Yasin Sansi
Parçalı Üye
- 9 Aralık 2012
- 3.182
- 617
- 1.233
PL icin iyi bir kaleci varmi? Suan elimde stekelenburg var o gayat iyi ama belki daha iyi vardir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PL icin iyi bir kaleci varmi? Suan elimde stekelenburg var o gayat iyi ama belki daha iyi vardir?
4-5-1 de forvetlerden çok kanat ve cm lerinin attığı şutlar önemli.
Forvette Balotelli/Ibarbo kullanıyorum ama takımın gol yükünü Vidal-Marchisio-Cerci-Shaarawy çekiyor.
Cm leri çok iyi seçmen lazım ve hızlı hucumdan ziyade paslaşarak çıkman lazım. O zaman hucumda en az 4 kişi ile oynuyorsun. Top geri döndüğünde ise defans pozisyonunu almış ve cmlerin 2 si topa basmış oluyor.
Sakin oynadığında süper bir diziliş. Ama bu sistemde Lewa,Falcao,Vucinic tarzı oyuncular çok başarılı olamayabilir. Daha çok gezici ve sert oyuncun olmalı.
5maçta 4 galibiyet 1 beraberlikle gidiyorum.
Kanka seri mağlubiyetler sonrası sakinlik kalmıyor.![]()
Televizyonu kirdim oyunun yuzunden, lan her mac kornerden ayni sekilde gol yenirmi? hep ayni hatalar hep ayni. Satisa koydum ps3'u yoksa timarhaneye gidecem.
Konko yerine Abate mi? Maicon mu?
Maicon'u ben aldım hiç memnun kalmadım. Satıp Abate'yi almayı düşünüyorum Konko'yla değişmeli kullanırım.
Maicon sanki daha dengeli gibi geldi gözüme.Abate'nin de pacei 93 L1+3gen'i iyi yakalayabilir.
Cech > Lloris > IF Tim Howard
:2aloh1:
Espriydi sanırım.
daha mobil bir forvet aliniz
forveti duvar olarak kullaniniz. zart diye ara pas atmayiniz
4-5-1 de forvetlerden çok kanat ve cm lerinin attığı şutlar önemli.
Forvette Balotelli/Ibarbo kullanıyorum ama takımın gol yükünü Vidal-Marchisio-Cerci-Shaarawy çekiyor.
Cm leri çok iyi seçmen lazım ve hızlı hucumdan ziyade paslaşarak çıkman lazım. O zaman hucumda en az 4 kişi ile oynuyorsun. Top geri döndüğünde ise defans pozisyonunu almış ve cmlerin 2 si topa basmış oluyor.
Sakin oynadığında süper bir diziliş. Ama bu sistemde Lewa,Falcao,Vucinic tarzı oyuncular çok başarılı olamayabilir. Daha çok gezici ve sert oyuncun olmalı.
5maçta 4 galibiyet 1 beraberlikle gidiyorum.
@tk good man
Aynen sakin oynadigin vakit orta sahayi domine ediyosun kolayca. Hele 41212 oglanlari cikarsa karsina
@mehmet
Cift forvette 4312i yeglerim lakin senin elindeki oyuncular 41212ye uygundu diye hatirliyorum onu dene