FIFA Ultimate Team

Oh be Sneijderleride sattim sonunda

@Mesut İnan kusura bakma kanka :D

Şuanda 260 k param var.. 1 ay sonra bu parayla iyi kadro kurarım diye umuyorum..

Beyler forvet öneren yok mu?

Rvp falan fazla uçmayin en fazla 10-15 bin olsun mesela remy torres sturridge gibi

@Hakan Delikanli yı sahasında 3-2 madara ettik sonuç bu

y%C4%B1lmaz-vural-kalp.jpg

Tek forvet oynuyorum zaten. Negredo falan çok mu kötü? Jovetic alırım bir kaç güne yaa o iyi ise :)

Ya kullanımıa göre bir sürü iyi adam var. Defoe diye bir adam var 2 yıldır mucize gibi bir heriftir. Her şeyi yapabilir ama fiyatı 800 coinden şaşmaz. Ba var. Torres var. Soldado var. Dünya kadar oyuncu var. Ama oyunun dinamikleri çözüldükçe ortaya optimum adamlar çıkar. Jovetic öyle bir adam bu oyunun dinamiklerine çok uygun. Ha yok ben onu kullanmam Adebayor ile oynayacağım dersen gene oynarsın. İyi oynayana çok bir fark yaratmaz.

Bende Bastian-Reus-Lewa falan var mesela. Elia-Gustavo-Mandzukic varken daha mı kötü oynuyordum. Çok da farklı değildi. Biraz da ismin büyük olması öz güven getiriyor.

Hayri falan mesela çok farklı kadrolar kurar. O da geliyor nihayetinde 1. lige. O yüzden bence en güzeli ve en zevklisi tamamen deneye deneye gelişmeye çalışman. Geçen sene ben şubat ayına kadar falan öyle kadrolar yaptım ki. Defansta Lugano'lar, sağ bekte Jallet'ler. Forvet olarak Di Vaio'dan şaşmıyorum falan. Bu adamları kullanan başkası yoktu oyunda neredeyse :D Kendim kurcalaya kurcalaya her oyuncuyu deneye deneye daha çok zevk aldım.

Ama ben zaman ve coin kaybetmeyeyim direk sistemin gerektirdiği optimum adamları alayım diyorsan Jovetic'i al gitsin. İleride de Agüero'yu alırsın.

Bence çift forvet yap. Adebayor-Defoe yap (ikisi 2k etmez), yaldır yaldır akarlar.

Ya cift forvet yapardım da defans çok kötü onu biraz gelistirince geçerim anca çift forvete. Böyle çok az gol yiyorum. Osvaldo var forvette Serdar önermisti her maç golü var.

Howard

Cissokho agger coloccini rafael

Sandro essien

Jarvis kagawa valencia

Osvaldo

Ya cift forvet yapardım da defans çok kötü onu biraz gelistirince geçerim anca çift forvete. Böyle çok az gol yiyorum. Osvaldo var forvette Serdar önermisti her maç golü var.

Howard

Cissokho agger coloccini rafael

Sandro essien

Jarvis kagawa valencia

Osvaldo

Osvaldo'yu bilmiyorum ama benim adamım Defoe. Özellikle çok fazla kanattan orta yapmıyor da ortadan geliyorsan dene Defoe'yi. (zira boyu bacak kadar ve kafa vuramıyor) 600-800 coin arasıdır.

Wep App de az önce acayip bir olaya tanik oldum

2 kisi Van Persie Icin fiyat yükseltip duruyorlardi birden cocuk 136 Bin teklif edecekken 236 Bin teklif etti Van Persienin normal fiyati 137 bin di :)

Cocuk kavayi yemistir kesin nasil 1 yerine 2 ye bastim diye :D

Bid bumping bu. :)

Olay şu, adamın 2 hesabı var. Düşük fiyattan iyi bi oyuncu koyuyor markete, böylece son 30 saniyede bid savaşı başlıyor. O esnada adam diğer hesabından fiyatı yükseltiyor, garibanın teki de fiyata bakmadan tıklarsa yazık oluyor işte. :) Tıklayan olmazsa da adam öteki hesabından trade offer yapıp, asıl hesabından kabul ediyor = zarar yok.

arkadaşlar FUT 14'e yeni başladım.

silver oyuncular 150 coinse alınıyorken gold oyuncular da 150 coinse alınabiliyor yada teklif yapılabiliyor.

neden böyle anlamıyorum pek daha 2 maç yaptım kadro kurucam 1.5k para var öneri verecek olan var mı ?

edit: tamam açık arttırmaymış :D

Geri
Üst Alt