FIFA Ultimate Team

abi iyi o zaman herkes öyle yapsın.Bunun önlemini alamıyorlar mı.Oyun oynanırken benim ip me nasıl ulaşıyor herif.Tamamen fifayı bağlayan bir durum bence.İnsanların pesi bırakmasının sebeplerinden biride bu hack olayıydı zaten.Eğer bu fifanın dışında gelişen bi durumsa.. yakında hack tamamen tüm kullanıcılara ulaşır.Herkes birbirinden öyle galibiyet falan alır.

Fifa'yı bağlayan bi durum değil, online her oyunda yapılan bişey (COD, BF vs), tamamen farklı programlar vs üzerinden yapılıyor. Oyunla alakalı değil yani.

Renktas fifa 13te hep oluyodu ama fifa 14te hic olmadi o olay bana . Simdi atsa bile 3 puani direkt bana veriyor . 13te oyle degildi ama (ps3)

Denk gelmemişsindir daha. Ben de geçen sene sık sık hilecilere denk geliyordum (pc) bu sene hiç denk gelmedim.

banada ilk defa oldu böyle birşey.yıllardır online oyun oynarım.bağlantımla oynayan birini ilk kez gördüm.

banada ilk defa oldu böyle birşey.yıllardır online oyun oynarım.bağlantımla oynayan birini ilk kez gördüm.

Genelde konsollarda yapılan bi yöntem, çünkü 2 bilgisayar gerektiriyor veya 1 konsol 1 pc gerektiriyor. "Konsolda daha yaygın" dediysem de her 10 maçtan birinde gelmez, senede max 1-2 defa gelir, tabi bulunduğun yere göre değişir. Amerika tarafında çok yapıyolarmış.

Hiç 3 puan kaybettiğim olmadı da 3-4 kere maçı oynanmamış saydığı oldu. Pek önemli değil gerçi.

Neymar'ı aldım, elimde 120k kadar daha var, gerekirse Ramos'u da satarım 150 falan olur heralde. Takım önerileri alalım pls.

Neymar'ı aldım, elimde 120k kadar daha var, gerekirse Ramos'u da satarım 150 falan olur heralde. Takım önerileri alalım pls.

Brezilya kadrosu kur, bi kaleci bölgesi pek iyi degil, gerisi müthis

----------Alves----------

Alves luiz silva marcelo

---Ramires/gustavo----

Hulk--------------Willian

---hernanes/bernard---

---costa------neymar---

4-1-2-1-2

Sent from my iPhone using Tapatalk

Brezilya kadrosu kur, bi kaleci bölgesi pek iyi degil, gerisi müthis

----------Alves----------

Alves luiz silva marcelo

---Ramires/gustavo----

Hulk--------------Willian

---hernanes/bernard---

---costa------neymar---

4-1-2-1-2

Sent from my iPhone using Tapatalk

Brezilya kadrosu kuracak olsam sormam yahu :D Daha ilginç bişeyler bekliyorum.

4-3-3 (5) kurasım var, Neymar çok iyiymiş o formasyonda.

Takımı satmaya kıyamıyorum, fiyatların ırzına geçmişler.

Şu nasıl mesela:

lFm1AiS.jpg

Hilecilerin bi metoduna karşı önlem aldıkları için fiyatlar baya düştü. Ben kadroyu 1.4 milyona kurdum, bi gün sonra düşmeye başladı, şu an max 900k.

Kadrodaki herkesi satmak için oyuna girdim, Robben'in fiyatı gördüm, direk Alt+F4 :D

Talha şu CF'li sistemden sana karı olmaz, kaç kere diyeceğim? :)

Hiç 3 puan kaybettiğim olmadı da 3-4 kere maçı oynanmamış saydığı oldu. Pek önemli değil gerçi.

Önemli olmaz mı dün yendiğim maçı vermedi tekrar oynadıgımda yenildim o maçı yenilmese suan 10 dgl 13 puandaydım büyük ihtimal div5 i garantilemiştim şimdi 3 maçta 2 galibiyet lazım al bak sana önem maddesi :)

Geri
Üst Alt