FIFA Ultimate Team

Kompany-Vidic ikilisine yetecek para yok şuanda. Lloris tende memnun sayılırım. Nasri yerine Cazorla yı alırsam ezilir gibi geliyor bana çok küçük bişi o yaa:D

Schürle için ne düşünüyosun willian V.s Schürle 4-1-2-1-2 için

İlerde düşün o zaman Komp-Vidic'i :D Fiyata pek bakmamışım cidden. Lloris iyiyse kalsın tabi.

Aynen Cazorla zaman zaman ezilebilir, o yüzden çok da ısrar etmiyorum o konuda. :D

Schürrle M/M olduğu için bazen ileri çıkmayarak deli edebilir seni. Ama çok fark edeceğini sanmam, hangisini beğeniyorsan onu kullan.

Denerim. Lamela > navas o derece kil oldum :D

Lamela'yı denemedim, kanatta 4* skill olmazsa olmaz benim için, o yüzden. :D 4-3-3'te daha diri biri lazım işte Nani, Lamela gibi. 4-1-2-1-2'de idare ediyosun yine de ama 4-3-3'te zor. Ben de belki bi ara Nani'ye geçerim ama iyi şimdilik. :D

İlerde düşün o zaman Komp-Vidic'i :D Fiyata pek bakmamışım cidden. Lloris iyiyse kalsın tabi.

Aynen Cazorla zaman zaman ezilebilir, o yüzden çok da ısrar etmiyorum o konuda. :D

Schürrle M/M olduğu için bazen ileri çıkmayarak deli edebilir seni. Ama çok fark edeceğini sanmam, hangisini beğeniyorsan onu kullan.

Para b.k gibi bakmassın tabi:D Özellikle Kompany aklımda zaten ama öncelikle Vidic-Kaboul yapıp sonra Kompany i alırım artık.

Gitmesin abi otursun oturduğu yerde arada orta açsın bizde arkada direkten kafa golü atalım birazcık nolcakki:D

Lamela'yı denemedim, kanatta 4* skill olmazsa olmaz benim için, o yüzden. :D 4-3-3'te daha diri biri lazım işte Nani, Lamela gibi. 4-1-2-1-2'de idare ediyosun yine de ama 4-3-3'te zor. Ben de belki bi ara Nani'ye geçerim ama iyi şimdilik. :D

Aynen navas pace iyi ama rakip yakaladimi yerde aydin yilmaz 2.

Chems kartlari ne onerirsin ben bisyler yaptm ama misal bek kanatlara ne iyi gider

Para b.k gibi bakmassın tabi:D Özellikle Kompany aklımda zaten ama öncelikle Vidic-Kaboul yapıp sonra Kompany i alırım artık.

Gitmesin abi otursun oturduğu yerde arada orta açsın bizde arkada direkten kafa golü atalım birazcık nolcakki:D

Kafa at da 4-1-2-1-2'de genelde yerden gidiyosun. :D En sevdiğim olay şu ama, kanatlarla birazcık içeri kat edince boş alandan bekin bindirme yapıyor, çok rahat orta açıyor. Güzel goller attım öyle.

Aynen navas pace iyi ama rakip yakaladimi yerde aydin yilmaz 2.

Chems kartlari ne onerirsin ben bisyler yaptm ama misal bek kanatlara ne iyi gider

Bekler: Dribbling kötüyse Guardian. Passing kötüyse passing & defending kartı falan. Headingi salla.

Kanatlar: Deadeye iyidir (Pas & sho). Dribbling kötüyse dribbling ihtiva eden bir style da olur.

Senin kadron için:

Willian: Deadeye (sho+pas)

Navas: Deadeye veya Gladiator (Sho+def). Defans strength'i yükseltir biraz.

Suarez: Finisher

Fellaini: Gladiator veya Powerhouse (def+pas)

Ramires: Sentinel (def+hea). Biraz güçlenir

Clichy: Guardian (dri+def) veya Backbone (pas, def, hea). Passing ortaları iyileştirir, def & hea güç verir.

Richards: Engine (pac, pas, dri) veya Artist (pas,dri)

Vidic: Shadow (pac, def) pahalı ama iyi.

Komp: Sentinel

Mignolet: Glove (div, han, pos). Sende Wall var (div, han, kic) ama positioning çok daha önemli kickinge göre.

Kafa at da 4-1-2-1-2'de genelde yerden gidiyosun. :D En sevdiğim olay şu ama, kanatlarla birazcık içeri kat edince boş alandan bekin bindirme yapıyor, çok rahat orta açıyor. Güzel goller attım öyle.

Bekler: Dribbling kötüyse Guardian. Passing kötüyse passing & defending kartı falan. Headingi salla.

Kanatlar: Deadeye iyidir (Pas & sho). Dribbling kötüyse dribbling ihtiva eden bir style da olur.

Senin kadron için:

Willian: Deadeye (sho+pas)

Navas: Deadeye veya Gladiator (Sho+def). Defans strength'i yükseltir biraz.

Suarez: Finisher

Fellaini: Gladiator veya Powerhouse (def+pas)

Ramires: Sentinel (def+hea). Biraz güçlenir

Clichy: Guardian (dri+def) veya Backbone (pas, def, hea). Passing ortaları iyileştirir, def & hea güç verir.

Richards: Engine (pac, pas, dri) veya Artist (pas,dri)

Vidic: Shadow (pac, def) pahalı ama iyi.

Komp: Sentinel

Mignolet: Glove (div, han, pos). Sende Wall var (div, han, kic) ama positioning çok daha önemli kickinge göre.

Oha resmen aydinlandim :D eyvallah. bide cam rooney ne kart kullaniyosun sen

30 bine pack açtık çıka çıka Javi Martinez, Varane ve Forlan çıktı :(

Hunter kartı iyi ama :encouragement: 6500 kaaat.

Div2 'de havadan arapasçı bir ergeni hiç pozisyon vermeden evire çevire yenmek çok zevkli oldu. :D

4-3-3(4) de fazla defans sorunu yaşamıyorum. Ama çok gol sorunu yaşıyorum. Hem pozisyona az girebiliyorum. Hemde girdiğim pozisyonları harcıyorum çünkü kanatlarla giriyorum çoğunlukla ve bitiricilikleri iyi değil. 4-1-2-1-2 ile çözebilirimiyim sence bu sorunu

433 (3 cm li olan) en iyisi. Çok nadiren yeniliyorum o sistem ile.

XBOX'ta çıkacak olan Legend kartlarına (daha önce 40 tanesi mi ne açıklanmıştı) 3 tane daha eklenmiş

1381897_10151954787639759_1063514177_n.jpg

Romario-Figo ve Maradona gibi sanki

3-5-2 oynayan var mı?

3'lü defans nasıl, çok sıkıntı oluyor mu kanatlar?

Ben oynadım, kanatların ve 3'lü stoperlerinden kenarlarda olanlar hızlı ve dengeli ise çok iyi sistem. Gerçi benim sistem 3 4 1 2 idi. Benzer sistemler. İtalya ligi 3'lü savnmaya en uygun lig, ona uygun adamlar var hep.

Gerçi mantıken Maradona'nın Figo'nun arkasında durması saçma. Maradona değildir.

Geri
Üst Alt