FIFA Ultimate Team

guarin forvet oynatilmalidir

- hayri turt

4-3-3(4) te, Guarin-Pogba CM'ler, Vidal CAM olarak oynuyordum fena değildi. Ama sevmiyorum genel olarak İtalya ligini.

nasıl bi kadro kuruyorsun şimdi :D

Pogba (81 WinterUp haric) simdilik aldiklarim:

Ibarbo

Vucinic

XXX

DeRossi

Pogba

XXX

XXX

Benatia

Barzagi

Abiate

Sirigu

Bi sol bek ve Vidal almayi düsüniyorum.

Para cok kalirsa.. bi üst düzey adam "di natale" yi istiyorum.

4-3-3(4) te, Guarin-Pogba CM'ler, Vidal CAM olarak oynuyordum fena değildi. Ama sevmiyorum genel olarak İtalya ligini.

Italyan takimlar sert ve teknik adamlar icin.

Sen sanatci ruhlusun ve biraz soft.

gitmez sana bunlar Özgür Reis :D

ps:

fransa agirlikli takimim adimi "Les Ottomans" idi.. simdi olacak"Impero Ottomano" :D

Pogba (81 WinterUp haric) simdilik aldiklarim:

Ibarbo

Vucinic

XXX

DeRossi

Pogba

XXX

XXX

Benatia

Barzagi

Abiate

Sirigu

Bi sol bek ve Vidal almayi düsüniyorum.

Para cok kalirsa.. bi üst düzey adam "di natale" yi istiyorum.

Solda Radu iş yapar

İtalyan olarakta Criscito

Solda Radu iş yapar

İtalyan olarakta Criscito

zaten 3 lb var.. ya ben herhalde LB mevkisine bi yabanci kulancam.. 1yabancidan pek birsey olmiyor chemisty, öteki 10 biriblnleri bagli oldunda... kimi alim acaba LB ye.. cok pahali olmasin ama en fazla 4-5

Telles Overall 76 olmus. :)

Birkac mac oynadim Telles'le bana cok "agir" geldi. Balance yüzünden...Balance sadece "66" mis.

Caner Erkinin fiziksel durumlari:

MOVEMENT

• 81—Acceleration
  • 82—Sprint Speed
  • 81—Agility
  • 75—Reactions
  • 64—Balance

Alex Telles:

MOVEMENT

• 84—Acceleration
  • 81—Sprint Speed
  • 82—Agility
  • 80+1Reactions
  • 66—Balance

Bana göre Telles Caner'dan cok daha hizli,hareketli bir oyuncu. Bence Balance en az 75-80 olmasi lazim. Seni görüsüm nedir Abi? @Şerafettin KOÇ

Sevgiler

Cumartesi ceza aldim ama ayni aksam Telles acceleration 85, sprint speed 82 oldu. Haftaya cuma günü update olunca görürsünüz.

futta mi 76 olucak

iste buna sevinirim :eagerness:

futta mi 76 olucak

iste buna sevinirim :eagerness:

Abi FUT icin IF gibi kartlar veya winter upgradeler disinda haftalik update beklemeyin böyle birsey yok. Bu updateler sadece seasons icin gecerli. Seasons'da ratinginden memnun olmadigi birisi varsa söyle bakalim. Tabi neden böyle olmasini istedigini söylersen sevinirim.

Abi FUT icin IF gibi kartlar veya winter upgradeler disinda haftalik update beklemeyin böyle birsey yok. Bu updateler sadece seasons icin gecerli. Seasons'da ratinginden memnun olmadigi birisi varsa söyle bakalim. Tabi neden böyle olmasini istedigini söylersen sevinirim.

burak yilmaz - 76

Kn3LEg.jpg

Ne diyonuz. Bütün sevdiğim futbolcular var. Pogba ve Benzema nın chem leri 8 oluyor ama arttırma şansım varmı hiç?

Geri
Üst Alt