FIFA Ultimate Team

menezin matuidi ve digneyle ultra linki var araya at alesandrini ve marquinhosu da al sana muthis bir sol taraf. sag tarafada istedigini yap. :encouragement: soyledigim topculardan hepsi test edilerekten ustaliklari gozlemlenmis adamlardir marq haric
tecrube edip onerdigin icin yorumuna saygim var. Kesinlikle denemek laIm ben de en kotu arenada yada pc karsi mac yaparak denerim

bu kadrolari nasil kuruyorsunuz ?! vallahi div1 e cikdim Galatasaray kadrosunu zar zor kurdum :DD (sol bek ve sag acik conetrao ve naniyi ekledim sadece)

gercigi chemistile cok param gitti. ama sizin oyuncular baya yüklü fiyatli oyuncular. gold packlerden mi cikdi ?!

Coins satın aldım da trading ile benden daha fazla para yapanlar var. :D

Coins satın aldım da trading ile benden daha fazla para yapanlar var. :D

ha satiyorsunuz yani ve saire... evet oda bir yöntem. coins alip gol pack almakda bir fikir evet :)

ben genelikle cöp olan oyunculari cabuk satis secenegini basiyorum ki oda genelikle maximum 600 papel oluyor :(

neyse... ben halimden memnunum zaten ama merak etmisdim acikcasi sadece nasil o oyunculari ala biliyorsunuz diye. oynarken karsimda muthis kadrolar cikanlarda var hele hele div1 de.

bide utanmadan turbo packleri kunlaniyorlar oyunculara özel her mac icin . ucuyorlar resmen. yine yeniliyorlar genelikle ama o ayri konu :DD

Bana Hazard ve Yaya çıktı sadece onlardan 600k aldim

Toplamda 4-5 tane de IF denk getirdim.

Ama hala Robben im yok. Uzun süre alamazsam coin alıp almayı düşünüyorum valla. 2 senedir içimde kaldı.

*tapatalk*

Bana Hazard ve Yaya çıktı sadece onlardan 600k aldim

Toplamda 4-5 tane de IF denk getirdim.

Ama hala Robben im yok. Uzun süre alamazsam coin alıp almayı düşünüyorum valla. 2 senedir içimde kaldı.

*tapatalk*

ciddiden gözün doysun yahu. 600k icin ben kac mac yapip kazanmam gerektigini biliyormusun :)

coins bilmem packlerde alan birisi degilim :DD

Olm sadece derken, toplamda yalnız bunlardan geldi anlamında değil, "sadece bu ikisi bu kadar para etti" bir de devamı var anlamında.

Gerçi IF'ler hep uyduruktu yok Marquinhos yok Kalou

Daha oyun çıkmadan verilen hediye packlerden Di Natale falan çıkmıştı zaten. Oyun yoktu IF Ramsey vardı bende.

Bu sene iyiyiz yani para bol.

o değil de aldığımız oyuncuların değerlenip bize kazandırması mümkün mü ?

Alaba'yı almıştım oyun çıkmadan hiç unutmuyorum 10 bin verdim dedim hatta piyasa 13 ile bire bir aynı herhalde.

Sonra sıkıldım oyun çıktıktan sonra satışa koydum 70k'ya satılmıştı.

Aynı şekilde obameyang'ı 15'e alıp 50'ye satmıştım, oyun ilk çıktığında öyle şeyler çok oluyor şimdi yavaş yavaş denge fiyatlarına ulaşıyor hepsi.

O değil oyun çıkmadan Lewandowski 20k'ydı, o ara almadım çok üzüldüm sonra onun fiyatı acayip fırladı :D

o değil de aldığımız oyuncuların değerlenip bize kazandırması mümkün mü ?

Şu aşamadan sonra oyuncuların fiyatları hep düşecek yavaş yavaş. Ama 2 istisna var, biri gerçek hayat performansları. Gerçek hayatta performansı yüksek olan oyuncuların (atıyorum, sende Özil var ve Dortmund maçında 2 gol atıyor Arsenal kazanıyor) fiyatları artacak. Diğer istisna da IF kartlar. Onların fiyatı zamanla artabilir. Tabi Srna gibi dandik lig/milliyet oyuncuları artmaz.

Şöyle durumlar da var, El Shaarawy'yi bi ara 4* skills yapacaklar, o zaman artar fiyatı. Sonra Diego Costa İspanya Milli Takımı'nı seçmiş, onu da İspanyol yaparlar, Brezilya kartı değerlenir.

Alaba'yı almıştım oyun çıkmadan hiç unutmuyorum 10 bin verdim dedim hatta piyasa 13 ile bire bir aynı herhalde.

Sonra sıkıldım oyun çıktıktan sonra satışa koydum 70k'ya satılmıştı.

Aynı şekilde obameyang'ı 15'e alıp 50'ye satmıştım, oyun ilk çıktığında öyle şeyler çok oluyor şimdi yavaş yavaş denge fiyatlarına ulaşıyor hepsi.

O değil oyun çıkmadan Lewandowski 20k'ydı, o ara almadım çok üzüldüm sonra onun fiyatı acayip fırladı :D

Yaya'yı 75'e, Suarez'i 35'e satmıştım. :( Hazard'ı 165'e satmıştım. :(

Yaya'yı 75'e, Suarez'i 35'e satmıştım. :( Hazard'ı 165'e satmıştım. :(

Ben Hazard 150, Yaya 100 civarı sanıyorum. EPL takımını dağıtırken direk 150'den başlattım öyle artışını izlemek daha zevkli oluyor.

Artışını izlemek için son 10 dk bi açtım Yaya 170 falan olmuştu çoktan Hazard 350'lerdeydi...Sonra da 220-410 gibi paralara satıldılar galiba tam emin değilm işte o civar.

Eksik olmasınlar onlar sayesinde canavar gibi takım kurabildim Reus, Neuer, Lewa falan

İlk kadro baya tatlı duruyor. Ama ben Sandro'yu hiç sevemedim. Ramires koysan da olur sanki. Zaten varmış elinde.

Yedek kadroya Hart yerine Cech derim.

Navas yerine de Nani. Navas RM'de daha iyi ama RW = Nani

Bu arada top 10 sızmış.

https://web-vassets.ea.com/Assets/Resources/Image/fut-legend-ratings-2-Maldini.jpg

Linkleri değiştirip buluyorlarmış :D 2-Maldini yerine 1-Pele yazarak falan yani:

fut-legend-ratings-1-Pele.jpg

fut-legend-ratings-6-Figo.jpg

fut-legend-ratings-8-Romario.jpg

fut-legend-ratings-7-Bergkamp.jpg

fut-legend-ratings-10-Weah.jpg

fut-legend-ratings-2-Maldini.jpg

Geri
Üst Alt