- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
söyle birsey de olabilir :
gsc FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead
Torres Bpl'den Ispanyol hoca ile 9 Chemie olurmu renktaslar?
Olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
söyle birsey de olabilir :
gsc FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead
Torres Bpl'den Ispanyol hoca ile 9 Chemie olurmu renktaslar?
Gölge oluyor mu orada?
desene forvette mecburen High/High Diego Costa'yi oynatmam lazim
Ruben Castro :ka19:
Bu iyi iste ben niye bunu düsünemedim
88 Positoning 87 Reactions 83 Dribbling 85 Finishing 83 Pace
Sagolasin Talha tam aradigim adam.Workrate de fena degil
Ucuz bir IF Miranda bulana kadar normalle oynarim herhalde.
Kadro budur : gsc2 FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead
Uzun süredir bu kadar rezil puan kaybı yaşamamıştım
3-0'lık önderliğimi, 86, 89 ve 90'da yediğim goller ile koruyamadm. Bu olur da son golü Constant'ın orta yuvarlağın içinden yaptığı vuruşla atması hiç olmadı. Ulan naptı bu adam dedim top gitti gitti, Neuer uçtu ama köşeden girdi top.
3-0'lık önderliğimi, 86, 89 ve 90'da yediğim goller ile koruyamadm. Bu olur da son golü Constant'ın orta yuvarlağın içinden yaptığı vuruşla atması hiç olmadı. Ulan naptı bu adam dedim top gitti gitti, Neuer uçtu ama köşeden girdi top.
Ilk macimizda yeni transfer Moussa Dembele 1 gol 1 asistlik performansiyla takiminin 4-2 galip gelmesinde buyuk rol oynadi . Mac sonrasi yaptigi aciklamada ' 1 gol 1 asistle oynamam Galatasaray'in buyuklugunu gosterir ' diyerek camiaya umut rakiplere korku saldi .