lazım,Bonucci var şu an,sizce Ogbonna'nın fiyatı çok mu uçuk,bekliyim mi 2-3 gün daha

3-4 maçı internet yüzünden kaybettim gamepadi kırıyordum bir süre uzak durmam lazım. :/

Geri
Üst Alt