FIFA Ultimate Team

nasrinin pace ve shutunu artiracak bi kart iyi gider

lorisin de handlinge ayar cakarsan guzel gider

richardsi koy bence herif rakibi omuzlayip kaleye gidiyor. yikip geciyo ayi gibi bisey rencide ediyo resmen

Hayri var ya pace meys diyosun çıldırtıyosun beni:D Adam sonunda çağa ayak uydurdu helal sana

Nasri ye Hunter yakışır 3pace 3şut. Handling ne işe yarıyor? Onada bi Glove yapıştırim mi? 2div 2han 2pos

Richards ı bi ara senin hatrına denicem bugün yarın

Hayri var ya pace meys diyosun çıldırtıyosun beni:D Adam sonunda çağa ayak uydurdu helal sana

Nasri ye Hunter yakışır 3pace 3şut. Handling ne işe yarıyor? Onada bi Glove yapıştırim mi? 2div 2han 2pos

Richards ı bi ara senin hatrına denicem bugün yarın

ya adamin defansini yukseltecek degilsin ya hirt, pas ve dribling zaten yuksek heralde paceini yukselticen

[attachment=4094:uploadfromtaptalk1381415288036.jpg] div 5

+11k var. Pirlo veya El Sharaawy almayi dusunuyorum.

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1381415288036.webp
    uploadfromtaptalk1381415288036.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 99
Yemiyor içmiyor fut mu oynuyonuz lan sayfalar akmış gitmiş :)

Tapatalk ile gönderildi

nasrinin pace ve shutunu artiracak bi kart iyi gider

lorisin de handlinge ayar cakarsan guzel gider

richardsi koy bence herif rakibi omuzlayip kaleye gidiyor. yikip geciyo ayi gibi bisey rencide ediyo resmen

rakipte mizah richardsı gördüğüm zaman moral çökük başlıyorum oyuna.

Hulk nasıl dostlar?

Kadrom Hulk haricinde böyle.

rrJkgxd.png

LAN BAŞLAYACAM ŞİMDİ FİFA14ÜNE HA 4E 1 GİDİYORUM MAÇI BİTİRİYOR YA!!!!!!!!!!!!!!!

La bu Ogbonna'yı o kadar tutmadım ya para da yok napcaz. :D

Takimi tamamen degistirdikten sonra 6.ligde kalma macimda, kazanamazsam kalamiyordum yeni takimimla 90. dakikada ki golle iki kere geriye dustugum maci 3-2 kazandim cok dramatikti.

bir süredir var sorucam unutuyorum. 30k lık pack çıktı store'da. hiç açan var mı değer mi?

Geri
Üst Alt