FIFA Ultimate Team

Biz Maç yapmıyoruz EA yapıyor bu arada söylemeden edemeyeceğim bundan taaa 2 sene önce city şampiyon olduğunda fifa yapımcısı david rutter oyuna son dakika gollerini hikayeleri ekledik diye bir açıklaması vardı dedikleri kadar varmış bu ne lan eğer ben 3 maç yapıyosam bunun 2 sinde 90da gol yiyorsam kusura bakmayın ama bu futbol değil başka birşeydir bu ne ya!

2. galibiyetimizi alarak puanimizi 6 yaptik. Kalan 4 mactan 8 puan cikaramazsak kume dusecegiz. Bunun uzerine kulup iki macligina A.Yildirim'a devredildi. Hepimiz dua ediyoruz sahaya yansimasi icin bu degisikligin. Ayrica Cavani'de baskanin yaninda Tweet attigi icin suresiz kadro disi birakildi.

Kume dustuk. A.Yildirim'in cabalari sahaya yansimadi.

Utanc icerisindeyiz.

Cavani ve Eto'o yu satma karari aldik.

bugece benim için oyun bitmiştir.kazandıgım maçta rakip maçı yavaşlattı birşeyler yaptı.oyundan attı beni.Dnf 0-3 dedi sonrada.Daha oyun bağlantının kimden dolayı kötü oldugunu algılayamıyor.Böyle aptal.Bir kaç yerde okumuştum böyle birşey başkasınında başına gelmiş.Bitmiştir daha oynamam.İsteyene coinsleri vereyim.

Jovetici burda onerenlerden Allah razi olsun . Oyunun en iyi santraforu diyebilirim .

bugece benim için oyun bitmiştir.kazandıgım maçta rakip maçı yavaşlattı birşeyler yaptı.oyundan attı beni.Dnf 0-3 dedi sonrada.Daha oyun bağlantının kimden dolayı kötü oldugunu algılayamıyor.Böyle aptal.Bir kaç yerde okumuştum böyle birşey başkasınında başına gelmiş.Bitmiştir daha oynamam.İsteyene coinsleri vereyim.

Ben alirim zevkle ne kadar vereceksin :D :D

DDOS

Senin bağlantın koptu, oyun kimin bağlantısının koptuğunu anlıyor. Adamın yaptığı şu, senin IP'ne yük bindiriyor bir program ile, ve oyun oynanmaz hale gelince de senin bağlantın kopuyor. Fifa'dan bağımsız bi durum.

DDOS

Senin bağlantın koptu, oyun kimin bağlantısının koptuğunu anlıyor. Adamın yaptığı şu, senin IP'ne yük bindiriyor bir program ile, ve oyun oynanmaz hale gelince de senin bağlantın kopuyor. Fifa'dan bağımsız bi durum.

abi iyi o zaman herkes öyle yapsın.Bunun önlemini alamıyorlar mı.Oyun oynanırken benim ip me nasıl ulaşıyor herif.Tamamen fifayı bağlayan bir durum bence.İnsanların pesi bırakmasının sebeplerinden biride bu hack olayıydı zaten.Eğer bu fifanın dışında gelişen bi durumsa.. yakında hack tamamen tüm kullanıcılara ulaşır.Herkes birbirinden öyle galibiyet falan alır.

Geri
Üst Alt