FIFA Ultimate Team

2 yıldır ancak.. :)

ya aslinda ben bu klasik defans (eski sistem) ile bi nevi tactical defans da gibi oynadim... oyuncu takip et fln..ve zamani geldinde topu cal (elbet burda otomatik man aliyordu).. ve ayrica bu ikinci oyuncuyu cagir da bolca kulandim...

Simdi oyunda cok da kötü degilim defansif olarak..Anlayis ve defans biligim iyi..ama TD e yeni oldum icin prolbme olyior.

Herif santrayi kullanip..kaleme hucum ediyor BIR KISI ILE..1 geiyor 2 geciyor.. garip garip hareket yapiyorum herif patt GOLL..

bide kaleye dogru capraz kosu yapan rakip oyuncu yu da zor tutabiliyorum nedense...

not: gercekden 2 yil mi sürdü ya...abartma :D

ya aslinda ben bu klasik defans (eski sistem) ile bi nevi tactical defans da gibi oynadim... oyuncu takip et fln..ve zamani geldinde topu cal (elbet burda otomatik man aliyordu).. ve ayrica bu ikinci oyuncuyu cagir da bolca kulandim...

Simdi oyunda cok da kötü degilim defansif olarak..Anlayis ve defans biligim iyi..ama TD e yeni oldum icin prolbme olyior.

Herif santrayi kullanip..kaleme hucum ediyor BIR KISI ILE..1 geiyor 2 geciyor.. garip garip hareket yapiyorum herif patt GOLL..

bide kaleye dogru capraz kosu yapan rakip oyuncu yu da zor tutabiliyorum nedense...

not: gercekden 2 yil mi sürdü ya...abartma :D

Evet cidden 2 yıl sürdü :D

Ben genel de rakibi kendi ceza sahamın önünde bekliyorum. Kaptığım top ile birden kanatlar ile ileri gidiyorum. Kanatlar önemli benim için.

Ben genel de rakibi kendi ceza sahamın önünde bekliyorum. Kaptığım top ile birden kanatlar ile ileri gidiyorum. Kanatlar önemli benim için.

Kanatlardan hic bahsetme..gicik oldum... herif paso kanat dan gelioyr orta ve kafa gol.

bunu cok kisi yapiyor

BASKA Oyun stratejisi yok herifin. normalde nah atdiriim bir tane kafa topu bile ama TD ile biraz zor oliyor.

Kanatlarinda kim oyniyor?

Kanatlardan hic bahsetme..gicik oldum... herif paso kanat dan gelioyr orta ve kafa gol.

bunu cok kisi yapiyor

BASKA Oyun stratejisi yok herifin. normalde nah atdiriim bir tane kafa topu bile ama TD ile biraz zor oliyor.

Kanatlarinda kim oyniyor?

Wilsehere-Sandro onların önünde Willian-Navas. 4321

Yeni bir FITNESS Kadro kuracagim.

7xnyem6k.png

Böyle olacak büyük ihtimalle. Ramos ve Mandzukic . :bid:

Şuanda oyunda sorun yaşayan var mı?

Bende sürekli connecting sorunu oluyor..

Atıp duruyor ultimateden

nasi coin yapcaz bunda ya contract fitness derken birikmiyo ki hic :D ticaret yapayim dicemde sermaye yok :D

üff ne feci sinir bozucu bi Oyun.

Normal mi habere 90dak 'da gol yemek?

ya bide benim cok büyük bi handicapim var.

Ben bu tacitcal defending olayina daha yeni basladim... 1 hafta fln oldu.

Cogu kisi 1-2 Yildir oyniyor bu sistem ile. büyük bi fark oliyor

fena degilim defansif olarak... ama elbet bununla cokca oyniyan gibi degilim... en az 1 Ay fln bu tactical defendinge alismam gerekicek herhalde.

Siz de nekadar sürdü bu Tactical D. iyi kulanmayi...kac hafta gecdi?

fifa 12 den beridir tactical defending oynuyorum hala çok zor hala çok zor..

fifa 12 den beridir tactical defending oynuyorum hala çok zor hala çok zor..

sence 4411 442 4141 ile 433 deki Kanatlar ile cok fark var mi OYUN ICINDE.

hangisi daha iyi?

ilkinde sanki kanat oyuncularim cok geride gibi hisediyorum.

sence en iyi Serie A Takim nasil olur?

mevcut takim su an:

Balotelli

Tevez

El Sharawy Pogba Vidal Candreva

Criscito Ogbonna Barzagli Abate

Sirigu

Illerde Chiellini alirim elbet... ya sanki Winger li formasyon ile daha etkilyiim gibi hisedioyrum...ama Tevez nolcak.. AMC de chemistry 2 oliyor herifin... ama bu formasyon da fena degil aslinda.. bunda daha yavas oyun kurmak gerekiyor herhalde.

Bide Defansa'da Presli erken atak mi yoksa, rakipi daha geride beklemek mi tavsiye edersin.. UT de tactical defending tamm iyi degil gibi bende daha ^^

bufon

cacares chiellini ogbona

candreva naingolan guarin asomugha

cerci balotelli sharawy

galibiyerlerin hayirlara vesil olmasi dilegiynen

..biraz bikdim oyundan... baya garip ve anlamisz sekilde maclar kaybetdim.

Yeni "GICIKLIK CUNT NOOB KADROM"

Taktik belli. Kanat üzeri hucum, orta ve GOL

Kanatlara Pace karti, ve iki forvete Finisher karti.

tek soru Cuadrado mu yoksa Biabany mi...

ldjakj6r.png

haters-gonna-hate.jpg

Rare olsun takıntın yoksa Constant overallının çok üstünde bir adam. Ama Serie A için 3 stoperli sistemler daha iyi çok fazla iyi göbek oyuncusu var, bek yok.

sence 4411 442 4141 ile 433 deki Kanatlar ile cok fark var mi OYUN ICINDE.

hangisi daha iyi?

ilkinde sanki kanat oyuncularim cok geride gibi hisediyorum.

sence en iyi Serie A Takim nasil olur?

mevcut takim su an:

Balotelli

Tevez

El Sharawy Pogba Vidal Candreva

Criscito Ogbonna Barzagli Abate

Sirigu

Illerde Chiellini alirim elbet... ya sanki Winger li formasyon ile daha etkilyiim gibi hisedioyrum...ama Tevez nolcak.. AMC de chemistry 2 oliyor herifin... ama bu formasyon da fena degil aslinda.. bunda daha yavas oyun kurmak gerekiyor herhalde.

Bide Defansa'da Presli erken atak mi yoksa, rakipi daha geride beklemek mi tavsiye edersin.. UT de tactical defending tamm iyi degil gibi bende daha ^^

tabi ki de fark var şu an ut'da moda olan tarz 5 li orta saha 4-5-1 tutuluyor "Nasıl olsa gol bulurum zor kısım defans yapmak" zaten oyunda herkes bundan şikayetçi zor bir durum bence ne yap et 5li ortaya sahaya alış. 3 lü orta sahayla iyi bir rakip fena benzetebilir. bi de defansa chielliniyi alırsan süper olur benatia da güzel hem 84 oldu W.U ile...

ben bu Tactial Defendingin a...... *...... :mad-49::mad-49::mad-49:

yaa mac3:3 bitdi.. herif iki kere gol atdi ama nasil... bir tane oyuncu ile sanki rakip yokmus orta sahada öyle kosdu kaleye kadar ve gol...öyle skill dribling felan yapmadan... benimkiler hic birsey yapmadi..herif paso kosiyor... sanki bombos... metrelerce..

Kaleye yakin ve kosiyor...bende Contain basiyorum ama yavas kaldi...

bazen manuell kendin kosman gerekiyor herhalde ... bazen bi bok yaramiyor contain+bot contain... ceza sahanin yakininda ?????

sen bukadar ugras gol icin, herife iki golu resmen "hediye" etdim

vallahi biktim vu tactical defending ile.. eski sistemde cok iyidim... bir sut bile atamazdi bu rakip... ohoo alsana kadar... birisi diyor 2 yil gerekdi , öteki diyor Fifa 12 den beri kulaniyorum, halen cok cok iyi degilim... ben bukadar zaman bekleyemem..

Geri
Üst Alt