FIFA Ultimate Team

Galatasaray juventus'u yenerse UT'de olan herşeyimi GSC'ye dağıtacam öyle çok süpersonik adamlar yok ama para harcamayan adamı ihya eder, 600 küsür kontrat falanda var onlarıda dağıtacam böyle bi totem yapmaya karar verdim haydi hayırlısı veya turnuva'da organize edilebilir

Ben kontrat alabilirim.

Beyler origin hesabı kardeşimin olduğundan ona söyleyecem o yapacak hediye işini ben şifresini bile hatırlamıyorum, o sebeple özel mesajla bilgilerinizi yollayın bende iletiyim. Origin üzerinden konuşup halledersiniz...

SGPT12 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beyler burda konu aktif diye buraya yazayım dedim.şimdi ben bf 4 aldım birinden.

fifa 14 C de kurulu hard diskte.. Ama C de yer yok,tüm boş yer D diskinde.Ben oyunu D diskine kurup nasıl oraya yüklerim.:)

Sofifa dan baktımda şöyle dolaşırken Galatasarayın Ülke Prestiji 20 üzerinden 20 tamam bu doğru ülkenin en sevilen ve EN BÜYÜK Takımı ama International Prestiji 20 üzerinden 14 BU Çok Saçma! wolfsburgun bile 20 üzerinden 17 iken Galatasarayın 20 üzerinden 14 olması bana çok saçma geldi resmen Galatasaray Düşmanı EA!

Sofifa dan baktımda şöyle dolaşırken Galatasarayın Ülke Prestiji 20 üzerinden 20 tamam bu doğru ülkenin en sevilen ve EN BÜYÜK Takımı ama International Prestiji 20 üzerinden 14 BU Çok Saçma! wolfsburgun bile 20 üzerinden 17 iken Galatasarayın 20 üzerinden 14 olması bana çok saçma geldi resmen Galatasaray Düşmanı EA!

Bizi çekemiyorlar.

tbD0q.png
Büyük bir patlama olacak demiştim sonunda o patlamayı yaptık 1 haftadır girmiyodum girdim ama tam girdim. :D Ama adam da baya azimli çıktı 90 dk bu faciaya nasıl dayandı ilginç doğrusu :D

Beyler Bu foto gerçekmi? PS4 De Galatasaray Kareografisi diyolarda Lan Ea ne olur ki pc ye de getirseydin şu yeni nesil Fifayı[attachment=5856:1538838_190419534483988_1049959419_n.jpg]

Ekli dosyalar

• 1538838_190419534483988_1049959419_n.webp
    1538838_190419534483988_1049959419_n.webp
    90,3 KB · Görüntüleme: 168
Bir ara bunu oynuyorduk di mi lan vay anasını

Beyler konu dışı ama burası daha kalabalık diye buraya yazıyorum.

Demin season modda maça girdim.Galatasaray'ı seçtim.Karşıdaki takım Liverpool.Ama fenerliler her yerde.:DAdamda PS3 mikrofonu var sesi, konuşması oyuna geliyor.Başladı topu kaptım, arapası Umut çevirdi Drogba ile attım 1-0 oldu.Bu hiç bozuntuya vermedi.Hem oyuncularımıza hem şahsıma büyük küfürler ediyor.İlk yarı böyle bitti işte.Bu arada 30. dakikalarda falan da "Şimdi havalandın ama bu maç 2-1 benim adamım" falan dedi.Neyse ikinci yarı bu 1-1 yaptı, 71'de falan 2-1 yaptı iyice hırslandım.Riera-Bruma, Umut-Burak değişiklikleri yaptım.Neyse bastırıyorum falan.Bu hala küfürlere devam ediyor, bayağı da ağır küfürler.87'de Drogba 2-2 yaptı kafa ile.Ses kesildi.Sonra da 90+'da Bruma ortaladı Burak koydu kafayı 3-2 oldu.Bunda ses yok, kesildi.:DMutluluğumu anlatmama gerek yok sanırım.Maç sonunda da "hahahahahaha allahın fenerlisi" diye mesaj gönderdim.Ona da hiç sesi çıkmadı şimdilik.PS3'ü olanlar bi el atsa aslında iyi olur.:D

hıyarın PSN'i: ridvan-27

Beyler konu dışı ama burası daha kalabalık diye buraya yazıyorum.

Demin season modda maça girdim.Galatasaray'ı seçtim.Karşıdaki takım Liverpool.Ama fenerliler her yerde.:DAdamda PS3 mikrofonu var sesi, konuşması oyuna geliyor.Başladı topu kaptım, arapası Umut çevirdi Drogba ile attım 1-0 oldu.Bu hiç bozuntuya vermedi.Hem oyuncularımıza hem şahsıma büyük küfürler ediyor.İlk yarı böyle bitti işte.Bu arada 30. dakikalarda falan da "Şimdi havalandın ama bu maç 2-1 benim adamım" falan dedi.Neyse ikinci yarı bu 1-1 yaptı, 71'de falan 2-1 yaptı iyice hırslandım.Riera-Bruma, Umut-Burak değişiklikleri yaptım.Neyse bastırıyorum falan.Bu hala küfürlere devam ediyor, bayağı da ağır küfürler.87'de Drogba 2-2 yaptı kafa ile.Ses kesildi.Sonra da 90+'da Bruma ortaladı Burak koydu kafayı 3-2 oldu.Bunda ses yok, kesildi.:DMutluluğumu anlatmama gerek yok sanırım.Maç sonunda da "hahahahahaha allahın fenerlisi" diye mesaj gönderdim.Ona da hiç sesi çıkmadı şimdilik.PS3'ü olanlar bi el atsa aslında iyi olur.:D

hıyarın PSN'i: ridvan-27

iyi yapmışın arada öyle küfür edenler var yabancılar bile daha hassasiyetli bu konuda gol attım adam great goal diyor yani medeniyet denen bi anlayış var sonuçta eğlenmek için bir oyun oynuyorsun haa tamam kabul bende küfür ediyorum has... bu da kaçarmı senin çekecen şutun gibisinden ama öyle başkasının şahsına küfür yok etmem ben ahlak gereksinimi..

iyi yapmışın arada öyle küfür edenler var yabancılar bile daha hassasiyetli bu konuda gol attım adam great goal diyor yani medeniyet denen bi anlayış var sonuçta eğlenmek için bir oyun oynuyorsun haa tamam kabul bende küfür ediyorum has... bu da kaçarmı senin çekecen şutun gibisinden ama öyle başkasının şahsına küfür yok etmem ben ahlak gereksinimi..

Fenerli olunca iş başka boyutlara geçiyor haliyle.Her atakta, her pasta hem futbolculara hem de şahsıma küfürler yağdırıyordu.

Seasonsda Şu Kupa da finale çıktım finalde chelsea geldi son dk da attığım Drogba kafa golüyle maçı 2-1 yendim ve Respect Celebrations yaptım duygulandım ha:D respect(geçen sene ronaldonun manUya attığı golden sonraki sevinmeme saygı duyma sevinci)darısı cl de son 16 da:D

Geri
Üst Alt