FIFA Ultimate Team

Italya da dogru dürüst bek yok. Yani 4lü savunma uygun degil. Bu yüzden italya kadrosu kurmam zaten.

Para yok sayılır, en ucuza İtalya kadrosu kuruluyormuş sanırım. En azından elle tutulur bir kadro kurup maç kazanayım da sonra daha iyi kadro kurarım diye umut ediyorum. Mecburiyetten biraz...

hata yaptin, 15k ya cok iyi ingiltere kadrosu kurulur..

Napım Hakan sordum burda ne yapayım diye genelde İtalya kadrosun dendi bende öyle yaptım, yapacak birşey yok artık.

Coins kazanıp başka kadro yapacaz artık. Oyunun acemisiyim o yüzden ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum. Burda yardım eden oldukca birşeyler yapmaya çalışıyorum işte.

beyler italya kuruyorum da vucinicin yanına kimi koyuyum çift forvet oynayacağımda bide italya ligine hangi diziliş iyi gider bide 3-4 tane iyi orta saha yazarsanız çok sevinirim tecrübesizim de biraz şimdiden çok teşekkürler...

Napım Hakan sordum burda ne yapayım diye genelde İtalya kadrosun dendi bende öyle yaptım, yapacak birşey yok artık.

Coins kazanıp başka kadro yapacaz artık. Oyunun acemisiyim o yüzden ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum. Burda yardım eden oldukca birşeyler yapmaya çalışıyorum işte.

Valla hic italya kadrosu kurmadim ondan yardimci olamam.

En iyisi Ingiltere ligi kadrosu al Walcott'u kanata ileriye Remy ve Negrado yu herkese atarsin 3-4

8-0 bitecek mac 2-2 bitti bu oyunu aldigima pisman oldum bu ne is ya her kafa gol olurmu bir oyunda

İlk maç 6-2 kazandım:D

Vucinic ve Thereau çok iyiler...

Maç kazanınca insanın oynayası geliyor:D

Pc de oynayan varsa 1 maç yapalım.

Oyunum bir ineydi bende iple çekiyorum biraz da alışmak var işte sonra full ultimate akar :D

Hangi taktiği kullanıyosun 3-4-1-2de?Ben kontra oynayayım dedim yapamadım önce mi basıyosun?

Ben hep rakip sahada oynuyorum ama arada çok iyi oyuncular geliyor karşıma, mecburen kontra oynamak zorunda kalıyorum. 3'lü defansın sağ ve solundaki stoperlere en hızlıları koyuyorum. (Ogbonna/Caceres)

Normalde her maç gol yiyorum, 3lü defansla kevgire dönmeyim:)

Sisteme alışmak lazım, yoksa kanattan çok akın yersin. :)

Hangi taktiği kullanıyosun 3-4-1-2de?Ben kontra oynayayım dedim yapamadım önce mi basıyosun?

Ben hep rakip sahada oynuyorum, oyun başlar başlamaz yerleşiyorum rakip sahaya ama arada çok iyi oyuncular geliyor karşıma, mecburen kontra oynamak zorunda kalıyorum. 3'lü defansın sağ ve solundaki stoperlere en hızlıları koyuyorum. (Ogbonna/Caceres)

İtalya kadrosu için CAM/CM 4-1-2-1-2 sisteminde forvet arkasına kimi önerirsiniz?

Hamsik, Giovinco, Diamanti.

beyler italya kuruyorum da vucinicin yanına kimi koyuyum çift forvet oynayacağımda bide italya ligine hangi diziliş iyi gider bide 3-4 tane iyi orta saha yazarsanız çok sevinirim tecrübesizim de biraz şimdiden çok teşekkürler...

Vucinic'in yanına Palacio. Coin yetmezse Sau ...

Geri
Üst Alt