FIFA Ultimate Team

Kafam karıştı yaw, maçtan sonra sevinçli kafayla tekrar kadro oluşturayım(forumca oluşturalım) bari:)

Para oluncada kadro yapmak daha zormuş...

Owwww süper. Kuba'yı sevmezsen Müller - Lahm yapabilirsin orayı, Özgür abi baya sevmiş Müller'i :D

Piscek'i baya sevdim, çok iyi bek. Alaba'da muhtemelen öyledir. Lahm'ı gerçekte sevmediğim için almam. Kaleye Neuer'i almak istedim ama mümkün değil.

Fiyatta baya uygun oldu, ben 1m üstü bekliyordum. Kuruyorum takımı, hayırlı uğurlu olsun :D

Müller CAM'ken şahaneydi. Hala şahane ama o kadar hızlı kanatlar varken Müller ağır kalıyor.

Yoksa adamda kafa vuruşu süper, fizik süper, şutlar desen roket gibi.

Owwww süper. Kuba'yı sevmezsen Müller - Lahm yapabilirsin orayı, Özgür abi baya sevmiş Müller'i :D

4-3-3'e dönsem mi diye düşünüyorum.

3. mc kim olacak ve 3 stoperden hangisini keseceğim soruları cevapsız kalıyor lakin

İlkay-Bastian banko..3. Javi Martinez olsa çok mu hantal olurlar Bastian'la..Gustavo?

Hummels-Dante-Boateng üçlüsünden hangisini kessem ayıp günah.

4-3-3'e dönsem mi diye düşünüyorum.

3. mc kim olacak ve 3 stoperden hangisini keseceğim soruları cevapsız kalıyor lakin

İlkay-Bastian banko..3. Javi Martinez olsa çok mu hantal olurlar Bastian'la..Gustavo?

Hummels-Dante-Boateng üçlüsünden hangisini kessem ayıp günah.

Hummels'ı kes H/M

Martinez - Gustavo pek fark etmez bence, hangisini koyarsan koy orta sahanda top sürecek, yaratıcı olacak tek adam var: Gündo

Oha Bastian'a küfür etti resmen

Adam daha ne yapsın çizgiye inip orta yapıyor, defansın arkasına koşu yapıyor, uzaktan şut atıyor, adam eksiltip asist yapıyor

Oha Bastian'a küfür etti resmen

Adam daha ne yapsın çizgiye inip orta yapıyor, defansın arkasına koşu yapıyor, uzaktan şut atıyor, adam eksiltip asist yapıyor

Hız, agility, balance :/ Gerçi sandığm kadar kötü değilmiş de Gündoğan şapkadan tavşan çıkaracak kapasiteye daha çok sahip o anlamda dedim.

Reus 301K bunun fiyatı düşer mi @Talha Küllü

Galiba IF side var bunun o yüzden mi bu kadar pahalı?

Geri
Üst Alt