FIFA Ultimate Team

H

Bro Bentekeyi al ama cok hizli degil . Paran coksa Agueroyu al ama o da uzun degil :D

Görüyon mu kimse Henry gibi değil:( Adam tam bir reizdi:(

henry-arsenal.jpg

Eto'o(Oktay haklıymış kimse anlamamış ozaman dediğini Eto'o bitmiş:()-Wilshire(pis ırkçı sıgarcı cüce)-Sandro(elimde iki tane vardı çok seviyorum şerefsizi:D)-Hart gider yerlerine Jovatic-Nasri-Lloris gelir

El Shaarawy solda, Cerci de sağda curve şutlarda çok etkililer. Hemen her maç uzun/yakın mesafeli curve golleri oluyor. Forvette de Vucinic şu ana kadar 14te oynadığın en iyi St. Div2'de de zorlanmıyorum,birkaç şanssız yenilgi ve beraberlik aldım ama maçlar tamamen benim kontrolumde geçiyor. Beceriksizlik bazen planları bozuyor...

Sent from my Tapatalk

El Shaarawy solda, Cerci de sağda curve şutlarda çok etkililer. Hemen her maç uzun/yakın mesafeli curve golleri oluyor. Forvette de Vucinic şu ana kadar 14te oynadığın en iyi St. Div2'de de zorlanmıyorum,birkaç şanssız yenilgi ve beraberlik aldım ama maçlar tamamen benim kontrolumde geçiyor. Beceriksizlik bazen planları bozuyor...

Sent from my Tapatalk

Süha hangi dizilisle oynuyorsun?

♧tapatalk♧

Shaarawy'e ekstra bir kart filan aldin mi birde defans oyuncularına ekstar bir ozellik karti almaya gerek varmı daha az gol yemek icin.

♧tapatalk♧

Vidal ve Vucinic dışında hiçbirinde kart yok.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Chem kartı basıldığında arttırılmayan özelliklerinde basic e oranla düşme oluyormudur?

Vidal ve Vucinic dışında hiçbirinde kart yok.

Ben bu kart islerini anlamadim o yuzden soruyorum, seninle kadromuz asagi yukari ayni. Vidal ve Vucinic de ne kartlari var peki?

♧tapatalk♧

Kart sistemini tam olarak anlamadim ben mesele bi kartta pace hic yokken digerinde 3 pace var fakat pace i kac arttiriyo o 3 cizgi ?

Ben bu kart islerini anlamadim o yuzden soruyorum, seninle kadromuz asagi yukari ayni. Vidal ve Vucinic de ne kartlari var peki?

♧tapatalk♧

Tam hatırlamıyorum ama çok farkı olmadı oyunculara. Vidal de hunter vardı sanırım, packten çıkmıştı. Vucinic de Hwk olmalı. Sırf pacten çıktı diye yukledim.

4-2-3-1e bi custom tactics ayarı yaptım, son 12 maçta 2 yenilgim aldım. Biraz zorlu geçiyor maçlar ama tat geldi valla. Az evvel bi maç oynadım adamın maç boyunca sadece 2 korneri var 2-0 öne geçti, sonra ölümcül Jovetic sahneye çıktı ve 4-2 :D

@Necati Şen Rossi 41212'de tek başına kalıyor. Ben çok uzun zaman 41212 oynadım çok kolay pozisyon vemiyor bu formasyon. 442 veya 433 çok daha sağlam Italya kadrosu ile. Abate yerine Konko veya Maicon çok daha fazla iş görür. Abate çok kolay ikili mücadele ve hava toplarını kaybediyor. Ayrıca Criscito sol bekte CM olan 1 İtalyan oyuncu ile 10 chem oynatabilirsin.

Armero'dan memnun değilsen Lulic müthiş. İnler, Pogba bunlarda çok etkili orta saha oyuncuları.

Stoper içinde Mexes underrated.

Önerilerin icin sagol. Eger sorun yasarsam bunlari da denerim.

4231 bence ut'nin hücum olarak en kısır sistemi.

Geri
Üst Alt