FIFA Ultimate Team

Yok valla, olsa biliyorsun o parayı bile almam :)

DÜn gece Ea çok pis kazık attı bana. 4. ligte 4 maçım 6 puanım vardı. 3 maçımı kazanıp bir maç berabere kalarak 16 puan topladım. Tam son maçta dakika 90+ adamı 3-1 yeniyorum hop Unable Server dedi oyundan attı. :( 3. lige çıkamadım,coinsleri alamadım. Yoksa parası tamamdı :D

3 tane kadrodan birini seçecem artık. 1.ve 2.kadrom BPL kadrosu bazı mevkilerde değişiklik var sadece.

1) 1 FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead

2) aaa FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead

3.kadrom bütçemin biraz üstünde ama Lewa için böyle bir kadro kurmayı düşündüm, lewa için değermi değmez mi bilmiyorum ama yorumlardan okuduğum kadarıyla herkes tarafından iyi olduğuna hemfikirler. Reus çok pahalı geldi bana ve kaleye Neuer almak isterdim ama para yetmiyor. Bu kadro iyi derseniz bunun üzerinde coins buldukça düzenleme yaparım.

3) 2 FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead

Aslında merak ettiğim, Eto'o-Jovetic ikilisi Lewa'ya değermi?

DÜn gece Ea çok pis kazık attı bana. 4. ligte 4 maçım 6 puanım vardı. 3 maçımı kazanıp bir maç berabere kalarak 16 puan topladım. Tam son maçta dakika 90+ adamı 3-1 yeniyorum hop Unable Server dedi oyundan attı. :( 3. lige çıkamadım,coinsleri alamadım. Yoksa parası tamamdı :D

Bugün 2 kez oldu banada. Ama seninki baya dramatikmiş :(

ya suarezi 105k verip almıştım.Akşam maç izlerken 125k fiyat biçtim.Hemen gitmiş.. Meğerse fiyatı 150k olmuş nasıl olur bigünde böyle.Elimden herif gitti geride alamıyorum :) 20k kar yaptık derken zarar edecez.

Dayanamadım pack açtım. Javi Garcia çıktı. Böyle şansa ben..

Archtect kartı ne işe yarıyor?

u8dcz.jpg

Uzun zamandır böyle net bir galibiyet almamıştım. Hedefi 5-0 demiştim ama olmadı. Silver bir kadro karşıma geldi. Adamın oyuncuları toptan hızlı koşuyor yahu. O ne biçim bir kadroydu öyle.

Geri
Üst Alt