FIFA Ultimate Team

aslan kalp richardi tavsiye ederim bende

Deneyecegim dun Ann 4-5-1 ile sonuç almaya başladim artik 2 galibiyet 1 beraberlik falcaoyu finiş her yerine sniper yaptim daha sağlam sutlari var ve hic ummadigim adamlardan verim aldim sandro Gerhard mesafe tanimiyor nerdeyse

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

glen johnson yerine eplden kimi önerirsiniz söle dani alvesi aratmıcak :)

Micah Richards savunmada iyi ama hucumda çok etkisiz. Walker'ı al, Johson da iyi değil.

Hücumu iyi olmayan bekten hayır gelmez, savunmaya önem veriyorsan City'nin stoperden bozma sağ bekini al. :)

Gea, Walker, Kompany, Vidic/D.Luiz, Clichy, Ramires, Fellaini/Luiz, Willian, Navas, Nasri/Suarez, Cavani...

Chemistry: 100

Yedeklerde müthiş.

Tek bir sorum olacak forvette Cavani ile devammı etsem yada oraya başkasını mı alsam? 100k'ya kadar gidebilirim forvet herhangi bir ligden olabilir chem yine 100 oluyor.

Walker ve Clichy ile oynadıktan sonra başka beklere bakmam bile EPL'de. Her maç ikiside gidip geliyorlar garanti 1 assistleri var.

5-3-2'dede harikalar.

Gea, Walker, Kompany, Vidic/D.Luiz, Clichy, Ramires, Fellaini/Luiz, Willian, Navas, Nasri/Suarez, Cavani...

Yedeklerde müthiş.

Tek bir sorum olacak forvette Cavani ile devammı etsem yada oraya başkasını mı alsam? 100k'ya kadar gidebilirim forvet herhangi bir ligden olabilir chem yine 100 oluyor.

Chem'in 100 olması önemli değil her oyuncunun 10 chem'de olması önemli.

Yedeklerde müthiş.

Falcao dene 130 k civarinda o adamda

Walker ve Clichy ile oynadıktan sonra başka beklere bakmam bile EPL'de. Her maç ikiside gidip geliyorlar garanti 1 assistleri var.

5-3-2'dede harikalar.

Walkeri denicem birde James rodriguezi İF alma yi düşünüyorum 120k sizce uygun mu fiyati

4-5-1 tek forvetli sistemde sniper denedim daha aktif oldu falcao normalde finiş her ile kaybolmuştu ortaliktan

Bu Marchisio Guarin ve Vidal'in yanında olmuyor ya chemistry kartlardan hangisini eklersem iyi olur yoksa Hernanes'i mi deneyeyim ne yapayım bir türlü verim alamıyorum 3. CM'den

Son zamanlarda fiyatlar acayip düşüyor, sebebi coin hack'e karşı önlem alınmasıymış. :) Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, oyuncuları aldıktan 1 gün sonra düşmeye başladı :( 1.4m€'ya kurduğum takım şimdi kim bilir kaç para?

yok ya o taktiği sevmiyorum 4-5-1 li 3 CM li taktik zevk veriyor da üçüncü CM'yi bulamadım bir türlü

Bende 4-5-1 3Cm li sistemi kullanıyorum. Pogba-Marchisio-Vidal üçlüsü var. Marchisio ve Vidal'in neredeyse her mac 1 golü oluyor. Bende Pogba'dan istedigim verimi alamadım. Olmadi Guarin'i deneyim.

♧tapatalk♧

Son zamanlarda fiyatlar acayip düşüyor, sebebi coin hack'e karşı önlem alınmasıymış. :) Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, oyuncuları aldıktan 1 gün sonra düşmeye başladı :( 1.4m€'ya kurduğum takım şimdi kim bilir kaç para?

Dünyanın coinsini verip aldığım Reus'u zorla 155e sattim:(

♧tapatalk♧

Geri
Üst Alt