- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
18k param vardı Jumbo paket açtım şimdi hazard çıktı, ben 50-60k arası bişey sanıyodum 450-500 arasıymış bu adamı en fazla coin'e ne zaman satarım? Happy hour bittikten sonra mı satsam yoksa kullansammı bilemedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
18k param vardı Jumbo paket açtım şimdi hazard çıktı, ben 50-60k arası bişey sanıyodum 450-500 arasıymış bu adamı en fazla coin'e ne zaman satarım? Happy hour bittikten sonra mı satsam yoksa kullansammı bilemedim
Sat hocam sat fiyatlar dusecektir git gide zaten, bekleme.. Kullanmaya kalkma..
Kullanirsan 1 ay sonra felan kullan fiyatlar iyice duser
arkadaslar bi sorum daha olcak simdi bu sneijdier normal gold fiyati 1000 coins den satiliyor ya birde siyahlar var aralarinda pek guc farki yok neden bu kadar pahali oluyor bu kadar fark olmasi neden yani biri 1200 coins digeri 100 bin coins ayrica bi siyahlar hangi paclardan cikiyor
![]()
bide özellikleri kağıt üstünde öyle çok ahım şahım bişey değil niye bu kadar pahalı çözemedim... Bide buna chemistry kart basıp satıyım diyorum fark edermi ki?
Ekli dosyayı görüntüle 7674
Bu kadroya kaleye cech, fernandinho'nun yerinede özil veya David silva defansada luiz ve kompany'yi koymayı düşünüyorum olur mu ki?
3 Lü defans ve 1 cam 2 forvetli galiba 3-5-2 yi deneyen var mı beyler takımda mutlaka cam ve 2 santrafor olcak olmassa olmazım 4-1-2-1-2 dede javi martineze çok yük düşüyor
kardes iyi topculari doldurunca bisey olmuyo bana bu konuda itimat et
Arjantin ligi kuruyorum Juan Sebastian Veronu görünce duygulandım la![]()
IF Suarez çıktı![]()