Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
:2aloh1:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PS4 bekliyorum hala ciksada dehset bi kadro kursam..
Para kas kas nereye kadar biktim biraz..
200k da kaldim
Amma momentummus yav. Boş kaleye iki kere arka arkaya aynı pozisyonda direğe nisanladim 3-2 yenildim
Ben yeni yeni alisiyorum şu ut'a.
Beyler sizce en iyisi para biriktirip iyi oyuncu almak mı iyi. Pack açıp şans denemek mi iyi?
Şimdiye kadar 10 pack falan açtım hiç bir bok çıkmadı.
Iyi, kabul etmiyorsa kendi hatasi, benden daha fazlasi olmaz artik.
Ulan o orjinal oyun key 30 EUR. O para ile istesem 4k FIFA points fln alirim heralde, yani en az 30 pack fln oluyor asagi yukari yanilmiyorsam.
@Talha Küllü 4-1-2-1-2 müthiş. Acayip şekilde paslaşıyorum. Bu hafta Wilshire ın attığı gibi goller atıyorum. 5maç ardarda kazandım ve skorlar 6-2 5-0 10-2 Falan zar zor değil yani.
Takımı böle yaptım şimdilik eklemelere açığım 25k para var
https://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=d71tNQPNnKlXC:ps3
Sturridge'i değiştir derdim de 25k paraya değecek bi forvet yok, o yüzden kalsın böyle. :ka19:
Bence sırf bu oyun için PS4 alacaksan boşuna bekleme paraya değmez en iyisi Fifa 15 ile birlikte PS4 almak. Tabi yine yarım oyun olarak piyasaya sürmezler ise.
@Taner Demir fifasale sitesi ne kadar guvenli? Sanırım sen coin almıştın Taner. Arkadaş alacak, kredi kartı bilgilerimizi vermek guvenli mi sence?
Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk
gaingold.com'dan aldım ben. Ne kadar güvenilir bilemiyorum, şimdilik bir sorun çıkmadı en azındanSipatişi verdikten hemen sonra livechat'ten iletişim kurarsan bir-iki dakikada coin'leri gönderiyorlar, en azından coin konusunda güvenilirler.