FIFA Ultimate Team

Tamam ikisine de Sniper uygun :ka19: Shaarawy'ye Sho, Pas, Dri (Maestro) koyabilirsin ortaları gelişsin diye.

Sahaarawy için Maestro daha mantıklıymış:)

Constant için;

78Drı

77def

71hea

Benim bunları arttırmam lazım. ama 3nü etkileyen bir kart yok acaba Backbone alsam nasıl olur 2pas 2def 2hea artıyor, ne dersin?

Yav şurda herkes birer kadro yazsın ak koyun Karakoyun ortaya çıksın

Bugünün espri limitini de aşmış bulunuyorum

Chiellini ve Barzagli benim defans

Sentinel mi Backbone mi olur?

66pas-61pas bunları da arttırsam nasıl olur?

Sentinel 3def 3hea

Bacbone 2pas 2def 2hea

@Talha Küllü

İtalyan kadroma hangi hocayı almalıyım? Mantıken İtalyan birisini almam lazım ama rakiplerin kadrolarına bakıyorum, mesela bütün takım ingiliz ama hocası fransız yada tam tersi. Bunu neye göre ayarlıyoruz?

İlginç birşey oldu az önce, 2 maç yaptım ve maçlar çok kısa sürdü. Toplam 3-4 dk da bitti.

@Talha Küllü

Şu kadroya sence Schweinsteiger mi yoksa LEwa mi daha iyi olur? Şu an elimde Bastian var, satıp Lewa mı alsam diye arada kaldım.

EA SPORTS Football Club - FIFA Ultimate Team

Lewa Bastian'dan daha çok şey katıyor takıma. :ka19: Kesinlikle o.

Chiellini ve Barzagli benim defans

Sentinel mi Backbone mi olur?

66pas-61pas bunları da arttırsam nasıl olur?

Sentinel 3def 3hea

Bacbone 2pas 2def 2hea

@Talha Küllü

Stoperlerde pas önemli değil, stoperlere Sentinel kartından başkasını basmaya gerek yok istisnalar hariç (Vidic'e mesela Shadow koyabilirsin yavaş diye, Dante'ye Anchor falan)

Ya ikisine de Sentinel koy ya da Barzagli = Anchor, Chiellini = Sentinel.

Constant için de Guardian ideal :ka19: Heading'i yeterli, kafasıyla gol atmayacaksın sonuçta. Adamın boyu gayet uzun (184) ve 74 jumping yeterli. :ka19: Strength de 82.

Teknik adam mevzusunu açıklayacak birisi var mı?

Kaleci için Handlig ve Kicking çok öenmlimi?

Buffon'un bunlar zayıf onlarımı gelişteireyim yoksa iyi olan yerlerini mi arttırayım?

Glove yada Wall alınabilir gibi??

Kaleci için Handlig ve Kicking çok öenmlimi?

Buffon'un bunlar zayıf onlarımı gelişteireyim yoksa iyi olan yerlerini mi arttırayım?

Glove yada Wall alınabilir gibi??

Kicking önemli değil, Handling çok önemli (düşük handlingi olanlar topu tutmaktansa tokatlamayı tercih ederler vs.)

Buffon'u boşver, Handanovic'i al veya Marchetti. Buffon kötü. Glove al.

Kicking önemli değil, Handling çok önemli (düşük handlingi olanlar topu tutmaktansa tokatlamayı tercih ederler vs.)

Buffon'u boşver, Handanovic'i al veya Marchetti. Buffon kötü. Glove al.

Yedeklerde de Handanovic var. O zaman Handanovic'i kaleye geçir Glove al diyorsun.

[attachment=4884:uploadfromtaptalk1384696503056.jpg]

:( :( :(

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1384696503056.webp
    uploadfromtaptalk1384696503056.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 30
Geri
Üst Alt