FIFA Ultimate Team

lukaku alınmıştır. italya ligi kadroma başlıyorum vucinic iyi mi deniyen varmı kafa topları nasıl ?

Bence Vucinic daha iyidir. CAM için Hamsik'i düşünebilirsin, sol kanada da Mertens.

Hamsik şu an var ve sürekli top kaybı yapıyorum kendisiyle. Beceremedim onunla oynamayı. Mertens'i gördüm ama Shaarawy arasında kalmıştım. Teşekkürler önerilerin için.

Çift forvet oynayanlar bi santraforunu kafacı uzun ve güçlü diğerini striker tarzı yapabiliyor. Ama ben 4-3-3 oynadığımdan santraforum hem hızlı hem güçlü hem kafacı bişi olması lazım. Kimi önerirsiniz?

Yeni kurdugum su 2.Takimimla demin 7.ligde 2 mac yaptim.ilk maci 5-2 aldim Ikinci maci 3-0..Takim ucuyor resmen

birde Sansima Markette Aldigim en ucuz Draxler'de Ingilizcesini bilmiyorum ama Habicht karti uygulanmisti : Tempo+sut ve Kafa toplari degeri 3k :)

t5zz8.bmp

siddetle tavsiye ederim :)

eveeeet Galatasaray Kadrom beni 7. Lige kadar cikardi ve artik degisim vakti gelmisti. Bundan böyle 1. Ligde sampiyonluk hedefimize bundesliga karmasiyla devam edecegiz:

Leno

Rafinha Toprak Sokratis Jansen

L. Bender

Herrmann--------I.Traore

Mkhitaryan

Diouf----Ramos

görüslerinizi belirtirseniz memnun olurum

Yeni zaafım kafa topları. Yok arkadaş kanatlardan ortalar acayip tehlikeli, Sakho'yu aldık ama Huntelaar içinden geçti.

Yeni zaafım kafa topları. Yok arkadaş kanatlardan ortalar acayip tehlikeli, Sakho'yu aldık ama Huntelaar içinden geçti.

Update yolda artık kafa golüde zor olacak.

Benim yediğim gollerin 90%'ı kafa golüydü :) updateden sonra ne olacak çok merak ediyorum hem gol atması hemde yemesi çok zor olacak

Update yolda artık kafa golüde zor olacak.

Benim yediğim gollerin 90%'ı kafa golüydü :) updateden sonra ne olacak çok merak ediyorum hem gol atması hemde yemesi çok zor olacak

Göbekten içeri girip attığım gol sayısı çok az, ben de kanatların meyvesini yiyordum. Demek artık gol atamayacağız :D Hava topuna dengesiz çıkıyor adamlar anlam veremiyorum pek. İyileştirmeden sonra nasıl olacak bakalım.

Ya arkadaslar, bende bazen oyuncular kendiliginden pas atiyo veya skill cekiyorlar, benim kolmu bozuk yoksa oyunda biseylermi degistirmem gerekli? yardim edebilirmisiniz ?

Müthis bi sezonu geride biraktim bundesliga karmasiyla ve 6.Ligdeyim.

@Talha suan 5,5k var, yukarda belirttigim kadroyu gelistirmek istiyorum, hangi mevkide hangi oyuncu ile baslayayim. En büyük hedefim simdilik aubameyang ama cok cok pahali su an icin. Sen hangi mevkide degisiklige giderdin?

Eskişehirspor 6. ligte. :D Lukaku-Negredo-De Bruyne üçlüsü azrail oluyor takımlara. Lukakuuuuu :f50:

Evet dostlar. Bpl kadroma Rm arıyorum. Lennon mu? Mosses mi? Delafru mu?

Müthis bi sezonu geride biraktim bundesliga karmasiyla ve 6.Ligdeyim.

@Talha suan 5,5k var, yukarda belirttigim kadroyu gelistirmek istiyorum, hangi mevkide hangi oyuncu ile baslayayim. En büyük hedefim simdilik aubameyang ama cok cok pahali su an icin. Sen hangi mevkide degisiklige giderdin?

CDM ve stoperler.

Lars H/H ve kuvvetsiz. Luiz Gustavo'yu al

Sokratis H/M. Subotic'i al bence.

Toprak kuvvetsiz ve çok iyi değil. Boateng veya Höwedes'i al. :ka19:

Hepsine para yetmez sanırım ama ilk olarak Luiz Gustavo'yu al derim.

Geri
Üst Alt