FIFA Ultimate Team

Lamela uğursuz geldi ama arnatoviçten iyi kaçıyor.

o zaman şu kadroyu sırf alex için kurmuşsun renktaş buda ne denli kuş oldugunu gösteriri

yunus konusadursun bir kadro daha yaptim

https://www.futhead.com/14/squads/774027/

* evelki kadromda bruma ve konko haricindeki adamlar 1 kontrati kaldigi icun bu tarz bir kadro yapam dedim yani bir nevi fazla coin teskil etmeyecek oyunculardan exper bir squad cikarttirttim

ish görür mü_

t6bxc.jpg

Güzel kadro, ama orta saha'yi yürüyerek gecer rakipler. Cok zayif kalir. Zaten genelde 4-3-3 sistemli kadrolar savunma konusunda sIkIntI cekiyor, bu yüzden tercih edecegin orta 3lü cok önemli.

Senin tercihlerine bakarsak, Wilshere H/M ve Gerrard H/H. Oraya en az 1, 2 defansif oyuncu koysan daha iyi olur, yani M/H mesela.

Kaleye De Gea iyi gider.

O kadar coins ne ara yaptin yahu..? Eto'o fln?

packten drogba cikti. cok iyi be adam. fransa kadroma koydum kalou ile birlikte forvetteler.

5. lige demir attım düşmüyorum da çıkamıyorum da. 4. defa başlayacağım şimdi 5. lige.

EPL kadromda şöyle bir sıkıntım var banko 85. dk dan sonra gol yiyorum. Bir tuhaflaşıyor adamlar. Ben mi Galatasaray'a özeniyorum bilmem. 1-0 öne geçip. 1-1 bitip duruyor maçlar.

EPL kadrosu ile Bundesliga kadrosuna nazaran daha çok pozisyona giriyor ve daha üstün oynuyorum ama daha zor skor buluyorum. Sturridge'in hiç bir işe yaramamasının da payı büyük. Onun yerine birini alayım da.

Galatasaray kadrosuyla 5. Lige kadar yükseldim baya zorlanıyorum ama drogba olmasa oynamazdım zaten.

her maç öncesi +10 kafa kartı veriyorum böylelikle drogbanın hermaç kafa topu 97 oluyor. :))

Top kafasına deydiği an gol.

Kart başı 150 coins ucuz yani tavsiye ederim.

Aha ilk maç gene aynı şey oldu.

85. dakika 2-0

85 penaltı, santra sonrası yarı alanın ortasından şut gol, son dakikada da uzun top Kompany kaleciye dönmek yerine topu indirip kenara çekiliyor. 2-3 maç sonucu.

85'ten sonra oyuncular kontrolümden çıkıyor adeta :D

Bony'yi al, veya Benteke. Ben Bony yi aldim, 2 macta 4 gol. Her lig sampiyon ola ola cikiyorum. 7. lig'e ciktim simdi, ama daha dün basladim iste :D

Geri
Üst Alt