FIFA Ultimate Team

arkadaşlar FUT 14'e yeni başladım.

silver oyuncular 150 coinse alınıyorken gold oyuncular da 150 coinse alınabiliyor yada teklif yapılabiliyor.

neden böyle anlamıyorum pek daha 2 maç yaptım kadro kurucam 1.5k para var öneri verecek olan var mı ?

edit: tamam açık arttırmaymış :D

İlk once ofline (single) mac yap istersen orda 15-20k para yaptiktan sonra bir kadro yapıp oyle oynarsin. 1, 5k ya birsey alman zor o yüzden mac yap coins kazan. Sonra bir kadro ayarlariz burda:)

♧tapatalk♧

Bid bumping bu. :)

Olay şu, adamın 2 hesabı var. Düşük fiyattan iyi bi oyuncu koyuyor markete, böylece son 30 saniyede bid savaşı başlıyor. O esnada adam diğer hesabından fiyatı yükseltiyor, garibanın teki de fiyata bakmadan tıklarsa yazık oluyor işte. :) Tıklayan olmazsa da adam öteki hesabından trade offer yapıp, asıl hesabından kabul ediyor = zarar yok.

Ama 2 hesaptada eşşek yükü ile para var ozaman? Ben bunu arkadaşla yapiyordum.. O benim oyuncuya son saniyelerde battle yapiyordy ama pek bi faydasi olmuyordu

İlk once ofline (single) mac yap istersen orda 15-20k para yaptiktan sonra bir kadro yapıp oyle oynarsin. 1, 5k ya birsey alman zor o yüzden mac yap coins kazan. Sonra bir kadro ayarlariz burda:)

♧tapatalk♧

eyvallah saolasın :)

dk düşürüp yapsam daha mı çabuk para kasmış olurum ?

bir de benim seviyeme göre oyuncular geliyor rahat yeniyorum zevkli oluyor ezik kadrolarla :) şimdi ben offline single yaparsam güclenince (gerek kadro gerek lvl açısından) bir de babafingo adamlar çıkmasın karşıma :)

Ama 2 hesaptada eşşek yükü ile para var ozaman? Ben bunu arkadaşla yapiyordum.. O benim oyuncuya son saniyelerde battle yapiyordy ama pek bi faydasi olmuyordu

Her zaman her oyuncuda olmuyor. Ama zaman zaman oluyor. Geçen sene herifin teki Fiorentina formasına 350k mı ne vermişti :asd2:

Ben fut'da sadece online maça giriyorum. Turnuva fln değişik seçenekler var da ugrasamam simdi yeni yeni anlyorum ama fut baya zevkliymiş :)

pace ve dribbing yetenek ağırlıklı oyuncular alıyorum. malum oyuncular aşırı ağır ve çok faydasını gördüm. bu ezik kadroyla bile iyi işler yaptım

bende xboxda arada sirada oynuyorum. Galasataray takimini kurdum. tek sol bekde coentrao bide sag acik nasghrinmi(Psv-hollanda) ne ekledim takima.

3cü lige kadar cikdim hic takilmadan ama simdi galiba kümeye düsecegim :( manyak hizli oyuncular cikmaya basladi karsima :DD

eyvallah saolasın :)

dk düşürüp yapsam daha mı çabuk para kasmış olurum ?

bir de benim seviyeme göre oyuncular geliyor rahat yeniyorum zevkli oluyor ezik kadrolarla :) şimdi ben offline single yaparsam güclenince (gerek kadro gerek lvl açısından) bir de babafingo adamlar çıkmasın karşıma :)

Şuan 10.ligdesindir zaten genelde orda cok zor rakipler olmaz ama her ligde cok zorlar çıkarken bazende cok kolay rakipler cikabiliyor. Yani bazen 7 ligde cok zorlanirken 6.ligde yenilgisiz title yapabiliyorsun:)Online olarak da oynayabilirsin tabi ama muhtemelen kadron ve chemistry in düşüktür, hani 1-2 mac kaybedip moralin bozulmasın diye dedim ofline oyna diye. Artik nerden kolay coins kazanirim diyorsan ordan kazanmaya bak. 20k filan olunca elle tutulur bir kadron olur ,daha cok mac kazanırsın ve Şevkin artar:)

♧tapatalk♧

Ya cift forvet yapardım da defans çok kötü onu biraz gelistirince geçerim anca çift forvete. Böyle çok az gol yiyorum. Osvaldo var forvette Serdar önermisti her maç golü var.

Howard

Cissokho agger coloccini rafael

Sandro essien

Jarvis kagawa valencia

Osvaldo

Dzekoyu aldım forvete yedek oturtuyorum. Osvaldo 8 macta 17 gol 8 asist oldu :D Benim kadronun son hali şu ki 10 maç yaptım daha ut'da.

Begovic

Jones Terry Agger Cissokho

Ramires Capoue

Moses Cole Ramirez

Osvaldo

Yedeklerde Dzeko, Ramsey, Sigurdsson var ikinci yarilarda bombaliyorlar. Şu kadroya transfer yapayim diyorum orta halli söyle 3 4 bin civari ama orta ikiliyi bozmak istemiyorum herhalde cole yerine birisini alırım. Tavsiye var mı beyler? Bro sen Sessegnon deme yine :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Dzekoyu aldım forvete yedek oturtuyorum. Osvaldo 8 macta 17 gol 8 asist oldu :D Benim kadronun son hali şu ki 10 maç yaptım daha ut'da.

Begovic

Jones Terry Agger Cissokho

Ramires Capoue

Moses Cole Ramirez

Osvaldo

Yedeklerde Dzeko, Ramsey, Sigurdsson var ikinci yarilarda bombaliyorlar. Şu kadroya transfer yapayim diyorum orta halli söyle 3 4 bin civari ama orta ikiliyi bozmak istemiyorum herhalde cole yerine birisini alırım. Tavsiye var mı beyler? Bro sen Sessegnon deme yine :D

Ben oraya kagawa aldım.

Coutinho ve Kagawa arasında kaldım Kagawa az ağır bastı bende fiyattan olabilir :P

Şuan 10.ligdesindir zaten genelde orda cok zor rakipler olmaz ama her ligde cok zorlar çıkarken bazende cok kolay rakipler cikabiliyor. Yani bazen 7 ligde cok zorlanirken 6.ligde yenilgisiz title yapabiliyorsun:)Online olarak da oynayabilirsin tabi ama muhtemelen kadron ve chemistry in düşüktür, hani 1-2 mac kaybedip moralin bozulmasın diye dedim ofline oyna diye. Artik nerden kolay coins kazanirim diyorsan ordan kazanmaya bak. 20k filan olunca elle tutulur bir kadron olur ,daha cok mac kazanırsın ve Şevkin artar:)

♧tapatalk♧

saolasın kardeşim haklısın

Ben oraya kagawa aldım.

Coutinho ve Kagawa arasında kaldım Kagawa az ağır bastı bende fiyattan olabilir :P

Şimdi 4 2 2 2ye geçtim Dzeko'yu oynatabilmek için ama bu sefer de Moses olmuyor hiçbir sisteme uymuyor herif illa kanat olacak :D

Şimdi 4 2 2 2ye geçtim Dzeko'yu oynatabilmek için ama bu sefer de Moses olmuyor hiçbir sisteme uymuyor herif illa kanat olacak :D

Tek forvet oynuyorum zaten şu an bro. Anca öyle gol yemiyorum oynadığım takımları gördün hepsi benim kadrodan kat kat iyi.

bi arkadaş burda custom taktiği sormuşda valla doğrusunu söylüyüm custom yapmadım sende Rb tuşu hangisiyse yani please bende F tuşu onabasıyor 2. adam kendi oto saldırıyor diğeriyle de pas atacak olası kanalını yapıyorum bide 4-1-2-1-2 oynuyorum bütün oyuncular kartları tamam koydum libereyoda martinezi powerhouse kartıda her gelen kafa topunu indiyiyor sağolsun:) yani custom falan yapmıyorum bide cornerlerde içerde duran adamı alma ne biliyim kale dibinde duran adamı al pc otomatik zaten iyi yerde duruyor otomatik olarak gol yeme şansını düşürüyor bide son olarak gol attıktan sonra defansif oynama momentum sen de olur bidaha atarsın kafan rahat olur karşı rakip çıldırırken sende golleri sıralarsın ekleme kornerlerde gelen toplara A ya bas !

Tek forvet oynuyorum zaten şu an bro. Anca öyle gol yemiyorum oynadığım takımları gördün hepsi benim kadrodan kat kat iyi.

Orta sahayı kalabalık tutsam da illa ki yan toptan gol yiyorum ben bro o yüzden çift forvete gectim sagdan soldan ortalarla akın yapacagim artık biraz da biz kafa golü atalim :D

Bazen kornerlerde seçtigim adam duruyor bisey yapmiyor, sizdede oluyormu boyle birsey. Kafayimi yememek elde degil.

Orta sahayı kalabalık tutsam da illa ki yan toptan gol yiyorum ben bro o yüzden çift forvete gectim sagdan soldan ortalarla akın yapacagim artık biraz da biz kafa golü atalim :D

İşte ben de beklere iki hızlı oyuncu koydum da daha iyisi lazım. Yediğim goller çoğu ortada hata yapmamdan dolayi dışardan vurduklari ve kornerden.

Geri
Üst Alt