FIFA Ultimate Team

Yok ya biliyorsun bozuk gamepad ile oynuyordum simdiye kadar :D Zamanim oldu gittim aldim yenisini. Cok farkli :D Ondan bi yenisiyle oynayalim dedik :D

Bu sefer eskisi gibi olmaz ama alırım şampiyonluğunu, ben yine 2 yıldır bozuk olan R2 tuşum ile oynamaya devam edeceğim. :D

Tabi önce yeni eve internetin bağlanması lazım.

Bu sefer eskisi gibi olmaz ama alırım şampiyonluğunu, ben yine 2 yıldız bozuk olan R2 tuşum ile oynamaya devam edeceğim. :D

Ya sampiyoluk önemli degil. Zaten 3. kez arka arkaya olamam heralde.. Muhabbet olsun, heyecan olsun iste. Güzel oluyordu.. Kulüp takimlari ile daha da heyecanli olur. Herkes katilir, mac sonu forumda röportaj fln.. Gecen kulüp takimlari ile yaptigimiz turnuva cok güzel olmustu yani :)

Ya sampiyoluk önemli degil. Zaten 3. kez arka arkaya olamam heralde.. Muhabbet olsun, heyecan olsun iste. Güzel oluyordu.. Kulüp takimlari ile daha da heyecanli olur. Herkes katilir, mac sonu forumda röportaj fln.. Gecen kulüp takimlari ile yaptigimiz turnuva cok güzel olmustu yani :)

Ben o zaman askerde miydim? Yarım kalan turnuva vardı onu biliyorum. Rakiplerimi bir bir deviriyordum ki yarım kaldı askerlik yüzünden. :D

İlk defa packden Reus gibi değerli bir adam çıktı ya ağlayacağım şu an

2 sut cekip mac kazanmak nasil birseymis ogrendim bu macta :D son dakkada 1-0 tek pozisyonum ortasahayi gecememistim haha

Tevez ve Di Natale'yi CAM yapacam nasıl olur ya

Cavani Suarez is birligi harikasiniz harikaaa!!!

Division 2'deyim 2 mac kaldi, 1'ini alirsam promotion, ikisini alirsam kupa.

Hangi sistemde oynuyosun?Hernanes baya iyi AMC olarak.Çok hızlı değil ama şutları pasları falan mükemmel ayrıca 5 WF var.

3 CAM 1 ST li sistem var ya ortaya Marchisio iki yanındaki CAM'lere de Di Natale'yi ve Tevez'i koymayı düşünüyorum forvete de Balotelli arkalarında CDM olarak De Rossi ve Vidal işte

Italyan kadrosunun tek kotu yanı kurdugun takimi daha iyi yapamamak. Zaten ucuza kuruluyor takim, eline coins gecince daha pahali birisini alayim diyorsun ama yok.

Kadroda tek degisilmiyecek oyuncu bence Vidal. Digerlerini bir şekilde telafi edersin.

♧tapatalk♧

Geri
Üst Alt