Oktay Kara
Cezalı
- 5 Kasım 2010
- 12.399
- 0
- 1.051
Kadronu share yapsana @Özgür Kızılaslan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadronu share yapsana @Özgür Kızılaslan
Yuksek maaliyeti sebebiyle Fellainiden vazgecen yonetim bir safak baskiniyla Paulinhoyu transfer etti . Paulinho yaptigi aciklamada ' Tottenhamdan kalma arkadaslarim Sandro ve Dembele ile orta sahayi hic kimseye vermeyecegiz ' dedi
Welbeck satildi CAM ye Dembele ve Sessegnon takviyesi yapildi . Cazorla transferi simdilik rafa kalkti CDM bolgesine takviye yapilacak . Fellaini transferi kulislerde konusuluyor .
Fellaini transferin nokta olur. Ben transfer ettim çok işime yarıyor.
Yuksek maaliyeti sebebiyle Fellainiden vazgecen yonetim bir safak baskiniyla Paulinhoyu transfer etti . Paulinho yaptigi aciklamada ' Tottenhamdan kalma arkadaslarim Sandro ve Dembele ile orta sahayi hic kimseye vermeyecegiz ' dedi
Cok pahali yav 8.5 9 k arasi Paulinhoyu aldim yerine . Cogu ozelligi daha iyi gibi bakalim
Fellaini yerine Ramires al.
bu aktif kullandığım
EA SPORTS Football Club - FIFA Ultimate Team
bunu da yaptım ama kullanmadım offline maçlarda turnuvalarda falan kullanırım belki
EA SPORTS Football Club - FIFA Ultimate Team
@Talha Küllü bak sen bu 2. kadroyu görmedin
Oda cok pahali ya min 12 13 k
Guzel kadrolar siyah kart zenci (adini unuttum) satip Boateng IF alsana? Luis Gustavo yerine sik durur sanki
Beyler elimde alaba,oscar,valencia var ihtiyacı olan yok mu pack paramız çıksın yaw![]()