FIFA Ultimate Team

Gene 2-3 yenildim. Yediğim gol dakikalar 3, 87, 89

89 daki golde kaleci kendi kendine korner direğine doğru koşmaya başladı boş kale

bu defa çok yaklaştım :D napıcam abi ben böyle küme düşmeyi garantilemek üzereyim o önemli değil de her maç böyle mi olacak

[attachment=3907:Adsız.jpg]

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 82
Seri mağlubiyetlerin faturasını fantastik goller yiyen Mignolet'e ve düşük puanları ile gözüme patan Sandro'ya kestim. Sandro yedeğe, Tiote oyuna girerken Mignolet'i direk sattım. Yedek kaleciyi koydum. (arsenal'in kaleci)

Kalan 4 maçta 4 galibiyet alıp gene ligde kaldım. Demek ki sıkıntı Mignolet'teymiş.

Bu sene UT'ye para harcamam hiç daha doğrusu UT oynamam çok sıkıcı geldi bana oyun, pace oyununu dengeleyecez derken aşırı yavaşlatmışlar oyunu sahada 22 tane koller oynuyo hissi veriyo top kontrollerini çok kötü yapmışlar, oyunu oynarken bide sürekli amrabat geliyo gözümün önüne sürekli bi güreş hali var, ben beğenmedim şahsen bu seneki fifayı, patchlerle falan belki daha iyi olur

Güzel kadro, ama orta saha'yi yürüyerek gecer rakipler. Cok zayif kalir. Zaten genelde 4-3-3 sistemli kadrolar savunma konusunda sIkIntI cekiyor, bu yüzden tercih edecegin orta 3lü cok önemli.

Senin tercihlerine bakarsak, Wilshere H/M ve Gerrard H/H. Oraya en az 1, 2 defansif oyuncu koysan daha iyi olur, yani M/H mesela.

Kaleye De Gea iyi gider.

O kadar coins ne ara yaptin yahu..? Eto'o fln?

daha yapmadım packlere güveniyorum. millete hazardlar fln çıkıyor bana elmander.

Artık gol yemiyorum kolay kolay. Kaleye Cech koymam aşırı fark etti. Son paketten Yaya Toure çıkmasını ise evde havai fisekli kutladim. Yaya Fifa 14te kullandığım en iyi oyuncu diyebilirim.

*tapatalk*

Kartları açtım bir bok çıkmadı oyundan çıktım yine.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Şimdi ben oyunu almayi düşünüyorum da kafami karıştıran birseyler var, mesela oyun playstore de 90 tl iken bazi sitelerde 2 katı bazi sitelerde daha farkli bir fiyati var.

Ilk defa fut oynayacağım, acikcasi tam olarak ne yapacağımi bilmiyorum. 90 tl verip oyunu yukledigimde baska bir ucret odememe gerek varmi. Hesap filan aciliyormus ya, bazi arkadaslar da key filan demis mesajlarda o yuzden kafam karisti. Bilen bir arkadas Talha Küllü, Özgür Kizilaslan, Hakan Delikan'li vs. Yardimci olursaniz...

♧tapatalk♧

Kimyası düşük olan takımlara karşı hep puan kaybediyorum, gol atamıyorum bi türlü. Kafayı sıyırdım sıyıracağım :D

Epl ye geçtim yavaştan. İtalyan kadroyu baya karla satıyorum. Nasri, eriksen, cazorla, koscielny ve vermalen aldım gece yatmadan. Eve gidince tamamlarım kadroyu :)

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Oyuncunun kendini geliştirmesi söz konuşumu oyunda mesela ben brumayı aldım 75 şimdi 1-2 level atlayınca kendide asist gol falan atınca yükseliomu gücü

HAYIr olm menajerlik oynamıyoruz. oyun haftada bir güncelleniyor o güncellemede brumaya gelirse artar diye düşünüyorum.

Artık gol yemiyorum kolay kolay. Kaleye Cech koymam aşırı fark etti. Son paketten Yaya Toure çıkmasını ise evde havai fisekli kutladim. Yaya Fifa 14te kullandığım en iyi oyuncu diyebilirim.

*tapatalk*

Yahu olacak is degil ya. Bize birsey cikmiyor millete Yaya cikiyor. Bende Yaya icin coins biriktirmeye basladim.

Geri
Üst Alt