FIFA Ultimate Team

Balotelli'yi özlüyorum valla. Eto'o biraz düzeldi gibi ama Balo bir başkaydı. Lanet olsun ki oynadığım sistem ve Rooney'den vazgeçemeyişim yüzünden oynatamıyorum, alamıyorum :(

----Lewand.-Aubamey.

---------Götze

Reus--Bastian-İlkay--Farfan

--Hummels-Dante-Boateng

----------Neuer

böyle oynuyorum..aksıyor dediğim mevki yok. Burada Farfo yerine Robben'i koysam olay bitecek.

Hayrına benim mikhitaryan'ı da alır mısın Özgür? İki gündür satamadım, packten çıktı. :D

Edit: Derken satılmış. :D

4-4-2 için custom taktics olarak neyi önerirsiniz arkadaşlar hiç o konuya girmedim daha önce bilmiyorum hiç yapmadım ama mesela oyunu kanatlara yayacakken kanat oyuncum mal gibi duruyor bazen beni deli ediyor..

Bir isteksizliktir gidiyor..

----Lewand.-Aubamey.

---------Götze

Reus--Bastian-İlkay--Farfan

--Hummels-Dante-Boateng

----------Neuer

böyle oynuyorum..aksıyor dediğim mevki yok. Burada Farfo yerine Robben'i koysam olay bitecek.

Hocam Auba cok kötüdir be...bende bir bundesliga takim kurdum ve ilerde lewa - auba ile oynadim...Mandzukici koydum ve adam harik oynuyor cok cok iyi bir forvet.. farfan nasil sagda? ben kuba ile onyarim...

4-3-3ten 4-1-2-1-2 ye geçtim ve taktiğimden memnunum. Elimde Willian(LW) Nani(RW) Fellaini(CM) var.

Sizce oyuncuları satıp Willian(LM) NAni(RM) Fellaini(CDM) mi alsam yoksa oyuncuları satmadan LW>LM RW>RM CM>CDM kartlarımı alsam daha az zarar etmiş olurum?

[attachment=4228:uploadfromtaptalk1382463432258.jpg]

Galatasaray'li kardeşimden Özür dilerim :)

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1382463432258.webp
    uploadfromtaptalk1382463432258.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 41
4-3-3ten 4-1-2-1-2 ye geçtim ve taktiğimden memnunum. Elimde Willian(LW) Nani(RW) Fellaini(CM) var.

Sizce oyuncuları satıp Willian(LM) NAni(RM) Fellaini(CDM) mi alsam yoksa oyuncuları satmadan LW>LM RW>RM CM>CDM kartlarımı alsam daha az zarar etmiş olurum?

Kart

3.lige düstük iyimi

3.ligde 1 mac yapdim 3-1 aldim

4-2-3-1 e Güle Güle deme vakti geldi bunu anladim

En Efektif 4-3-3 Sistemini bulmam lazim

Geri
Üst Alt