FIFA Ultimate Team

sağlam bi ispanya kadrosu kurmayı düsünüyorum coin satışı yapabilecek varsa uygun fiyattan alabilirim.

Galatasaray juventus'u yenerse UT'de olan herşeyimi GSC'ye dağıtacam öyle çok süpersonik adamlar yok ama para harcamayan adamı ihya eder, 600 küsür kontrat falanda var onlarıda dağıtacam böyle bi totem yapmaya karar verdim haydi hayırlısı veya turnuva'da organize edilebilir

Galatasaray juventus'u yenerse UT'de olan herşeyimi GSC'ye dağıtacam öyle çok süpersonik adamlar yok ama para harcamayan adamı ihya eder, 600 küsür kontrat falanda var onlarıda dağıtacam böyle bi totem yapmaya karar verdim haydi hayırlısı veya turnuva'da organize edilebilir

Platform Ps 3 tur insallah? Bana cok makbule gecer ozelden konusalim mi

Ps4 ile beraber Fifa 14 Ultimate Teame basladim.

2 hafta felan oluyor iste suanda 5. Divisiondayim.

3 macta 3 galibiyet aldim 4.lige emin adimlarla ilerliyoruz Mustafa reyizin coinslari makbule gecer bu arada umarim platformu playstationdir

Ben de talibim, kusura bakma akbaba gibi çöktük. :D

su oyunu hala nasil oynuyorsunuz siz yav. ben demin 2-3 mac yapayim dedim her maci iptal ederek ciktim, az kalsin controlleri kiracaktim. ben hayatim boyunca böyle rezil bir futbol oyunu görmedim.

su oyunu hala nasil oynuyorsunuz siz yav. ben demin 2-3 mac yapayim dedim her maci iptal ederek ciktim, az kalsin controlleri kiracaktim. ben hayatim boyunca böyle rezil bir futbol oyunu görmedim.

Kafa toplarinin OP olmasi disinda baya güzel bir oyun olmus bence.

ha birde L1+Ücgen cok etkili hala , Fifa 15 de bu iki olay halledilirse gelmis gecmis en iyi Futbol oyunu olur gibi

3 gün önce 1.ligde ilk defa sampiyon oldum ..artik oynuyasim hic yok ,Trading Road to CR7 akar :)

Arkadaşlar son bi haftadır oyun içi kasma var ufak ufak laglar mevcut internette bakmadığım yer kalmadı format attım gene aynı,olay günlüğünü kapatın diyorlar sitelerde onuda kapattım ne yapacağımı bilemedim var mı yaşayan çözen lütfen maç oynamak istiyorum yav :D

Arkadaşlar son bi haftadır oyun içi kasma var ufak ufak laglar mevcut internette bakmadığım yer kalmadı format attım gene aynı,olay günlüğünü kapatın diyorlar sitelerde onuda kapattım ne yapacağımı bilemedim var mı yaşayan çözen lütfen maç oynamak istiyorum yav :D

Beyler var mı bilgisi olan lütfen.

Geri
Üst Alt