Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Adam fake fotograf koyarak Ronaldo cikti diyor. Sizde inaniyorsunuz coluk cocuga.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada 10. lig'den 6. lig'e ciktim. Her sezon sampiyon oldumTakim süper. Bony Wilfired süper.
recordun nedir Hd
17 - 8 - 8
Ama söyle birsey var, iki mac EA server yüzünden hükmen maglup olduk, oyundan atti iki kez arka arkaya. Ayrica 67 chemistry li kadro ile oynadim hep baslarda. Ama her sezon rahat rahat sampiyon, iki mac kala fln..
17 - 8 - 8
Ama söyle birsey var, iki mac EA server yüzünden hükmen maglup olduk, oyundan atti iki kez arka arkaya. Ayrica 67 chemistry li kadro ile oynadim hep baslarda. Ama her sezon rahat rahat sampiyon, iki mac kala fln..
Çok kötü bir istatistik.
Hadi ordan. Biz öyle sizin gibi sansli degildik, packlerden 100k lik adamlar cikmadi. Yari gold yari silver ve yari bronz adamlar ile 8. lig'e ciktik. Daha yeni yeni kadro kurduk. Siz direk tüm gold takimi ile basladiniz neden bahsediyorsunuz![]()
ya beyler ilk 18 dk da 3 gol attım adam oyunu bıraktı hiç hareket bile ettirmiyor karşıdaki futbolcularını replayda bekliom kaleci atışında bekliyorum hatta şu an da alta attım oyunu durum 5-0 bol gol atınca ne bilim 10-0 yensem extra coins gelirmi atiyim hemen şimdi söyleyinde yoksa bi halta yaramıyormu çok coins??