FIFA Ultimate Team

tabi ki de fark var şu an ut'da moda olan tarz 5 li orta saha 4-5-1 tutuluyor "Nasıl olsa gol bulurum zor kısım defans yapmak" zaten oyunda herkes bundan şikayetçi zor bir durum bence ne yap et 5li ortaya sahaya alış. 3 lü orta sahayla iyi bir rakip fena benzetebilir. bi de defansa chielliniyi alırsan süper olur benatia da güzel hem 84 oldu W.U ile...

4231 veya 4141 veya 451 mi diyorsun?

ben bu Tactial Defendingin a...... s...... :mad-49::mad-49::mad-49:

yaa mac3:3 bitdi.. herif iki kere gol atdi ama nasil... bir tane oyuncu ile sanki rakip yokmus orta sahada öyle kosdu kaleye kadar ve gol...öyle skill dribling felan yapmadan... benimkiler hic birsey yapmadi..herif paso kosiyor... sanki bombos... metrelerce..

Kaleye yakin ve kosiyor...bende Contain basiyorum ama yavas kaldi...

bazen manuell kendin kosman gerekiyor herhalde ... bazen bi bok yaramiyor contain+bot contain... ceza sahanin yakininda ?????

sen bukadar ugras gol icin, herif iki golu resmen "hediye" etdim

vallahi biktim vu tactical defending ile.. eski sistemde cok iyidim... bir sut bile atamazdi bu rakip... ohoo alsana kadar... birisi diyor 2 yil gerekdi , öteki diyor Fifa 12 den beri kulaniyorum, halen cok cok iyi degilim... ben bukadar zaman bekleyemem..

zamanla alışırsın hocam sabır..:) ben de az çekmedim önde bas gol attıktan sonra yatma bi tane daha sıkıştır.. sabır,sabır,sabır bana yapamıyorlar oyunu çözdüm..

el sharawy h/h workratesi zaten gerekli yardımı yapar defansif açıddan daha iyi lm/rm/cam'li farketmez..

CAM icin ne alim acaba? Elimde Tevez var... onu mu oynatsam..yoksa daha orta saha orijinli birisine mi baksam Pirlo, Hamsik veya Hernanes?

Ben ilk etapda defansi saglam alim..cünkü Tactical D. e daha yeni basladim... ondan bi türlü gol atarimda... defansi saglam almak gerek gibi.

CAM icin ne alim acaba? Elimde Tevez var... onu mu oynatsam..yoksa daha orta saha orijinli birisine mi baksam Pirlo, Hamsik veya Hernanes?

Ben ilk etapda defansi saglam alim..cünkü Tactical D. e daha yeni basladim... ondan bi türlü gol atarimda... defansi saglam almak gerek gibi.

aynen tevez de iyi tevezle oyna h'h defansa yardım eder... ben de tevez alacağım...

hımm hamsiki al ozaman şutlarıda fena değil ...

Compare yapildinda ama Hernanes daha iyi?

Tevezi yedege cekmek de insana koiyor ama...herif ucuz degil.. vallai bilmiyorum...ama bu defans isini tam cözdüme kadar daha defansif orta saha orijinli oyuncu oynatmaliyim... ST yerine CAM, Winger yerine norma LM RM fln dimi..daha iyi olur galiba?

Compare yapildinda ama Hernanes daha iyi?

Tevezi yedege cekmek de insana koiyor ama...herif ucuz degil.. vallai bilmiyorum...ama bu defans isini tam cözdüme kadar daha defansif orta saha orijinli oyuncu oynatmaliyim... ST yerine CAM, Winger yerine norma LM RM fln dimi..daha iyi olur galiba?

barzagli ve benatia compare yapınca haklısın hernanes daha iyi ama ne biliyim çok hantalmış gibi geliyor bana hamsik aralardan falan daha iyi kaçıyor benim daha çok hoşuma gidiyor her ikiside var bende :D ben onu kullanıyorum evet LM-RM kullan nasıl olsa golü çakarsan önemli olan yememek!

barzagli ve benatia compare yapınca haklısın hernanes daha iyi ama ne biliyim çok hantalmış gibi geliyor bana hamsik aralardan falan daha iyi kaçıyor benim daha çok hoşuma gidiyor her ikiside var bende :D ben onu kullanıyorum evet LM-RM kullan nasıl olsa golü çakarsan önemli olan yememek!

bu nasil? berki CAM a Tevez duruma göre

Number 1 FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead

yoksa Kanatli mi xD

Number 2 FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead

number 2 benim taktik daha yeni 4-0 aldım rahat rahat..

DIV 6 ya cikdim Hayirli olsun :D

4231 Wide yapdim bi de mac basi "defansif mentalite" yapiyorum... cok az pozisyona giriyor rakip..ama bende daha az pozisoyna giriyorum elbet.

cogu mac ALT olyior :D

böyle daha iyi

deli dana gibi press yapiyordum..ve bu TD daha tam benimsemedim icin..cok gol yiyordum.

Simdi rakiplere cok az pozison veriyorum.

4231 (2) ve Defansif mentalite isimi baya göriyor.

Ulan dün ne güzel düzelmişti bugün gene bozulmuş trade market. Ticaret yapacam yapamıyom:@

Geri
Üst Alt