En iyisi bumu Lewa için, şimdi satın alacam da bu kartları olanı uyguna bulursam onu alayım diyorum. Hunter mi diyorsun
Evet .Lewa'nin Short Pass ,Dribbling ve Heading'i bir forvet icin harika .Tempo ile Sut cok iyi gider
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En iyisi bumu Lewa için, şimdi satın alacam da bu kartları olanı uyguna bulursam onu alayım diyorum. Hunter mi diyorsun
Hunter 3pace 3sho
Finisher 3sho 3 hea
Hawks 2 pace 2 sho 2 hea
![]()
![]()
:nargile: Beleş Reus'un da tadı başka oluyor. Gerçi Reus parası kadar coinsi packlere gömdüm hiçbişey çıkmadı ama olsun![]()
![]()
![]()
:nargile: Beleş Reus'un da tadı başka oluyor. Gerçi Reus parası kadar coinsi packlere gömdüm hiçbişey çıkmadı ama olsun![]()
Ohaaaaaa.. Nasıl oldu bu?
napiyon ya
Herifin teki pack opening yapıyodu EA Forums'da, adama 2 tane Reus çıktı.Birini de bedavaya verecekti, bi soru sordu (1996 Euro'yu kim kazandı, golü kim attı?) ilk ben cevapladım. :nargile:
Hayri sen uyuHayırlı olsun Talhalinho
![]()
ne isim var ulan ea forumunda
Herifin teki pack opening yapıyodu EA Forums'da, adama 2 tane Reus çıktı.Birini de bedavaya verecekti, bi soru sordu (1996 Euro'yu kim kazandı, golü kim attı?) ilk ben cevapladım. :nargile:
Ben o maçı izlemiştim, Çekoslovakya - Almanya. Skoru hatırlıyorum ama ilk golü hatırlamıyorumBierhoff muydu? Hayırlı olsun bu arada Reus
![]()