FIFA Ultimate Team

UT yi zaten bırakmıştım

Artık Gta 5 in Fifa14 out

Belki bi ara gene başlarım:moody:

Bu oyunda coins almadan yada pack acmadan ronaldo messi almanin yolu var mi? Ben orta sinif bpl kadromla neredeyse oyun ciktigindan beri div1 deyim hic dusmedim. haftada rahat 20 saat oynuyorumdur elimde olan para 350kyi gecmez.

Remy'nin katkisi harika Zabaleta da idare ediyor walker i begenmiyorum

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eto'o,Jovetic varken Remy'nin katkısını söylemen ilginç. Tabi tercih meselesi. Ayrıca ben walker diye bir şey yazmadım. :)

bi maç yapayım dedim bu gol ile yenilerek kapadım :D

edit: niye çıkmıyor yav

neyse özetle kaleciye verilen geri pasta kalecinin durduk yerde topun üstünde zıplaması olayı

bi maç yapayım dedim bu gol ile yenilerek kapadım :D

edit: niye çıkmıyor yav

neyse özetle kaleciye verilen geri pasta kalecinin durduk yerde topun üstünde zıplaması olayı

Ben de birkaç gündür arkadaşların evde oynuyorum. Binbir çabayla gol atip saçma şekilde gol yiyoruz hep uyuz oldum.

N5

Ben de birkaç gündür arkadaşların evde oynuyorum. Binbir çabayla gol atip saçma şekilde gol yiyoruz hep uyuz oldum.

N5

Yav hepsini geçtim kaleci niye topa koşup sonra üstünden atlıyor :D

Bir de De Bruyne ile gole giderken Benteke koştu koştu takım arkadaşına çarptı ikisi de devrildi son dakikada. Defans mefans yok ha kendi kendilerine.

Yav hepsini geçtim kaleci niye topa koşup sonra üstünden atlıyor :D

Bir de De Bruyne ile gole giderken Benteke koştu koştu takım arkadaşına çarptı ikisi de devrildi son dakikada. Defans mefans yok ha kendi kendilerine.

:D O carpmalar da ayri dert. Hakeme çarpar, takim arkadaşına çarpar... Çok sinir bozucu.

N5

Sneijder SIF 86 Overall

gm5zofr7.png

sif sneijder garanti, melo da sif olur belki. if eboue de fena olmaz aslinda.

Hemen SIF,IF muhabetleri başlamış bi kere kesinlikle Sneijder SIF,Eboue IF,Melo da (keşke verseler ama vermezler) 2 tane Haftanın takımında oyuncumuz olur...

Geri
Üst Alt