- 29 Şubat 2012
- 13.438
- 1.310
- 1.468
Generations ne işe yarıyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray juventus'u yenerse UT'de olan herşeyimi GSC'ye dağıtacam öyle çok süpersonik adamlar yok ama para harcamayan adamı ihya eder, 600 küsür kontrat falanda var onlarıda dağıtacam böyle bi totem yapmaya karar verdim haydi hayırlısı veya turnuva'da organize edilebilir
Platform Ps 3 tur insallah? Bana cok makbule gecer ozelden konusalim mi
yok rendaş malesef platform pc...
Galatasaray juventus'u yenerse UT'de olan herşeyimi GSC'ye dağıtacam öyle çok süpersonik adamlar yok ama para harcamayan adamı ihya eder, 600 küsür kontrat falanda var onlarıda dağıtacam böyle bi totem yapmaya karar verdim haydi hayırlısı veya turnuva'da organize edilebilir
su oyunu hala nasil oynuyorsunuz siz yav. ben demin 2-3 mac yapayim dedim her maci iptal ederek ciktim, az kalsin controlleri kiracaktim. ben hayatim boyunca böyle rezil bir futbol oyunu görmedim.
su oyunu hala nasil oynuyorsunuz siz yav. ben demin 2-3 mac yapayim dedim her maci iptal ederek ciktim, az kalsin controlleri kiracaktim. ben hayatim boyunca böyle rezil bir futbol oyunu görmedim.
kızmışSneijder SIF Olurmu?
Arkadaşlar son bi haftadır oyun içi kasma var ufak ufak laglar mevcut internette bakmadığım yer kalmadı format attım gene aynı,olay günlüğünü kapatın diyorlar sitelerde onuda kapattım ne yapacağımı bilemedim var mı yaşayan çözen lütfen maç oynamak istiyorum yav![]()