FIFA Ultimate Team

3412 ye geçtim şimdilik iyi gidiyor.

Hart

Smalling terry chirices

Valencia arteta Wilshere young

Kagawa/cabaye

Dzeko torres

Dün forumun birinde gördüm. Adama günlük hediye pack'ten Courtios çıkmış.

Ulan 2 gündür trading yapamiyorum adam aratamiyorum felan, EA da kismi bi sorun var sadece trading yapanlarin hesaplarinda problemler yasaniyormus bende PS4 u bekledigim için problem bendede ceryan etti.

Bu arada adamlara yanlislikla IF Hazard sattim dedim, 1 tane gold pack verdiler içinden bi sey cikmadi.

Bu trade yapamadigim her gün için 10k istiycem bakalim nediycekler olayi halletsinlerde.

Ulan 2 gündür trading yapamiyorum adam aratamiyorum felan, EA da kismi bi sorun var sadece trading yapanlarin hesaplarinda problemler yasaniyormus bende PS4 u bekledigim için problem bendede ceryan etti.

Bu arada adamlara yanlislikla IF Hazard sattim dedim, 1 tane gold pack verdiler içinden bi sey cikmadi.

Bu trade yapamadigim her gün için 10k istiycem bakalim nediycekler olayi halletsinlerde.

EA Forums'a baktım dün, oyuna sahip olmayan herkeste aynı problem varmış next gen çıktığından beri. Kasti yapıyor olabilirler oyunu al diye.

EA Forums'a baktım dün, oyuna sahip olmayan herkeste aynı problem varmış next gen çıktığından beri. Kasti yapıyor olabilirler oyunu al diye.

Aynen, anliyorumda ps4 daha piyasaya cikmadi burada, oyunu alsam kicimami sokcam acaba, ne dusunuyor hergeleler.

Dün 2 saat livechatte adamla konustum, bana cookieleri sil, geçmisi sil vs diyip durdu, baska bilgisayarda dene, IE den girme.

Dedim hepsini yaptim ve problem bi bende degil dedim.

Saat 17:30 oldu eve gitcem bana diyor gitme, sorunu çözelim önce.

Dedim isim gucum var, eve gitcem yarin bakarim tekrar problem devam ederse dedim kapattim chati.

Aynen, anliyorumda ps4 daha piyasaya cikmadi burada, oyunu alsam kicimami sokcam acaba, ne dusunuyor hergeleler.

Dün 2 saat livechatte adamla konustum, bana cookieleri sil, geçmisi sil vs diyip durdu, baska bilgisayarda dene, IE den girme.

Dedim isim gucum var, eve gitcem yarin bakarim tekrar problem devam ederse dedim kapattim chati.

Adam senden hoşlanmıs cam falan açacaktı herhalde

PS3 varsa şöyle yap, oyunu 1 gün kirala sonra geri ver.

PS3 varsa şöyle yap, oyunu 1 gün kirala sonra geri ver.

Kuzende var FIFA 14, ps3 de kardese verdim istesesem alirim yaparimda, kim ugrascak, bekleyelim bakalim 2-3 gün.

zaten parami savurdum trade yapasim felan kalmadi.

5 tane 25k lik jumbo actim 1 tane elde tutulur adam çikmadi, millete nasil çikiyor anlamiyorum.

Division 3'e cikmayi garantiledim. Kupayi almam icin 1 puan lazim 2 mac kaldi..

Bu arada Vidic Lescott Luiz Kompany Ferdinand var takimda stoper olarak. Luiz kompany ilk tercihim ama lescott vidic birlikte oynayinca cok pozisyon veriyor Ferdi yi kullanmiyorum zaten bu 3'unu satip alabilecegim 2 tane adam var mi ligde?

Birde yedek forvet lazim Cavani ye

Talha bi şu para kasmayı öğret bana ya :D

Ucuza topçu al, pahalıya sat. :ka19: Çok yöntemi var ya, anlatmak zor, kendin bul.

Bu sene kullandığım bi metod söyleyeyim, bi defa denedim sadece sonra hiç trading yapmadım zaten nerdeyse (düşük bütçeyle).

Hernanes gibi oyuncuların pozisyonunu değiştirebilirsin mesela, veya Fellaini. Hernanes normalde CM ama CAM olarak tercih edenler var => CAM yapıp satabilirsin birazcık kâr yaparak. Fellaini de normalde CM ama CDM olarak sıkça tercih ediliyor. CDM yapıp sat falan filan :ka19:

Geri
Üst Alt