FIFA Ultimate Team

hangi kadro renktas :DD

Krbp71.jpg

Casillas-Sergio Ramos-Dani Alves lazım:(

benzema yerine if higuain yahut if milito

iyi oyunlar

450k ya yakin coin var harcamaya useniyorum :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Iyi kadro,ama biraz ofansif degil mi renktas? bende bu sistemle oynuyorum BPL kadro ile ama DIV 1'de baya zorlaniyorum cünkü cok ofansif.

Hele Pogba gercek CDM degil...gercekten cok ofansif bir kadro...

Abi oyun ya bu sonuçta. Gerçek hayatta sevdiğim coinsimin yettiği chem ide fazla bozmadan oyuncuları topladım. Kabul biraz ofansif ama daha heyecanlı oluyo;) öle çokta kötü değildir defansım zaten yetiyo bana. Pogbada müthiş oynuyo

Benim su an 2 Sabit + St Patricks Day takimim var.2-3 haftadir Kenarda sürekli yaklasik 50k biriktirip Pack aciyorum .Packlerden bir b.k cikmiyor.

Su ana kadar 4 kez kendime Pack Opening yapdim,cikan En Pahali oyuncu Aubameyang :(

EA bu sene sadece Fifa Pointsle Pack acanlara iyi oyuncular veriyor galiba

Yani Pack acmaya degmez artik ama ben yinede sansimi denicem :D Suan kenarda 30k var.St Patrick Day Kupasini alip takimi komple sattiktan sonra yine kendime bir Pack opening yapcam galiba :)

St Patricks Day icin kurdugum takim :

xYGaLl.png

Takimi az önce kurdum,Coleman Packden cikmisti ,Yedeklerle beraber yaklasik 12-15k tutari var kadronun.Kupayi alana 15k+ Premium Gold Pack veriyolarmis,Niceeee :)

Onlar bizim kurban ramazan bayramımızı kuruyolarmıki biz onların st patrick ine kadro yapalım:p

ps3 degil

Orhan seni o kadro ile averaj takimi yaparlar renktas d1'de, geri donemezsin iyi kanat oyunu oynayan adamlara karsi, defans beklerini degistir defansif yap en azindan. Takimda pepe haric herkes hucuma yonelik.

Çok farklı olmayan 2takımımla div1 title kazandım defalarcada tek maçla kaçırdım bişi olmuyo;)

Script vuracaksa zaten 11stoperlede oynasan yiyosun bişi olmaz aga bam bam bam:D

Hamsik vs Hernanes ?

4231(2) AMC

Kim daha iyi ?

85 Vidal ile 86 Vidal arasinda fark var mi cok?

Falcao nasil? Deger mi 50k ya? Serie A takimimda onu en ileriye düsünmüsdüm..Balo de memnun kaldiyasam bile.

Geri
Üst Alt