- 28 Temmuz 2011
- 9.398
- 2.310
- 1.588
Kredi kartı onemli, coinleri yollamasalar da olur
Acaba sanal kredi kartı oluşturup alabiliyor muyuz, bilgin var mı?
Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk
Kastettiğin PayPal'sa evet var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kredi kartı onemli, coinleri yollamasalar da olur
Acaba sanal kredi kartı oluşturup alabiliyor muyuz, bilgin var mı?
Kastettiğin PayPal'sa evet var.
Dun Div2'de kalabildim ancak ve tekrar başladım. Div2 de namağlup ilerliyorum, puan 10, kalan maç 6. İlginçtir div atladıkça rakipler inanılmaz kolay geliyor, 6 tane, 4 tane atıyorum rahat. Div1'i merak ediyorum.
origin id nedir?
Capoue mikel ya da javi garcia cdm için en iyisi hangisi beyler cevap asap pleeaaassseee
Momentum denilen şey anlık, başetmek mümkün. Olabildiğince sakin kalmak ve gerekince biraz ara vermek lazım. Bu sene anladım ki momentumu kırmak zor değil.
Anlık, baş etmek mümkün derken. Kısa bir süre oynamaya ara vermi diyorsun?
♧tapatalk♧
Yani maç içinde belirli dakikalarda ortaya çıkıyor, baskı yiyorsun. Sakin kalmak lazım.
Oyuna ara verme olayı ise, momentum gazabına uğradıysa kişi veya kotu oynuyorsa o maç, o an ki gerginlikle oyun disiplininden kopup şuursuz oyuna başlıyor ve arka arkaya yenilgileri momentuma bağlıyor. Halbuki alakası yok. 2 maç arka arkaya yenildiğim her maçtan sonra oyuna ara verdim, cidden çok işe yarıyor.
Capoue mikel ya da javi garcia cdm için en iyisi hangisi beyler cevap asap pleeaaassseee
Aynen bende ara verdim 1-2 gundur online oynamıyorum, kafayı toplayinca tekrar başlarım
Bu arada Suha, Vidal mi Pirlo mu?
Birde Balotelli nasil, yerden iyi sutlari varmi biliyormusun.
♧tapatalk♧
Vidal - Vucinic. Balo da iyi ama Vucinic muthiş. Vidal kusursuz.
4-3-3 2cm ve cam ile oynuyorum ve 3cmye gecmeyi düşünüyorum elimde pogba ve maichisio var pirlo pace dusuk geldi bana o yuzden Vidal la arasinda kaldım.
Bir yandanda 4-1-2-1-2 ye geri donusmu yapsam diyorum Vucinic var su an bende ama yerden cok kotu, hava toplarinda iyi ama. O yuzden yanina bir tane saglam, topu surup sut atabilen golcü lazim bana.
Barzaglinin yanina saglam bir defans oyuncusu tavsiyen?
♧tapatalk♧
Vucinic asıl yerden iyidir.
Stoper caceres, ogbonna, bonucci, zapata.
Cm vidal
Benim 2 sistemim var
433 (1)
41212 kanatlı