H
Bro Bentekeyi al ama cok hizli degil . Paran coksa Agueroyu al ama o da uzun degil
Oda kız gibi kalsın![]()
Bro Bentekeyi al ama cok hizli degil . Paran coksa Agueroyu al ama o da uzun degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oda kız gibi kalsın![]()
H
Bro Bentekeyi al ama cok hizli degil . Paran coksa Agueroyu al ama o da uzun degil![]()
El Shaarawy solda, Cerci de sağda curve şutlarda çok etkililer. Hemen her maç uzun/yakın mesafeli curve golleri oluyor. Forvette de Vucinic şu ana kadar 14te oynadığın en iyi St. Div2'de de zorlanmıyorum,birkaç şanssız yenilgi ve beraberlik aldım ama maçlar tamamen benim kontrolumde geçiyor. Beceriksizlik bazen planları bozuyor...
Sent from my Tapatalk
Süha hangi dizilisle oynuyorsun?
♧tapatalk♧
433(3 cm).
Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk
webapp dünde beri giremiyorum 404 found falan yazıyor giren varmı?
Shaarawy'e ekstra bir kart filan aldin mi birde defans oyuncularına ekstar bir ozellik karti almaya gerek varmı daha az gol yemek icin.
♧tapatalk♧
Vidal ve Vucinic dışında hiçbirinde kart yok.
Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk
Ben bu kart islerini anlamadim o yuzden soruyorum, seninle kadromuz asagi yukari ayni. Vidal ve Vucinic de ne kartlari var peki?
♧tapatalk♧
Kart sistemini tam olarak anlamadim ben mesele bi kartta pace hic yokken digerinde 3 pace var fakat pace i kac arttiriyo o 3 cizgi ?
@Necati Şen Rossi 41212'de tek başına kalıyor. Ben çok uzun zaman 41212 oynadım çok kolay pozisyon vemiyor bu formasyon. 442 veya 433 çok daha sağlam Italya kadrosu ile. Abate yerine Konko veya Maicon çok daha fazla iş görür. Abate çok kolay ikili mücadele ve hava toplarını kaybediyor. Ayrıca Criscito sol bekte CM olan 1 İtalyan oyuncu ile 10 chem oynatabilirsin.
Armero'dan memnun değilsen Lulic müthiş. İnler, Pogba bunlarda çok etkili orta saha oyuncuları.
Stoper içinde Mexes underrated.