FIFA Ultimate Team

Onur ve Seref ile DIV 8 de mücadele veriyoruz.

Ayakları açarak top aradan geçince dönme hareketi var. Nasıl yapılıyor bilen var mı? Etkili buluyorum baya merak ettim.

La şu dediğim kadroyu yap arkana yaslan

1. Cok ofansif kadro degil mi bu? Rakip cok alan bulmaz mi, cok gol yenmez mi?

2.Bukadar iyi CM olan italyandan hic yaralanmak gerekmez mi?

3. Niye Ibarbo. Ibarbo nun yerine Tevez ve CAM a Pirlo daha iyi olmaz mi? Hayir ise lütfen nedenleri alim.

4. Criscito, Radu ve Constant'dan daha iyi bek mi?

kalecim beşlikten gol yedi lan bu arada başına gelen var mı :asd:

King Fahd International Stat akar..burda hic yagmur yok.

Forma olarak Preston North End Classic akar.

beyler takim ismi nasil degisdriyioruz.. hani en üstde logo nun yanindaki.

Team Managment de takimini gördünde orda da bi isim yaziyor..onu degisdriebildim..ötekini degisdiremedim.

1. Cok ofansif kadro degil mi bu? Rakip cok alan bulmaz mi, cok gol yenmez mi?

2.Bukadar iyi CM olan italyandan hic yaralanmak gerekmez mi?

3. Niye Ibarbo. Ibarbo nun yerine Tevez ve CAM a Pirlo daha iyi olmaz mi? Hayir ise lütfen nedenleri alim.

4. Criscito, Radu ve Constant'dan daha iyi bek mi?

1. Evet biraz ofansif ama kora kor güzel oyun olur. Bayıcı yavan bir oyun değil.

2.kabul cm ler iyi ama El Shaarawy gerçeğide var. Onu yönetmek hem kolay hem zevkli ayrıca kafa toplarına bu kadar iyi çıkan 2forvetin varken kanatsız oynanmamalı. Cuadrado da hızı ve iyi ortalarıyla akar.

3.niye İbarbo. Bu pazar arkadaşııma zorla İbarbo aldırdım. Kendisi ırkçıdır ayrıca:D ama İbarbo ya taptı hasta kaldı:D herif oyunu bırakmıştı tekrardan oyuna geri döndü:)İbarbo da hız var güç var kafa var dribling var boy pos var. Var olur var. Balotelli nin hızlısı. Ratingine kanma kendisi oyunun hilesi gibi. Tevez ve Di natale cücük gibiler. Ondan Tevez i uzaktan şutlarıda etkili olduğu için Cam gibi oynatıyorum.

4.radu lesh Costant ın hızı iyi ama defansif özellikleri nasıl bilemiyorum kyllanmadım. Criscito yu hem sevdiğimden hemde hücum savunma dengesi iyi olduğu için kullanıyorum.

Ayrıca ofansifliğine kanma Pogba tek başına götürüyor işi merak etme zen;)

Chemistili olan Oyuncuya baska chemistil yapabiliyormuyuz..yoksa ilk önce basic chemi stil yapisdirmak mi gerekiyor

BiiQcYIIMAAzNuR.png

BiiRlSrIgAA5dXV.png:large

GS-Team sart oldu... Sneijder SIF 86 Melo IF 83 , Drogba IF 84. Semih 80. :016:

Candreva vs Cuadrado ? Kim daha iyi RM pozisyon icin

Geri
Üst Alt