FIFA Ultimate Team

Kadromu epeydir değiştirmedim gelen yeniyor giden yeniyor la..

4.lige düştüm

Agüero Suarezle iş bitiremez oldum niye öyle oldu :D

Candreva vs Cuadrado ? Kim daha iyi RM pozisyon icin

eğer hücüm hattında kafayı iyi vuran bi adam varsa candrevayı öneririm crossing 86 orta çok iyi açar ama yok ben boş alan bulursam yardırıp gitmek istiyorsan cuadradoyu önerrim nitekim acc.91 speed 94 ayrıca teknik bakımından bence cuadrado daha iyi.. dribling 88 gayet iyi..

BiiQcYIIMAAzNuR.png

BiiRlSrIgAA5dXV.png:large

GS-Team sart oldu... Sneijder SIF 86 Melo IF 83 , Drogba IF 84. Semih 80. :016:

aynen ut'da gelen güncellemeler seasons da olmuyor :D

Kadromu epeydir değiştirmedim gelen yeniyor giden yeniyor la..

4.lige düştüm

Agüero Suarezle iş bitiremez oldum niye öyle oldu :D

Ben su anda Aguero ve Van Persie'le oynuyorum Van Persienin yerine Suarez'i almak istedim..:D

Nasil oynuyor sende? Uprade Versiyonu almak istedim.

Ben su anda Aguero ve Van Persie'le oynuyorum Van Persienin yerine Suarez'i almak istedim..:D

Nasil oynuyor sende? Uprade Versiyonu almak istedim.

Ya benim şanssızlığımdan ya beceriksizliğimden hep direklere takılıyorum aga Suarez ile..

Ve biraz yavaşlamış gibi geldi bana..

eğer hücüm hattında kafayı iyi vuran bi adam varsa candrevayı öneririm crossing 86 orta çok iyi açar ama yok ben boş alan bulursam yardırıp gitmek istiyorsan cuadradoyu önerrim nitekim acc.91 speed 94 ayrıca teknik bakımından bence cuadrado daha iyi.. dribling 88 gayet iyi..

sagolasin hocam.

Canreva aldim. En önde Balo var DeadyEye ile.

Candreva ya da deadeye yapdim longshot ve shot power feci +90 oliyor :D

4411 icin Tevez alicam

Hangi Card daha iyi olur? DeadEye mi yoksa Catalyst?

ilk kez 7.500lik Pack acdim...

ICINDE bir tane IYI SEY CIKMAZ MI YA?!!!!! :(

bi Oyuncun var... ve o Inform olyior.. elindeki de mi inform oliyor ozmdn? yoksa extra inform card cikip elindeki ayni mi kaliyor?

Bide SIF ne olyior? ve Futhead habere OP yaziyorlar..overpowered anlamini ma geliyor?

Tevezi aldim mi tamamdir.. param tam yetiyor :D

hangi kadro daha iyi? Hangini secim..takviyeler gerekir mi?

aslinda Kanatli Oyun düsüniyordum solda El Sharawi sagda Caendreva/X... ama Balo ve Tevez..arkalarinda Pirlo..cok can yakmaz mi?

ULTIMATE TEAM SERIE A

veya Kanatli sisteme gecip Teveze verecem para'ya El Sharawy, Candreva ve Chiellini alip böyle bi kadro ile oynamak.

ULTIMATE TEAM SERIE A ||

@Emir KONYA @Muhammed Dalgıç @Habib Aslan @Nuri Aslantas @ HERKEZ

Bence 2.kadro 4-1-4-1

Bende sistem değiştirip 1 maç deneme yapıcam Cam Tevez yapıp, belki Pirlo'yu da alıp denerim.

ilk kez 7.500lik Pack acdim...

ICINDE bir tane IYI SEY CIKMAZ MI YA?!!!!! :(

Pack açma boşa coinslerin gider. Biraz oyna iyi bir kadro kur sonra açarsın.

4411 icin Tevez alicam

Hangi Card daha iyi olur? DeadEye mi yoksa Catalyst?

FIFA 14 Chemistry Styles - Ultimate Team Chem Styles | Futhead

Burdan bak hangi card ne özellik katar diye, oyuncunun rating lerine göre eksik yerleri güçlendirirsin.

bi Oyuncun var... ve o Inform olyior.. elindeki de mi inform oliyor ozmdn? yoksa extra inform card cikip elindeki ayni mi kaliyor?

Bide SIF ne olyior? ve Futhead habere OP yaziyorlar..overpowered anlamini ma geliyor?

Haftanın takımına 1 kere seçildiğinde If oluyor, 2.kez saçilirse SIF oluyor.

Extra kart cikiyor. if olmus ve sonra daha iyisini yapana second if cikiyor iste diye biliyrm

Tevez'i son kez soruyorum, CAM de gerçekten iyi mi?

20k civarlarında fiyat var, iyi dersenezi alırım yoksa Vidal'ın uptade edilmiş kartını alacam.

Geri
Üst Alt