FIFA Ultimate Team

Tanju artik talhayi rahat birak :D

Cok ilginc seyler yasiyorum gecen adam kaleci lenoyu forvete koymustu ve ondan gol yedim ahaha

Bi kac saat oncede penalti kazandim lewa vurdu direkten diger koseye sekti kaleci o tarafa dogru giderken carpti girdi gol oldu maci kazandim ahaha

J2TQg7s.jpg

v2iK76O.jpg

:nargile: Beleş Reus'un da tadı başka oluyor. Gerçi Reus parası kadar coinsi packlere gömdüm hiçbişey çıkmadı ama olsun :D

arkadas ne şans ya maç sonu kopmaları çıldırtıyor beni :S adam falcao cavani matuidi benim kadronun nerdeyse benzeri ile çıktı 4-0 yendim derken disconnect verdi eaya sövmeyimde napıyım şimdi oyundan soğutuyor adamı bu durum :S

Ben öyle dalgasına takılıyom bazen hoş muhabbetler de oluyor, bu tarz şeyler de iyi oluyor tabi. :ka19:

Herifin teki pack opening yapıyodu EA Forums'da, adama 2 tane Reus çıktı. :D Birini de bedavaya verecekti, bi soru sordu (1996 Euro'yu kim kazandı, golü kim attı?) ilk ben cevapladım. :nargile:

Ben o maçı izlemiştim, Çekoslovakya - Almanya. Skoru hatırlıyorum ama ilk golü hatırlamıyorum :D Bierhoff muydu? Hayırlı olsun bu arada Reus :)

Çok ilginç 2 maç oynadım. 2. maçta adama 4 tane birden kafadan gol atınca yarıda oyunu bıraktı. :D

Esas sormak istediğim şu: Katalogtan bütün formaları açtım. 2 adet 99luk sözleşme 1 adet top ve 10 kadar forma geldi. Ben bu topu sattım diğerleri kayıp oldu. Öncelikle bu formalar nereye kayboldu.? Ayrıca bu işlem yapılmadan önce takımımın isimi Lille FC olarak değişti. Önüme bir sayfa geldi tamam dedim. Artık skorbord'da Esk yazmıyor da Lil yazıyor. Bunu düzeltmenin yolu var mı.?

Takımı az düzelttim nasıl Olmuş?

Hart

Johnson agger terry evra

Sandro

Valencia young

Kagawa

Dzeko torres

@Mesut Inan Pc'de isen bana katalogran 22. seviyedeki club isimi değiştirme kartını gönderir misin.? 3ooo altın.

Geri
Üst Alt