FIFA Ultimate Team

Çoğu oyuncumu oyun çıkmadan almıştım Di Natale çıkınca, şimdi satışa koydum EPL'ye geçiş için de fiyatlar uçmuş :D

10 bine aldığım Alaba'ya 60bin bid var daha 10 dk var

8 bine aldığım Picez'e 25 bin bid :D

İyiymiş.

picez dedigin dortmunddaki bekse ben 15e satmistim herifin fiyati firladi sansima vuram

Neredeyse tek başına finanse edecek EPL takımını bu kadar ettiğini bilsem tutmazdım takımda :D

[attachment=3890:Ekran Alıntısı.JPG]

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 79
hele şükür şu saçma hatadan kurtuldum ve FUT girdim. Şimdi gece gece bir iki oyuncu aldım, bir kaçı da Gold Packlerden çıkanlar. Gerisi hala random verdikleri. :(

İlk etapta oyuncular arası uyum kırmızı olması sorun yaratmaz umarım. Bir kaç maç yapıp, kazanıp MONEY toplamak lazım :D

Uzun iş var be, yarın daha detaylıca bakarım her şeye :)

Ya arkadaş ne abuk subuk penaltılar oluyor öyle ya kalecim topu alıyor sonra eliyle topu oyuna sokacak rakip adamla çarpışıyor rakip yere düştüğü için direk penaltı verdi hakem :nightmare:

Bir iki tane daha böyle abuk subuk penaltı oldu kalecilerle

Bende de olmuştu aynısı anlatmıştım burda:@

Beyler bu takım arasındaki uyumu nasıl sağlıyoruz be gardaşlar? :) Bide teknik direktörün ne kadar önemi var ve kimi önerirsiniz? Ayrıca bu Menejer lig seçimi gibi bi kart var o ne işe yaramaktadır?

Çok sorum var ama yavaş yavaş soracağım hepsini :D

Ea sonunda amacına ulaştı bıraktım Ultimate Team'i bu nedir ya? Oyun çıktığından beri 100 Bin Coinse yakın paket açtım amorti edecek bile bir şey çıkmadı buda yetmezmiş gibi güçsüz takım bende olmasına rağmen şans yüzdesini rakibe veriyor başlarım böyle oyuna.

dün 8 Ligdeydim son 3 mac kalmisti ve 9 Puanim vardi

1.mac 2-1 kazandim ama Ea beni Serverlerden atti mac sonu,yani Maglubiyet

2.macda 2-1 öndeyim ,rakip 10 kisi 78 lerde felan Kornerden gol yedim + 85 de kontradan bir gol 3-2 kaybettim

3.maci almazssam ligde kaliyordum yani ligden cikmak icin galibiyet sartti ..Karsima su ana kadar karsima cikan en güclü kadro geldi .cocugun kadrosu aynen söyleydi : Casillas-D.Alves-Ramos-Pepe-Alba-Busquets- IF Pedro-Di Maria-IF Isco-Neymar-Benzema. Maci 1-0 aldim ,7.lige yükseldim..Momentumu yendim yani :D

Ea sonunda amacına ulaştı bıraktım Ultimate Team'i bu nedir ya? Oyun çıktığından beri 100 Bin Coinse yakın paket açtım amorti edecek bile bir şey çıkmadı buda yetmezmiş gibi güçsüz takım bende olmasına rağmen şans yüzdesini rakibe veriyor başlarım böyle oyuna.

Sakin genç 100bin dediğin nedir ki :)

Biz neler harcadık neler ama sonunda turnayı gözünden vurmuştum ronaldo çıkmıştı. 13 için diyorum. Oyuna gelince haklısın berbat.

Sakin genç 100bin dediğin nedir ki :)

Biz neler harcadık neler ama sonunda turnayı gözünden vurmuştum ronaldo çıkmıştı. 13 için diyorum. Oyuna gelince haklısın berbat.

Yok başkan ben oyundan genel anlamda memnunum gerçeğe daha yakın olmasını daha çok isterim zaten sorun Ultimate Team ile 3 senedir oyunu alırım FUT oynarım ama insana 3 sene içinde hiç mi paketten bir şey çıkmaz sıfır yani geçen sene bir Benat çıktığını hatırlarım mavi ondan da yüksek hiçbir şey çıkmadı. Zaten Ronaldo-Messi-Neymar çıkmasını beklemiyorum en azından 150.000-200.000 edecek bir kart çıksa ona da razıyım bir daha paket açmam ama bu da yetmiyormuş gibi bugün oynuyorum 2-1 öndeyim kazansam en kötü Division 4'te kalmayı garantileyeceğim connection lost diyip FUT'tan atıyor. Yenik sayılıyorum şimdi yenilirsem veya berabere kalırsam küme düşeceğim. 2 senedir hep aynı şeyler gerçekten sıkıldım artık. Oyun çıktığından beri Galatasaray'dan başka kadroyla oynayamadım zayıf takımla oynuyorum momentum zayıftan yana güçlü rakiple oynuyorum momentum güçlüden yana ne yapacağımı şaşırdım. Hiçbir maçı yarım bırakmayı sevmem öyle saçma şeyler oluyor ki tek gol yediğimde oyunu kapatıyorum artık.

Beyler bi sorum olacak hiç anlamıyorum şu olayı.

Bi vertonghene bakıyorum birde david luize. vertonghenin Pace hariç bütün diğer özellikleri david luizden fazlayken vertonghenin fiyatı ortalana 30.000 olurken vertonghen neden 10.000 civarı ?

burda dikkat edilmesi gereken nedir ?

Bune ya oyunun icine harbi etmis, sanki 11 tane servetle oynuyorum gibi.

Div5'e çıktım dun. Canım pek oynamak istemiyor ama bakalım belki 4'e çıkarım bugun işten sonra.

Yok başkan ben oyundan genel anlamda memnunum gerçeğe daha yakın olmasını daha çok isterim zaten sorun Ultimate Team ile 3 senedir oyunu alırım FUT oynarım ama insana 3 sene içinde hiç mi paketten bir şey çıkmaz sıfır yani geçen sene bir Benat çıktığını hatırlarım mavi ondan da yüksek hiçbir şey çıkmadı. Zaten Ronaldo-Messi-Neymar çıkmasını beklemiyorum en azından 150.000-200.000 edecek bir kart çıksa ona da razıyım bir daha paket açmam ama bu da yetmiyormuş gibi bugün oynuyorum 2-1 öndeyim kazansam en kötü Division 4'te kalmayı garantileyeceğim connection lost diyip FUT'tan atıyor. Yenik sayılıyorum şimdi yenilirsem veya berabere kalırsam küme düşeceğim. 2 senedir hep aynı şeyler gerçekten sıkıldım artık. Oyun çıktığından beri Galatasaray'dan başka kadroyla oynayamadım zayıf takımla oynuyorum momentum zayıftan yana güçlü rakiple oynuyorum momentum güçlüden yana ne yapacağımı şaşırdım. Hiçbir maçı yarım bırakmayı sevmem öyle saçma şeyler oluyor ki tek gol yediğimde oyunu kapatıyorum artık.

Şu oyundan kopma işi hiç başıma gelmedi 3 senedir. Bağlantı sorunu yaşamadım yani.

Momentum olayına hiç girmesek neler çektiğini biliyorum :)))

ama momentum bu, fifa gol yemeni istiyorsa yiyeceksin !

Bunu fazla kişi bilmez vay maçı 3-0'dan 4-0'dan cevirdim diyipe sevinenler gerçekciliğe bak fln derler ama işte. İnş momentum denilen adii şey sanada güler ne diyim :D

Beyler bi sorum olacak hiç anlamıyorum şu olayı.

Bi vertonghene bakıyorum birde david luize. vertonghenin Pace hariç bütün diğer özellikleri david luizden fazlayken vertonghenin fiyatı ortalana 30.000 olurken vertonghen neden 10.000 civarı ?

burda dikkat edilmesi gereken nedir ?

Pace baya önemli bi faktör çoğu oyuncu için. Onun haricinde David Luiz Brezilyalı, Brezilya kadroları çok yapılıyor ve David Luiz de en iyi stoperlerden biri. Vertonghen Belçikalı olduğundan bu seçenek pek yok, Belçika takımı kuranlar çok daha az.

Oyun çıkmadan önce bende çıkan Suarez ile Toure'yi satıp takımı kurmuştum. Şimdi altın geldikçe sadece biriktiği kadarıyla pack açıyorum. Aubameyang çıktı biraz önce, satıp Kompany'yi alsam mı diyorum. Workrate'i M/M ama, sorun olur mu?

Bir de Mesut mu Mata mı D.Silva mı?

Geri
Üst Alt