FIFA Ultimate Team

Uzun süredir bu kadar rezil puan kaybı yaşamamıştım :D

3-0'lık önderliğimi, 86, 89 ve 90'da yediğim goller ile koruyamadm. Bu olur da son golü Constant'ın orta yuvarlağın içinden yaptığı vuruşla atması hiç olmadı. Ulan naptı bu adam dedim top gitti gitti, Neuer uçtu ama köşeden girdi top.

3-0'lık önderliğimi, 86, 89 ve 90'da yediğim goller ile koruyamadm. Bu olur da son golü Constant'ın orta yuvarlağın içinden yaptığı vuruşla atması hiç olmadı. Ulan naptı bu adam dedim top gitti gitti, Neuer uçtu ama köşeden girdi top.

Santra'dan füze mi gönderdi :D

Geçende ben verdim 1-0 götürdüğüm maçı 3-1 verdim sayısız pozisyon yakalamışım ula bir tanesi girmedi içeri direk ve kaleci resmen duvar oldular adam maç boyu 3 kere geldi gol oldu kadrodan utandım o bişi dgl :D

Ben o Costant ı tutamıyorum. geçen 5-2 yendim bi maçı ama Costant 1gol 1asist oynadı:D

Welbeck satildi CAM ye Dembele ve Sessegnon takviyesi yapildi . Cazorla transferi simdilik rafa kalkti CDM bolgesine takviye yapilacak . Fellaini transferi kulislerde konusuluyor .

@Hakan Delikanli Vallaha falcao mükemmel çıktı valla iyi ki kanıma girmişsin diyorum :D adam top kaptırmıyor her gelen hava topunu da aldı hani james rodriguez de lucası aratmadı açıkcası bana James Rodriguez ucuz hemde sağlam topçu ucuz oyuncu arayanlara tavsiye ederim az önce adam alman kadrosu ile çıktı adam karşıma maç esnasında her ne kadar lewandowski zorlasa da beni kazanmasını bildim gene de :) biraz falcao icin 130 k kadar bayıldık ama değdi :)

Costant Costant dediniz Webapp 2.500Coins verdi pack açtım Lorente, Constant çıktı:(...

Ilk macimizda yeni transfer Moussa Dembele 1 gol 1 asistlik performansiyla takiminin 4-2 galip gelmesinde buyuk rol oynadi . Mac sonrasi yaptigi aciklamada ' 1 gol 1 asistle oynamam Galatasaray'in buyuklugunu gosterir ' diyerek camiaya umut rakiplere korku saldi .

Ilk macimizda yeni transfer Moussa Dembele 1 gol 1 asistlik performansiyla takiminin 4-2 galip gelmesinde buyuk rol oynadi . Mac sonrasi yaptigi aciklamada ' 1 gol 1 asistle oynamam Galatasaray'in buyuklugunu gosterir ' diyerek camiaya umut rakiplere korku saldi .

:crushed:

bu 1 puanla 13 puana ulaştım ligde kalmak için 1 puana ihtiyacım vardı ve 3 maç vardı.

İlk maçta bir Türk geldi. 8. dk da falan 4-0 yaptı çıktım :D (Ibarro-Muriel havadan pas)

İkinci maç dk 85 0-0, dk 90 0-2 yenildim.

Son maç artık dakikaları saydım 90. dk ya 1-0 öne girince tamam dedim. Önce yedim, santrada adam direk kapıp önüne çıkan herkesi çalımlayarak 1-2 yaptı.

Böylece 1. lig serüvenim 1 sezon sürmüş oldu.

Ha küme düştüm bu pack şansıma etki etmiyor tabii. Allah bereket versin buna da şükür.

[attachment=4786:packpackpack.JPG]

Ekli dosyalar

• packpackpack.webp
    packpackpack.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 42
Geri
Üst Alt