FIFA Ultimate Team

ben böyle oyun görmedim arkadaş ya dk 30 civarı 1-0 öne geçtim adam bekledi pas yaptı defansında durmadan ben dedim tamam bu maç benim dedim meğer adam momentumun kendisine geçmesini bekliyormuş bi geçti çat çat 2-1 hoop yenildim hay ben böyle işin yav 3-0 yeniyorum maç bi an da 3-3 oluyor yav muntariden kafa golü yedim kornerden açtı yuh koca martinez bi topa vuramıyor böyle saçmalık olamaz fifa 13 e kurban oluyum keşke transfer update yapıp 13 ü çıkarsalardı bu ne arkadaş ya takımda kimse top süremiyor shaqiri bile top süremiyor ayağından aşırıyor tamam gerçekci olsunda bu kadarda değil arkadaş ya rezillik ya

ben böyle oyun görmedim arkadaş ya dk 30 civarı 1-0 öne geçtim adam bekledi pas yaptı defansında durmadan ben dedim tamam bu maç benim dedim meğer adam momentumun kendisine geçmesini bekliyormuş bi geçti çat çat 2-1 hoop yenildim hay ben böyle işin yav 3-0 yeniyorum maç bi an da 3-3 oluyor yav muntariden kafa golü yedim kornerden açtı yuh koca martinez bi topa vuramıyor böyle saçmalık olamaz fifa 13 e kurban oluyum keşke transfer update yapıp 13 ü çıkarsalardı bu ne arkadaş ya takımda kimse top süremiyor shaqiri bile top süremiyor ayağından aşırıyor tamam gerçekci olsunda bu kadarda değil arkadaş ya rezillik ya

bide adam maç boyuncu lobb pass yapmaktan başka bi iş yapmış yav arkadaş bu oyunda ben şunu anladım iyi olan kazanmıyor fifa baktı bana iyi gidiom hadi biraz sen yenil adam lobb pass atıyor başka birşey yapmıyor pese diyordum ben bunu adam defansdan arapasa basıp gol atıyor diyordum ama meğerse fifanın da bundan farkı yokmuş arkadaş oyundan soğudum rezillik ya vallahi rezillik oyuna daha da bağımlı hale gelsinler diye saçma sapan şeyler çıkarıyorlar ya !!

Ya anlamiyorum abicim, biz oynayalim 2 liglere kadar, ugrasalim hala cöplüklerle, elin adami gelmis 9 ligde kurdugu kadroya bak. Haksiz rekabet buna denilir iste :D

Bende seni taniyorum versene bana Suarez'i.

Olm online oynamiyorum ki yeni oynuycam.

Ayrica suarezi sana 99.90 coinse birakirim ayipsin

Bu arada Cm olarak;Paulinho mu? Fernandinho mu? Arteta mı? Göbeğe

Ya bi git Hakan 90k finisher chems kartli suarez icin bana bu teklifle gelme AYİP.

Sana fernandinho veriyim beles

La olm 9 lig diyoruz. Ilerde cikinca ben sana en kralini alirim. Ayrica Jovetic in ayni sekilde finisher chem karti var.

Yeni teklif

Bony+Ben Arfa+Valencia+Mikel+Nastasic+Debuchy+Abraham+Lascelles ve tüm bronz oyuncularim+Jovetic+20k+ilerde performans bonusu 12k+ilerde 2. lige cikinca en kral oyuncu benden+ ilerde satis 5% pay

+ haftada 2 kere benden sana FIFA dersi, karsiliksiz

Bu teklife kimse hayir diyemez

Adam 11 kurdu be :D Hadi bağlayın artık. :D Sonuç ne?

La olm 9 lig diyoruz. Ilerde cikinca ben sana en kralini alirim. Ayrica Jovetic in ayni sekilde finisher chem karti var.

Yeni teklif

Bony+Ben Arfa+Valencia+Mikel+Nastasic+Debuchy+Abraham+Lascelles ve tüm bronz oyuncularim+Jovetic+20k+ilerde performans bonusu 12k+ilerde 2. lige cikinca en kral oyuncu benden+ ilerde satis 5% pay

+ haftada 2 kere benden sana FIFA dersi, karsiliksiz

Bu teklife kimse hayir diyemez

Jovetic haric kadro standartima gore cop topcular. Bende navas nani lamela var geciniz.

Fifa dersi cumlesi ile gorusme burada bitmistir.

Geri
Üst Alt